Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 074
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • на брега
Момичата,
моля за препоръки коя от двете маски да взема: SCRUB & MASK или Meso MASK?
На Filorga ползвам почистващата пяна, мицеларната вода, за дневен крем - TIME-FILLER MAT, а за нощен - ISO-STRUCTURE.
Скрит текст:
На 45г. съм, със смесена кожа (омазняване в Т-зоната)

# 646
 Аз имам всички маски на Филорга и съм най-доволна от шийт маската за хидратиране и мезо маската.
Ако сега трябва да избирам между скраб и мезо ще взема мезото със сигурност.

# 647
  • на брега
Аз имам всички маски на Филорга и съм най-доволна от шийт маската за хидратиране и мезо маската.
Ако сега трябва да избирам между скраб и мезо ще взема мезото със сигурност.

Благодаря за споделеното мнение!  bouquet

# 648
  • Бургас/Пз
Абсолютен фаворит ми е Мезо маската. От скраб не видях никакъв ефект, едва я изхабих.

# 649
  • София
Meso маска Blush

# 650
  • Бургас
И от мен глас за Мезо маската.

# 651
  • на брега
Момичета, единодушни сте! Благодаря!  bouquet
Поръчах Мезо маската.  Simple Smile

# 652
  • София
В LF има промоция на Filorga - плащаш 2 продукта, купуваш 3 : https://www.lookfantastic.com/brands/filorga.list?utm_source=010 … ndTime=1522569600

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 14:18 от bubanka

# 653
  • София
Аз се влюбих в Ойл абсолют... Обаче е потресаващо скъпо. А все още не съм убедена доколко си струва, любовта ми е прясна...

# 654
Може ли да му пуснеш състава?

# 655
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравейте Simple Smile
аз ползвам крем и маска на Скинкод от година и малко, че от слънцето имам тъмно петно на челото, което много искам да махна, но трудна работа ... и се чудя дали да не сменя и да пробвам с Филорга да видя дали ще има ефект
Чудя се какъв крем за лице и крем с фактор или какво да ползвам за лятото? Дали може да ме насочите кой/кои продукт на Филорга да си купя -  на 36 години съм

четох, че тези май са подходящи, но и трите ли заедно трябва и дали лятото може да се ползват?
- Filorga Крем за тройна корекция срещу пигментация х50 мл
- Filorga UV Bronze Слънцезащитен флуид за лице за корекция на бръчки и тъмни петна SPF50+ x40 мл
- Filorga Серум-коректор за лице срещу пигментни петна x30 мл

Ще съм благодарна ако ме насочите какво да ползвам

Благодаря

# 656
Имам ги и трите.И преборих пигментните петна,но по мое мнение,само филоргата ще ти е слаба.Серума Пигмент перфект си е меко казано слаб.Да,озарява тена ама нищо повече.За петна-Експигмент 4% .Това е истината.

И само да си допълня,понеже е много важно.Слънцезащитата е супер важна и не трябва да се пропуска дори за половин ден.Щом ще бориш петна ти трябва хубав Сл.защитен крем с фактор поне 30,който да нанасяш през два до три  часа.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 11:12 от bubanka

# 657
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Имам ги и трите.И преборих пигментните петна,но по мое мнение,само филоргата ще ти е слаба.Серума Пигмент перфект си е меко казано слаб.Да,озарява тена ама нищо повече.За петна-Експигмент 4% .Това е истината.

А какво би ми предложила да пробвам, ако Филорга е слаба?

# 658
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И само да си допълня,понеже е много важно.Слънцезащитата е супер важна и не трябва да се пропуска дори за половин ден.Щом ще бориш петна ти трябва хубав Сл.защитен крем с фактор поне 30,който да нанасяш през два до три  часа.

Сега ползвам този -Виши Идеал Солей Тониран ББ Крем с Кадифена Текстура SPF50+ / Vichy Ideal Soleil BB Skin-Perfecting Tinted Velvety Cream SPF50+ х50 мл - незнам дали много пази ...

# 659
Ами написала съм го,Експигмент.
Или Трилума,ако успееш да се сдобиеш.
Аз лично правих курс с бленд плодови киселини,глюконоделталактон,гликолова киселина,сега вече третиноин и експигмент.Петното го няма вече.

Общи условия

Активация на акаунт