Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 113 460
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Комисарчето Емко му изяде хляба , но и той нещо май се продаде заради лечение на братчето  си ли,що ли!?!?!   newsm78 newsm78
Тука нещо ми се губи ,дали да ходя на поправка или ще ме светнете?Моля smile3503 love001

# 706
Комисарчето Емко му изяде хляба , но и той нещо май се продаде заради лечение на братчето  си ли,що ли!?!?!   newsm78 newsm78
Тука нещо ми се губи ,дали да ходя на поправка или ще ме светнете?Моля smile3503 love001
Нямаш нужда от поправка sofia26  Peace  така е,но ми намирисва,че той започва да се влюбва в Зезе.Това са мой мисли де bouquet

# 707
... намирисва,че той започва да се влюбва в Зезе.

Даже и ревнува.  Rolling Eyes Поредния скалп на колана на фаталната Зезе.  4470

# 708
... Поредния скалп на колана на фаталната Зезе.  4470

Селфиет, Hug Hug УмрЕх... Зиза фатална  Mr. Green... Тогава аз съм Айседора Дънкан tooth tooth

# 709
Понеже тази тема отива към финала си пускам новата тема.  Peace
Таби ки като свърши тази да има къде да се премести народа.  Wink Сори за по-ранното пускане на новата тема, но шимди съм малко айляк!  Praynig Wink Hug

Китиджим, ти се смееш, ама един  bishop на другия му запалиха лодката, а за третия льолю Хакан не ми се мисли какво ще му се случи.  ooooh! Фатално си е Зезето признай си, Айседора Дънкан.  Wink Hug

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 23:31 от selfie

# 710
Неден фатална Зезе ,о садеже Емко севийор, бююк ашк...... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! за турския ми Joy Joy Joy Joy Joy
 Другите са доброволци ......тя не ги зори ...... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 09:35 от sofia26

# 711
  • София
Ама верно тази Зезе как ги привлича тия льольовци,още не мога да се начудя...Айде с онзи дето щяха да ги женят/забравих му името  Mr. Green/ да речем,че е било детска любов/от негова страна де/.  Озан-той като затворник в клетка живял и зер само една Зезе е видял случайно,хихихихи.Ама комисарчето-врял и кипял в живота,как залитна по тая смотла,не знам... newsm78.Сигур фатализма го е привлякъл Joy

# 712
  • Once there was a Hushpuppy...
Благодаря за превода на трейлърите bouquet
Положението във втория се "запича" Thinking Ще им парне под опашките с появата на Емир в стаята Mr. Green

Иначе много красива Нихан, все по-хубава става Heart Eyes До тук ми харесва и как я обличат, малко можеше да наблегнат на спортно - елегантна визия, когато е с бебето. А, не все по къси полички и токчета Wink

Не знам за вас, но тази новата селянка, която вкараха ме дразни нещо Thinking Егати и тъпия "пълнеж", барабар с онзи смотльо шофьора. Като вземат да крякат и намалявам звука Whistling Mr. Green

Ама верно тази Зезе как ги привлича тия льольовци,още не мога да се начудя...Айде с онзи дето щяха да ги женят/забравих му името  Mr. Green/ да речем,че е било детска любов/от негова страна де/.  Озан-той като затворник в клетка живял и зер само една Зезе е видял случайно,хихихихи.Ама комисарчето-врял и кипял в живота,как залитна по тая смотла,не знам... newsm78.Сигур фатализма го е привлякъл Joy

Joy Joy

Лошото Зезе, така ще й казвам вече smile3508
Голяма проклетница е и като гледам не дава наченки да се оправя Thinking Добре, че Кемал й го съобщи най-накрая.

А, много ми стана смешна Фехимето как на бързо преписа 2 гряха на Кемо hahaha hahaha
Два бързи, един, че обидил прекрасното момиче на масата /Аху-прекрасната и неповторимата красавица/ и, че тя си била сам самичка.....видиш ли това е втория грях за Кемал rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao doh doh doh

# 713
Нали пишем до 50 стр. Селфи?
Аз, така знам, че трябва, защото, ако се преместим по-рано също може да ни "санкционират" Wink

# 714
Цитат
Не знам за вас, но тази новата селянка, която вкараха ме дразни нещо Thinking Егати и тъпия "пълнеж", барабар с онзи смотльо шофьора. Като вземат да крякат и намалявам звука Whistling Mr. Green

Абсолютна скука са ми. Mr. Green
Даже не им се получават диалозите, замислени явно като някакъв флирт, ама уви...

# 715

Даже не им се получават диалозите, замислени явно като някакъв флирт, ама уви...

Точно, Рози Peace

# 716

Joy Joy Joy Joy Joy то4но в десетката

# 717
На Зейнеп лъжите ѝ са под езика. Изобщо не се замисля да ги измисля. Опасна е.

# 718
  • AMS
Да не си помислите,
че искам нещо да кажа за Зезе    Whistling
Това е Hazal Filiz

# 719
Да си призная Зезе ми остана в съзнанието с късите си чорапки и терлици от 1 сезон и така и не мога да възприема и актрисата като красавица. Простее ми някак си.  Явно повече я възприемам като героинята ѝ, което пък говори добре за таланта на момичето.

Общи условия

Активация на акаунт