Лидл 85 Полу-лятна

• 121 595
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Сиренето Ливади по-качествено ли е от Пилос?

# 526
Момичета, дали в момента има сладък картоф в лидл?

Има сладки картофи, днес ги видях. Под 5 лв./кг са, но не погледнах точно колко струват.

# 527
  • Щастлива мама на 3 слънца

dolce miele, разгледах уреда- изглежда подобен на този който Ирина Тенчева демонстрира за готвене с малко мазнина  на филипс,но доста по евтин.Бих си го купила ако го пуснат- до сега не са го пускали.Ако имаш повече информация за него- пиши!

На мултикукър ми прилича

# 528
  • София
Да, като този на Филипс е - за пържене с минимална мазнина.

# 529
  • Варна
Взех си още 2 чифта панталонки 36ти номер, другите 38 утре ще ги върна, че са ми големи. Да питам нали мога да ги върна в друг филиал, а не от където ги взех?

Скрит текст:
Относно пестото имам въпрос в категория "много тъпи". Как се консумира? Това, което ми идва на ум е да го сложа в салата като дресинг или да си намажа филийка с него.  Joy Много съм зле, ама за пръв път купувам такова нещо.

# 530
Благодаря Юлиюли!!¡

# 531
Има едни канички със сметана за кафе - моля, кажете откъде и как се отварят тези пущини? newsm78
Стоят до сметанките...
Много лесно се отварят, ама явно си трябва практика. В средата, където е капачето се натиска силно надолу докато щракне и после вече се отваря нагоре освободеното по този начин капаче Peace
И аз отварях 2-3 пъти с ножа, но реших, че трябва да има по-удобен начин. Mr. Green Пише някаква дума (не знам на какъв език), но се загледах, че има стрелка близо до мястото за отваряне- от нея, честно казано, не ми стана ясно дали трябва да натисна или да дръпна нагоре, пробвах и....някак си уцелих и се отвори. hahaha
bubu_3, само клипчето на страницата на италианския Лидъл ми е като информация. Пише, че не се добавя никаква мазнина (слага се по малко към продуктите, доколкото виждам, преди да ги сложат в уреда), работи с технология с горещ въздух и грил, може да се мие в миялна, има таймер. Не ми е близо най-близкия Лидъл и не знам дали да се пробвам да ходя дотам- уредите може да са свършили още в деня на промоцията.... newsm78
Доколкото разбирам, в Лидъл няма да важат вече ваучерите за храна? Thinking
Didi168, може да се консумира върху филийка и като дресинг за салата пестото, да намажеш пица с него, но най-често се добавя към макаронени изделия. Grinning Добавяш към отцедената паста и ако е нужно прибавяш по около лъжица вода от готвенето на пастата. Peace

# 532
  • София
Уреда за сега не е в продажба при нас. Дебна го, дано дойде.
Тук в кулинарния имаше и рекламна тема за подобен на Филипс, потребителки си споделяха рецепти. Накрая имаше и наградени.
Вчера разбрах от една касиерка, че не всички видове ваучери за храна ще приемат. На входа имаше залепен плакат, кои отпадат.
Но не го загледах, защото на нас ни ги спряха отдавна. Не, че са вдигнали заплатите, да не ми завидите.

# 533
  • София
Не всички ваучери спират само 4 вида.
Пестото само не го пробвай с лъжицата директно, че е много концентриран вкуса на босилек, да не ти стане лошо:)

# 534
  • Варна
Didi168, точно за това го използвам и аз +  паста.
Скрит текст:
Слагай по мъничко, че си е силно и особено ако не сте смекнали с вкуса.
Малкия си умира за едни лесни хрупкави сандвии. На сухар(с пресен хляб не става) малко масло, парче кашкавал и н микровълновата за 10-15 секунди колкото маслото да се разтопи и кашкавала леко. После отгоре малко домат и песто... вкусотийка. Домашни, бързи, хрупкави брускети.
Голям фен съм и на капрезе. Отделно и с бяло саламурено сирене пак става с песто.
Паста ако направиш само с доматен сос и сложиш малко песто много добре увкосява.  Можеш до сложиш където ти отива главно босилек ако си вземала стандартното песто-босилково. Точно такова ползвам и аз. Ейтова http://www.unileverfoodsolutions.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1% … %D1%82%D0%BE.html

Ето тук може да видиш и няколко вариянта за идейка http://www.unileverfoodsolutions.bg/products/new_products/Primerba

# 535
  • Варна
Благодаря ви, ориентирахте ме  Hug

# 536
Взех си още 2 чифта панталонки 36ти номер, другите 38 утре ще ги върна, че са ми големи. Да питам нали мога да ги върна в друг филиал, а не от където ги взех?

Да, можеш  Peace

# 537
Къде видяхте информация за ваучерите? Кои няма да важат вече?

# 538
Къде видяхте информация за ваучерите? Кои няма да важат вече?

http://www.lidl.bg/bg/---5428.htm

# 539
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт