Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 114 914
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
моми4ета къде гледате серията?

# 556
# 557
Евеееет!  Thinking Какво да каже човек освен, че всичките извращения, отмъщения, филан фалан са следствие на неслучилите се "неща".   Wink

# 558
Евеееет!  Thinking Какво да каже човек освен, че всичките извращения, отмъщения, филан фалан са следствие на неслучилите се "неща".   Wink

Селфиет, Селфиетlove001, не слушаш кака си и това е  newsm62

P.S. Не успях да гледам епизода, но твоят коментар е изчерпателен newsm62 newsm62

# 559

тъкмо като си мислех - ще му каже ще му каже и уок  #2gunfire

по тона на Кемал мога да кажа 4е бая злоба си изля на Нихан , ама тя си го нарпави де Simple Smile

# 560
каква тишина - лелле newsm78

# 561
  • Ruse, Bulgaria
Черна Любов 38.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 562

благодаря за превода Simple Smile

това е супер гореща сцена - браво ")

басирам се 4е Кемал и ги говори тия неща , но пак са 4аст от отмъщението  Joy

# 563

Синан  Hug

Сънища и блянове.  Rolling Eyes  blahblah Ама какво да очакваш от изтрещели от нЕкои липси на нЕкои "неща"?!  33uu tooth Крайно време е Нихи да вземе нещата в свои ръце и да почне бавно и полека да трови Емо с арсен примерно. 

# 564
  • Дубай

Синан  Hug

Сънища и блянове.  Rolling Eyes  blahblah Ама какво да очакваш от изтрещели от нЕкои липси на нЕкои "неща"?!  33uu tooth Крайно време е Нихи да вземе нещата в свои ръце и да почне бавно и полека да трови Емо с арсен примерно.  

Селфиет привет  Hug
Момичетата от другата тема пишат че Хилялката е писала че не  е сън или фантазия ма това момче Кемо много  ми падна след снощната серия,Нихи милата го моли за помощ а той така се подигра с нея здравата си поплаках с нея като се върна при Емко,но човек за детето си на всичко е готов

# 565
.... Кемо много  ми падна след снощната серия,Нихи милата го моли за помощ а той така се подигра с нея здравата си поплаках с нея...

Недей с лошо към Кемо, Иввеspoko Wink Hug Като разбере какви ги е свършил ще рИвем и за него.  Cry Wink

# 566
  • Дубай
.... Кемо много  ми падна след снощната серия,Нихи милата го моли за помощ а той така се подигра с нея здравата си поплаках с нея...

Недей с лошо към Кемо, Иввеspoko Wink Hug Като разбере какви ги е свършил ще рИвем и за него.  Cry Wink
Бе то че тъй тъй ма много грозно постъпи в къщата на Асу Naughty, па то ясно че след некой друг епизод нещата ще се обърнат на 360 градуса и Кемо пак ще кахрамана  smile3533
Това е ролята за него страшен е отвсякъде изплува Peace

# 567
А, добре, че сложи близнака ми Каан да ми илюстрираш некои наблюдения относно неговата личност. В новия сезон ми изглежда отслабнал в тяло и подпухнал в лице. В следствие на което леко си е загубил чара така да се каже.  Wink Като го гледам и все ми е пред очите една реклама с един нос.  Grinning Нещо за простуда май беше.

# 568
Емко с тези хапчета, които гълта като бонбонки, ми заприлича на д-р Хаус  Mr. Green Mr. Green

Селфиет, Hug, защо точно с арсен пък му измисли наказание.... ще му се прецакат бъбреците  hahaha hahaha

# 569
  • Дубай
Емко с тези хапчета, които гълта като бонбонки, ми заприлича на д-р Хаус  Mr. Green Mr. Green

Селфиет, Hug, защо точно с арсен пък му измисли наказание.... ще му се прецакат бъбреците  hahaha hahaha
Китиджим като прочете Емко и веднага се яви в изповедалнята  Hug
А, добре, че сложи близнака ми Каан да ми илюстрираш некои наблюдения относно неговата личност. В новия сезон ми изглежда отслабнал в тяло и подпухнал в лице. В следствие на което леко си е загубил чара така да се каже.  Wink Като го гледам и все ми е пред очите една реклама с един нос.  Grinning Нещо за простуда май беше.
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт