Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 142 197
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Аз ползвам скрап маската в момента.  Вече ми свършва и се чудя какво да си взема.  За нощен ползвам слийп анд пил, за дневен - тайм филър мат. Може ли да ми обясните разликата между скраб и мезо маската?

# 676
  • София
Скраб маската се нанася на тънък слой върху лицето и има ексфолиращ ефект. Едни мехурчета се пукат по лицето и леко стимулират нервните окончания Wink

Мезо маската се нанася на дебел слой върху лицето и има подхранващ и изглаждащ ефект. Усещането след мезо маската е много приятно. (На мен лично тя ми допада повече от двете маски, а и като че ли имам повече нужда от нея, отколкото от скраба).

# 677
  • Бургас
Здравейте,чудя се дали Sleep & Peel е подходящ за чувствителна кожа,която е и с изразени куперозни капилярчета.Предварително благодаря за отговорите.

# 678
  • София
Здравейте,чудя се дали Sleep & Peel е подходящ за чувствителна кожа,която е и с изразени куперозни капилярчета.Предварително благодаря за отговорите.
Здравей!
Вземи тестер от аптека/магазин  и го пробвай.

# 679
  • Luxemburg
Виждам, че взимате тестери от аптеките и ако ви допадне купувате. От къде е най-препоръчително и изгдно да се пазарува? Ако искам да си взема началния кит, то ще трябва да инвестирам над 250€.

# 680
  • София
Направих поръчка от фармашоп. В момента има 20% намаление. Поръчах комплект от тайм филър,слиип енд пил и мезо маска. Не съм ползвала марката до сега,като ги пробвам ще споделя мнение

# 681
Направих поръчка от фармашоп. В момента има 20% намаление. Поръчах комплект от тайм филър,слиип енд пил и мезо маска. Не съм ползвала марката до сега,като ги пробвам ще споделя мнение
А как поръчвате до бг адрес ли

# 682
  • София
    Аз да,идват в пощата.

# 683
  • при Arctic Monkeys
Здравей!
Вземи тестер от аптека/магазин  и го пробвай.
Аз съм с такава кожа.Не пречи. Ползвам Филорга от години. Напоследък обаче кожата ми е доста мазна в т зоната и нещо не ми понасят кремовете-Тайм филър и Слийп едн пил. Порите се разширихa и лъсвам ужасно.Някакви идеи?

# 684
  • София
А как поръчвате до бг адрес ли
До БГ адрес - пристига в Пощата, но  понякога,  пратката пристига с EMS-куриер и "ако не те открият на адреса" / макар и да твърдят, че са ти звъняли и не е имало човек, който да получи пратката/ я оставят в централния им офис  и трябва да се вземе от там. Това е от около 10-на месеца и е много неприятно.

# 685
Може ли линк от къде поръчвате?

# 686
Отзиви за Лифт структуре имате ли?
Тестери няма никъде.

# 687
  • София
Може ли линк от къде поръчвате?
Аз поръчвам от тук - френска аптека:
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/

Отзиви за Лифт структуре имате ли?
На мен ми хареса - богат крем, като консистенция и усещане след нанасяне прилича на Нутри Филър, попива добре, не омазнява, приятно и леко ухае.
Моята кожа е нормална, с леко омазняване в Т-зоната.

# 688
  • София
За първи път поръчвам. До бг адрес,ще видим как ще ги получа. Вие до колко време сте ги получавали досега?

# 689
  • София
За първи път поръчвам. До бг адрес,ще видим как ще ги получа. Вие до колко време сте ги получавали досега?
10-12 дни, зависи от големината на пратката и какви продукти се поръчват. напр. за едни лещи, чаках преди време почти седмица.
Малките пратки. шипват по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт