Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 113 513
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, какво става? Снощи нямаше ли серия, че така сте се умълчали.  newsm78

А, ето го 39 еп. на руски

# 646
  • Варна
 bouquetА,тук сме,но какво да пишем...Въведоха доста нови герои,че чак и някакъв младок на комисаря брат лиии,племенник лиии,още не е ясно,някакви забежки с Еда...новото момиче -помагач на Нихаан,някак си разводниха действието и чудо ще е да ни задържат вниманието,ама..да видим до кога! newsm78

# 647
Снощната серия завърши с намерението на Кемал да се ожени за Асу,действащ първосигнало,емоционало,подведен от Емир(който е пак едни гърди пред него с номерата),че уж детето не е на Кемал.
Нихан пък като разбра подлият номер на Емир и още повече,че подложил на риск детето,давайки му нещо за да вдигне температура,само и само за да успее пъкленият му план се ядоса и това, сигурно ще промени плановете и .Питам се ,ако беше негово дете,дали така,щеше да постъпи,дали за него ,щеше да е по-важно детето,или да успее номерът му?Та Нихан затова се ядоса и дори брачният договор  вече не представляваше интерес за нея.
Според цялата тази история си мисля,че Нихан няма да иска да съжителства под един покрив с Емир и може би,ще се върнат при леля си,като за целта,ще потърси пак помоща на Кемал.Предполагам,ще му звънне по мобилния за да поиска неговата помощ и то точно в момента,когато Кемал се кани да сключва брак и това,ще попречи на бракосъчетанието......................?
newsm78 Laughing

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 19:56 от Varynia

# 648
пак ни подведоха стези фрагамни -тамън решихме 4е е разбрал - сано не разбрах леиля разбрал и 4е бебето е на кемал ?

# 649
пак ни подведоха стези фрагамни -тамън решихме 4е е разбрал - сано не разбрах леиля разбрал и 4е бебето е на кемал ?

Тя също като Кемал се съмняваше ,че може детето да е негово,особено когато заплака и Емир вика,аз,ще отида да видя защо плаче,а Нихан като ужилена вика не аз,ще отида.Затова Лейля я попита,какво става Нихан,има ли нещо дето не знам от кого е бебето?!Нихан и каза,че е от Емир.
Колкото за фрагманите и аз снощи си помислих,че адски ни подведоха и че вече,ще ги подлагам на съмнение.

# 650
Ще се подредят нещата , ама към май месец. Само търпение и силна храна. Емир от физическите си мъки ще умре, но докато умре, сумати животи ще съсипе.

# 651
# 652
осъзнавате ли 4е цял сезон и малко отгоре сме гледали само две целувки между Кемал и Нихан  newsm78

# 653
осъзнавате ли 4е цял сезон и малко отгоре сме гледали само две целувки между Кемал и Нихан  newsm78
Муци Hug, както е тръгнало, в този сезон и толкова няма да видим май. Joy
Да не стане като във Войната на розите, който се опитвам да гледам и все проспивам-  никаква химия м/у ГГ  и даже страшна омраза взе да лъха.  

# 654
осъзнавате ли 4е цял сезон и малко отгоре сме гледали само две целувки между Кемал и Нихан  newsm78
Да не стане като във Войната на розите, който се опитвам да гледам и все проспивам-  никаква химия м/у ГГ  и даже страшна омраза взе да лъха.  

аз 4есно казано в този сезон усещам само любовта на Кемал - Нихан ми е студена , непсраведлива и незаслужаваща мъж като Кемал! Свикнала мъжете да ти4ат след нея и съответно се фръцка напред назад и не знам много ме дразни в този сезон  #2gunfire  И няма да ми е мъ4но ако Кемал се ожени за Асу и си заживеят като съпрузи - няма да се трогна ако ще да циври постоянно - тя си го прави го голяма степе нсама и се държи наи гадно с мъжът които наи много я оби4а - А именно Кемал  Crossing Arms възмутена сън - дано я реабелитират - наи лошото е 4е дори Зеинеп не ме дразни така както ме дразни НИхан в този сезон

# 655
Цитат
Ще се подредят нещата , ама към май месец. Само търпение и силна храна. Емир от физическите си мъки ще умре, но докато умре, сумати животи ще съсипе.
smile3521
Аз още се чудя с кой акъл Нихан тръгна да търси помощ от Асу. Тръгна много решително, но май се оплете бързо бързо.
И като че ли един момент от фрагмана не се случи в серията - избликът на Асу пред Кемал и думите й за детето чу. Последното не го видях...

# 656

аз 4есно казано в този сезон усещам само любовта на Кемал - Нихан ми е студена , непсраведлива и незаслужаваща мъж като Кемал! Свикнала мъжете да ти4ат след нея и съответно се фръцка напред назад и не знам много ме дразни в този сезон  #2gunfire  И няма да ми е мъ4но ако Кемал се ожени за Асу и си заживеят като съпрузи - няма да се трогна ако ще да циври постоянно - тя си го прави го голяма степе нсама и се държи наи гадно с мъжът които наи много я оби4а - А именно Кемал  Crossing Arms възмутена сън - дано я реабелитират - наи лошото е 4е дори Зеинеп не ме дразни така както ме дразни НИхан в този сезон
Аз бях от съжаляващите Нихан и много рев съм изревала с нея, обаче този сезон не мога да проявя грам съчувствие към нея. Пък така ми се иска да продължа да я защитавам. Ще видим, може пък да се променят нещата, 'щото такава не я харесвам, не е моята Нихан.

# 657
pepel4e, про4ете мислите ми - и аз много и симпатизирах - но думите ти за нея в този сезон се покриватс моите Simple Smile

# 658
Скрит текст:

newsm10 newsm10 newsm10
и аз за съжаление не виждам химия, не виждам взаимни чувства,  не виждам любов, не виждам Нихан да се държи като влюбена и обичаща жена, нещо не й се получава озарението на влюбена жена

# 659
Евеет!  Peace След като го изгледах болюмчето да си кажа и аз какво видях.  Wink Една майка, която е между два мъжкаря.  Mr. Green Единият луд за убиване.  #2gunfire Другият ачик в суратя и каза хемен разбере ли, че Дениз е негова ще и я вземе.  Mr. Green И понеже послушах съвета на сценариститИ и наблегнах на документалните филми ситуацията заприлича досущ на епизод от NGW, където при борбата на мъжките моржове нерядко пострадват малките моржчета.  Sad Не знам дали ме разбрахте накъде вЪ бия?  newsm78 Wink Laughing

пп - Миналата седмица един трей, тази йок му?  33uu #Crazy box

Общи условия

Активация на акаунт