Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 113 540
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Все пак докарахме работата до никях.  Mr. Green

Като я завлачи Асуто помислих, че отиват направо да разписват, ама шимди с превода става белли, че ще запазват дата.  Whistling Има време демек за няколко сънища, един билюк спомени и някой да се намеси и да обърка плановете.  smile3508

# 676
Черна Любов 40.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

Синан,   Hug

Значи ако това пак е нечий сън минавам твърдо на документални филми!  Crossing Arms Сьоз!  Wink fingerscrossed
Ай ще им се е на сънищата! Проспаха си севдата.  Sleeping

Еванджелин, за болюмчето!  bouquet

първо благодаря на преведената серия и за превесения фрагман  Hug

А сега - селфи и аз мсиля като теб - това ако е поредния блян ще гръмна сценаристите - ще им се не знаи - кои иска да живее в матрицата постоянно ! #2gunfire та - според мен това е пордната примамка с фрагмана- ето сякакш ни казват ще има селувка - и в филам виждаме 4е свъщност само си представят и нишо - забележвете 4е докато се казват тези 4увстени думи не им се мърдат устните , а само се гледат - след псоледния фрагман се 4уствам страшно излъгана

# 677
Привет по малките часове! wavey Благодарности на екипа за бързия превод!  smile3525

Значи... в петъчната вечер хората правят много по-интересни неща, а аз се вторачих да гледам епизода. И като го изгледах па се запитах защо си го причинявам. Латино сапунките пасти да ядат tooth. То не бяха интриги... безсмислени, то не бяха нови персонажи... чудо  tooth Накрая да не се окаже, че най-интересен герой е Клеопатров  tooth. Галип бей цепи мрака с боядисаните си 3 косъма и напъплилото го бащинско умиление по щерката, ТарЛък аби продължава да бие дъното, Зиза я посърбява, че й се реве, а Емко просто трябва да стане почетен член на МЕНСА. Кака Асу по гаднярство изпреварва батя си, а Ниханче толкова много се блещи и прибелява по време на безкрайните си закани, че на моменти са притеснявам за здравето й. Смях се с глас на опитите да оскубят Дениз с помощта на пинсета, щото видите ли косъНа е единственият материал за ДНК-анализ  Mr. Green Mr. Green И за десерт - номера с кръвните групи.... Смех, смех и две яки пики  Mr. Green
Колко ли още епизода ще ни баламосват и наистина ли си мислят, че така ще държат рейтинг newsm78
А, мама Фехиме - голяма сводница ще се окаже тая женица tooth tooth tooth

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 08:08 от kyty

# 678
... най-интересен герой е Клеопатров  tooth.

За сега да.  Peace Добре се представи пред Емо само да не го огънат и него.  Mr. Green Има потенциал и като триъгълник - Клеопатра-Марк Антоний-Цезар /Галип/.  smile3508 Да видим как го правят старите кучета.  Laughing

# 679
  • Ruse, Bulgaria
Черна Любов 40.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 680

Като видя Синан  Hug в темата и и си знам, че ще има сюрприииз.  Wink Hug

Хади сега да видим Емо дето има и на д***о си очи дали ще погледне зад вратата?  newsm78 tooth

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 16:19 от selfie

# 681

Хади сега да видим Емо дето има и на д***о си очи дали ще погледне зад вратата?  newsm78 tooth

не знам защо но много се вълнувам в тези серии с Нихан и Кемал - искам малко нежност между тях - стига се е правела на снежната кралица  Joy

Синан мерси за превода!

# 682

Абсолютно.. И аз нямам търпение за малко интимни моменти.. Ясно е, че няма да ги съберат от сега, ама поне малко глътка свежест..
не знам защо но много се вълнувам в тези серии с Нихан и Кемал - искам малко нежност между тях - стига се е правела на снежната кралица  Joy

Синан мерси за превода!

# 683
тон4етоо, именно - нека малко нежност - от кога не сме ги гледали така - тия спомени не се броят - на вси4кото отгоре ми писна от тях  ooooh!

# 684
  • AMS
Синан,  Peace благодаря за фрагманите,
но аз нищо не виждам от vbox и за това
слагам и другия превод в YT,
с благодарност към всички преводачи!!!

# 685
сега и аз да кажа малко мисли по сериала - как мислите - защо Кемал наговори на Нихан ония 4увствени слова при условие 4е я изгони сутринта??? Според мен тои е намислил някакво отмъщение към нея също - иска да я убеди , да му повярва ...в следствие на голямото си разо4арование от нея. ВИждаме го колко тъгоува за нея , но това с тия приказки си е баш пъклен план  Peace я да видим колко мислят като мен ?

# 686
сега и аз да кажа малко мисли по сериала - как мислите - защо Кемал наговори на Нихан ония 4увствени слова при условие 4е я изгони сутринта??? Според мен тои е намислил някакво отмъщение към нея също - иска да я убеди , да му повярва ...в следствие на голямото си разо4арование от нея. ВИждаме го колко тъгоува за нея , но това с тия приказки си е баш пъклен план  Peace я да видим колко мислят като мен ?

Муци, Hug Hug и аз подозирам това. Пак ще да е част от отмъщението.
И какво взе да ѝ се извинява за сутрешните си думи. Хич не ми се видя Асу случайно да била там. Баш си беше инсценировка.

Освен това ме подразни Кемал, че иска да вземе детето, ако е негово. Това дете си има майка и то добра и грижовна.
Въобще и двамата са прекалено надъхани един срещу друг и това не ми харесва.  Mr. Green

# 687

Муци, Hug Hug и аз подозирам това. Пак ще да е част от отмъщението.
И какво взе да ѝ се извинява за сутрешните си думи. Хич не ми се видя Асу случайно да била там. Баш си беше инсценировка.

Oooo да определено - и на мен ми се видя много глупаво извинение - по скоро да замаже за да може да и каже другите приказки Simple Smile Представяш ли си да я склони да спят заедно и на скрита камера да запише вси4ко и да прати на Емко записа или да направи снимки  Joy но това не е негов стил , но при вси4ки слу4аи е намислил нещо. Сещаш л исе на излзиане от ресторанта - Кемал каза - Емир знае - полу4авам вси4ко което искам , а пък асу като го поптиа и Нихан ли - тои не отгожови нищо  Peace

Освен това ме подразни Кемал, че иска да вземе детето, ако е негово. Това дете си има майка и то добра и грижовна.
Въобще и двамата са прекалено надъхани един срещу друг и това не ми харесва.  Mr. Green

# 688
Бау!  Flutter Я вижте Клеопатров!  bowuu

И Клеопатрови!  Flutter

smile3521

Другите в спойлер щото или са спомени, или вече видяно в трейовете.  photo

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 18:19 от selfie

# 689
ще стане заварката с Клеопатра Simple Smile

оба4е ми беше супер смешно когато Клеопатра не одобри броеницата на ръката - тя е жена с стил не може да допусне такава безвкусица  hahaha физиономията и беше жестока в колата  hahaha и когато тои искаше да бъде оригинален тя гледаше така :  Tired

Общи условия

Активация на акаунт