Лидл 85 Полу-лятна

• 121 730
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
И мен ме интересуват мнения за туристическите сандали - изглеждат симпатично, не съм сигурна, че бих носила, но бих си взела да имам за всеки случай  Sunglasses

# 271
  • София
Пак ще остана без сандали, няма моя номер. Не мога да разбера що за дискриминация е това - няма 41 нито от дамските, нито от мъжките. Аз и МП носим един и същи номер, но като го няма, колкото и да са им хубави нещата...
 Tired

# 272
  • София
Пак ще остана без сандали, няма моя номер. Не мога да разбера що за дискриминация е това - няма 41 нито от дамските, нито от мъжките. Аз и МП носим един и същи номер, но като го няма, колкото и да са им хубави нещата...
 Tired
40 от лидлските не ти ли става? Пробвай най-добре, и аз съм на 40-41 принципно, но от лидлските съм на 39-40, зависи от модела, от повечето техни обувки 39, от еспадрилите дори 38.

# 273
  • София
Досега не са ми ставали, дори джапанките им са ми малки. Но те си ги водят 6.5 по UK стандарт, което си е 39 EU каквото и да си говорим...

# 274
Тези щори за кола пускали ли са ги преди?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=41687

Хубави ли са?

И на плажните кърпи и чанти се чудя.

# 275
И аз съм 41 номер и е абсурд да ми стане 40. Много кофти, защото харесвам и джапанките и сандалите и балеринките им.

# 276
  • София
Хм, точно с обратните впечатления съм. По мои лични впечатления и обувките са им уголемени, както и дрехите. Гледам сега детските кроксчета и се чудя има ли шанс този път 24/25 да са нормален размер като са на lupilu  newsm78 От предишните, които пускаха, 24/25 бяха нещо огромно и отговаряха на поне 27/28. Е, не баш всичко е така, детските сандали например си отговаряха.

# 277
  • Бургас
И аз искам да попитам,кои пъпеши са по-хубави?

# 278
И аз искам да попитам,кои пъпеши са по-хубави?

Аз лично съм купувала от тези по-грапавите, изглеждащите като нашите пъпеши. Винаги са хубави. От другите - по-жълтите, гладките и по-издължените не съм купувала. Обяснявам така, че не им знам имената  Wink

# 279
Здравейте, момичета!

Дали някоя от вас е виждала винтовертите, които трябваше да пуснат в четвъртък? Мислех утре да изюркам мъжа ми до близкия магазин, но сега видях, че на сайта на Лидл вече не излизат, та се притесних да не би да ги няма изобщо? То е ясно, че може и да са изкупени, ама поне да знам, че има шанс да са налични...

# 280
  • Бургас
beauty_magnolia благодаря!Аз/и не само аз/ на тези им викам гръцки пъпеши.Другите ми беше също интересно какъв вкус имат.Може да пробвам.

# 281
  • София
От Лидл си купих туристически обувки, бяха уголемени.  Детските дрехи и те в повечето случаи са уголемени.

# 282
  • София
Здравейте, момичета!

Дали някоя от вас е виждала винтовертите, които трябваше да пуснат в четвъртък? Мислех утре да изюркам мъжа ми до близкия магазин, но сега видях, че на сайта на Лидл вече не излизат, та се притесних да не би да ги няма изобщо? То е ясно, че може и да са изкупени, ама поне да знам, че има шанс да са налични...
Вчера имаше в този до ХИТ - Младост3. Някой по-назад питаше за шарения гащеризон - имаше поне един.

# 283
Аз си взех тъмно син гащеризон в размер S. Пробвах го и ми стои много добре. Определено ще си го нося. Party

# 284
  • Mediterraneo
С тези столчета... Голямата ми дъщеря е около 30 кг, висока е над 140 см. Как си представяте такова чудо, сложено в столче?! Има ли реално някой, ползвал столчето до 35 кг на детето, за да каже по какъв точно начин се събират дупето и гърбът на детето в този стол!

Шезлонгите и при нас ги пускат другата седмица, 25 евро са, замислям се да взема. От миналата година имаме чадър, много е хубав- достатъчно голям и прави хубава сянка.

Общи условия

Активация на акаунт