Лидл 85 Полу-лятна

• 121 632
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • у дома
Има много хубави бански в новия каталог, ама... пак само малки размери чашки Cry. Ние с по-големите гърди какво да правим, това си е дискриминация Crossing Arms Laughing.

Имам два купувани бански с чашка Е от Лидъл-много съм доволна,на друго място не съм намирала такива удобни-дебна и тази година да си взема нов,ама сигурно няма да пускат...

# 451
А случайно някъде да сте виждали мини чопър? Те наистина бяха отдавна, но все пак. Изгоря ми моя, пък много ми трябва.
Мултифункционален чопър
http://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg/hs.xsl/productPageFinder. … mp;countryCode=BG

# 452
Я да попитам бургазлийки, кой от магазините на Лидъл е най-голям и добре зареден, или всичките са еднакви?

Всички са еднакво големи, но по мои наблюдения в Славейков най-бавно се изчерпват нещата. Ако съм пропуснала нещо,почти винаги там го има. А, и в Мол Галерия има доста неща, които в другите магазини няма.

# 453
Аз искам слънчеви очила. Още съм с едни техни, не помня преди колко време ги бях купувала, много съм доволна!

# 454
  • Mediterraneo
хахах, вече четвърто лято карам с едни очила от Лидл, които струваха 5 лева  Mr. Green И аз съм много доволна, паснаха ми идеално и откъм форма, и откъм затъмняване. Мога и а шофирам с тях, абе не ги свалям целогодишно, какво ти лято.

# 455
И моите бяха 5лв с една широка черна рамка с релефни ромбове. Много си ги обичам, ама ми се иска още едни да имам Simple Smile)

# 456
Аз миналата година отнесох два чифта очила...ей тъй, да си имам Grinning

# 457
  • София
А случайно някъде да сте виждали мини чопър? Те наистина бяха отдавна, но все пак. Изгоря ми моя, пък много ми трябва.
Мултифункционален чопър
http://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg/hs.xsl/productPageFinder. … mp;countryCode=BG
Оо супер, не бях видяла. Благодаря.  Grinning

# 458
В италианската седмица съм набелязала кафемашина и тавите за пица
Та въпросите ми са-стойката с тавите едновременно ли се слагат в печката
Някой взимал ли е такава кафемашина-дали си струва

# 459
  • София
В стари теми май не бяха доволни от тавичките за пица.
Трябвало да им се сменят местата на стойката докато се пекат, не било удобно.

# 460
Благодаря
И аз се чудех как ще се запичат най-долните

# 461
Аз имам двойка тавички за пица и пека на вентилатор на 200С едновременно. Става чудесно. Предварително загрята фурна и тънко тесто, плънката на тънък слайс.

# 462
  • Sofia

Ако се пекат на вентилатор няма ли да се изпекат равномерно?

# 463
  • София

Ако се пекат на вентилатор няма ли да се изпекат равномерно?
Аз имам такива с дупки и се изпичат без проблем във фурната с вентилатор без да им се сменят местата.

# 464
  • София
Също съм доволна от тавичка с дупки.
Пека в нея всичко, което не е течно, със сос.
Слагам го върху хартия за печене и става бързо и равномерно.

Общи условия

Активация на акаунт