Като я завлачи Асуто помислих, че отиват направо да разписват, ама шимди с превода става белли, че ще запазват дата.
Има време демек за няколко сънища, един билюк спомени и някой да се намеси и да обърка плановете.
Има време демек за няколко сънища, един билюк спомени и някой да се намеси и да обърка плановете.

та - според мен това е пордната примамка с фрагмана- ето сякакш ни казват ще има селувка - и в филам виждаме 4е свъщност само си представят и нишо - забележвете 4е докато се казват тези 4увстени думи не им се мърдат устните , а само се гледат - след псоледния фрагман се 4уствам страшно излъгана
Благодарности на екипа за бързия превод! 
. То не бяха интриги... безсмислени, то не бяха нови персонажи... чудо
Накрая да не се окаже, че най-интересен герой е Клеопатров
. Галип бей цепи мрака с боядисаните си 3 косъма и напъплилото го бащинско умиление по щерката, ТарЛък аби продължава да бие дъното, Зиза я посърбява, че й се реве, а Емко просто трябва да стане почетен член на МЕНСА. Кака Асу по гаднярство изпреварва батя си, а Ниханче толкова много се блещи и прибелява по време на безкрайните си закани, че на моменти са притеснявам за здравето й. Смях се с глас на опитите да оскубят Дениз с помощта на пинсета, щото видите ли косъНа е единственият материал за ДНК-анализ 
.
Добре се представи пред Емо само да не го огънат и него.
Да видим как го правят старите кучета.
в темата и и си знам, че ще има сюрприииз.

благодаря за фрагманите,
я да видим колко мислят като мен ?
и аз подозирам това. Пак ще да е част от отмъщението.
и аз подозирам това. Пак ще да е част от отмъщението.
Представяш ли си да я склони да спят заедно и на скрита камера да запише вси4ко и да прати на Емко записа или да направи снимки
но това не е негов стил , но при вси4ки слу4аи е намислил нещо. Сещаш л исе на излзиане от ресторанта - Кемал каза - Емир знае - полу4авам вси4ко което искам , а пък асу като го поптиа и Нихан ли - тои не отгожови нищо