Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 114 917
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
хе и здравеите ,

много сте тихи Simple Smile

аз слагам една снимка на нашитео хора , за което благодаря на femmi2 ( защотото тя я беше сложила в друга тема и аз реших да я сложа и тук )

Ако забелзвате Бурак е смъкнал корем4ето , може даже пло4ки да видим в новия сезон знае ли 4овек  bowuu

# 436
хе и здравеите ,

много сте тихи Simple Smile

аз слагам една снимка на нашитео хора , за което благодаря на femmi2 ( защотото тя я беше сложила в друга тема и аз реших да я сложа и тук )

Ако забелзвате Бурак е смъкнал корем4ето , може даже пло4ки да видим в новия сезон знае ли 4овек  bowuu

Красота!!!

# 437
  • Дубай
Привет
Пепелче Hug Heart Eyes Муци  Hug Heart Eyes
Страхотни са само че Бу ми е малко космат с тази брада Нес е великолепна с нетърпение чакам 21

# 438
Привет и от мен момичета Hug Hug
преди малко при рускините попаднах на нещо интересно според тях
това момченце ще е сина на Зейнеп и Емир ,но колко е вярно не се знае Mr. Green

# 439
  • Once there was a Hushpuppy...
ОМГ, аз съм пророк! Laughing
Като нищо ще "минат" 5 години Mr. Green
Трябва да се явя на кастинг за сценаристи в Ай Япъм Thinking

# 440
това момченце ще е сина на Зейнеп и Емир ,но колко е вярно не се знае

То верно го позабравихме дизито, ама последно не информираха ли официално Емо, че чоджука е на Ози?  newsm78

# 441
Щом ще има скок във времето, то тогава и Нихан трябва да има дете, почти толкова голямо.

# 442
Щом ще има скок във времето, то тогава и Нихан трябва да има дете, почти толкова голямо.

И това съм го писала на зад в прогнозите си Mr. Green

# 443

И това съм го писала на зад в прогнозите си Mr. Green
Да, да, знам. Мисълта ми беше за каста. Не е избрано още ли или не са го снимали и публикували...?

# 444
  • Дубай
това момченце ще е сина на Зейнеп и Емир ,но колко е вярно не се знае

То верно го позабравихме дизито, ама последно не информираха ли официално Емо, че чоджука е на Ози?  newsm78
Селфиет и аз така разбрах че теста показа че Оди е бащата
Привет  Hug Hug Hug
Хъши кво чакаш бе скъпа веднага отлитай и право в Япъмците да ги питаш къде е името ти на финалните надписи Peace

# 445
А, не знам.
Аз последна научавам каквото и да е, не ми е чак толкова важно Peace
Добре, че тук от време на време са напише по нещо ново, да сме в течение...

Ив, готова съм, отлитам Mr. Green
Ама, много банални станаха сериалите, то, като стар, стар, престарял вестник все едно чета hahaha
Мен лично за Кара Севдата ме държат с красивите участници, всички са ми приятни, с леки изключения.

# 446
Добре, че има буйна коса. По три различни начина му е правена. Ако беше с 5 косъма на главата, чакай визия .

# 447
Мен лично за Кара Севдата ме държат с красивите участници, всички са ми приятни, с леки изключения.

Главните са ни убавци!  Heart Eyes На първата снимка на страницата са бонбончета!  Heart Eyes А кои са изключенията, Пъпи Hug? Стана ми интересно, че тук май няма върло грозни?  newsm78

Добре, че има буйна коса.

При Боце коса бол. Навсякъде.  Wink Laughing

# 448
  • Дубай

Главните са ни убавци!  Heart Eyes На първата снимка на страницата са бонбончета!  Heart Eyes А кои са изключенията, Пъпи Hug? Стана ми интересно, че тук май няма върло грозни?  newsm78

Добре, че има буйна коса.

При Боце коса бол. Навсякъде.  Wink Laughing
Joy Joy Joy

# 449
Така е Селфи Peace
Нямам страшилища-грозилища.
Единствено Асуто нещо ми е, да да знам и аз, не ми е много приятна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт