Лидл 85 Полу-лятна

• 121 738
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Здравейте, хора! Има ли някой с впечатления от уреда за раздвижване, който ще пускат другата седмица? Не съм го мяркала друг път, но ако го е имало и някой го е ползвал, моля да споделите мнение. Мерси! Simple Smile

# 301
Аз имам велоергометър, но това ми се вижда удобно за офис например, чудя му се

# 302
Гледам , че са заредили слънцезащита , а пускали ли са вече промоции , или още не?

# 303
Аз занесох блендера, попълниха ми някаква карта и ми дадоха копие, ще чакам от сервиза да ми се обадят  Peace Купих Милде, кашкавал, кроасани 7 дейс на 0.65, дреболии  Simple Smile

# 304
  • Пловдив
Аз имам велоергометър, но това ми се вижда удобно за офис например, чудя му се
Аз ще го взема, хич да не е за тест, ама реших да питам дали някой има наблюдения. Удобно ли е за ползване, да не се приплъзва и т.н....

# 305
  • Sofia
Аз го имам този уред,но не от Лидл,а от немските магазини. Става за раздвижване,особено за пред тв. Малко е нестабилен,но не е нещо непоправимо. Може да се подпре пред нещо и няма да мърда много.

# 306
До сега пускали ли са говорещия кантар? Някой да има мнение за него? Simple Smile

# 307
Май даваше грешки...кантара де.

# 308
  • Пловдив
До сега пускали ли са говорещия кантар? Някой да има мнение за него? Simple Smile

Извинявам се, но не мога да се въздаржа да попитам: Какво казва? -  *Моля те , слез ...*  Crazy Mr. Green Joy Joy Joy

# 309

Извинявам се, но не мога да се въздаржа да попитам: Какво казва? -  *Моля те , слез ...*  Crazy Mr. Green Joy Joy Joy

"Едната да слезе, едната да слезе ...", "Групово не тегля, групово не тегля ..."

# 310
  • София

"Едната да слезе, едната да слезе ...", "Групово не тегля, групово не тегля ..."
Или: "По двама не мерим, по двама не мерим!" Joy

# 311
  • София
Аз го имам този уред,но не от Лидл,а от немските магазини. Става за раздвижване,особено за пред тв. Малко е нестабилен,но не е нещо непоправимо. Може да се подпре пред нещо и няма да мърда много.
Достатъчно нисък ли е, да се ползва под стандартно бюро? Скърца ли?

Скрит текст:
Има ли тема за стикитата? Днес в нашия Лидл, вече са изчерпани Sad Липсва ни само купата, която уж ни е обещана, ама ако нещо се провали размяната, да знам къде да питам.

Взех намалени на 1 лв. ягоди, не бяха никак лоши. Черешите, средна работа. Нектарините, като ябълки - твърди и безвкусни. Бананите са точно както ги обичам - по-зелени, но въпреки това ароматни. Пъпеш Галия (от по-кръглите), ухае прекрасно, но още не съм пробвала, обикновено е вкусен.  Peace

# 312
# 313
Оф бе, разсмяхте ме с тоз кантар бъбривия Joy Joy

# 314
  • Sofia
Достатъчно нисък ли е, да се ползва под стандартно бюро? Скърца ли?

Моят не е висок,около 30-40см./не е при мен и не мога да кажа с точност/мисля, че ще се събере под бюро. Не скърца.

Общи условия

Активация на акаунт