Лидл 85 Полу-лятна

• 121 630
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Бебешките чорапки номер 11-14 за каква възраст са пoдходящи?

# 466
Търся мнение за сутиените за 12 лв. от понеделник. Имат ли подплънки и отговарят ли на номерата?

# 467
В стари теми май не бяха доволни от тавичките за пица.
Трябвало да им се сменят местата на стойката докато се пекат, не било удобно.

Ако се пекат на вентилатор няма ли да се изпекат равномерно?
Аз имам такива с дупки и се изпичат без проблем във фурната с вентилатор без да им се сменят местата.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=42143
За тези ли говорите че са с дупки newsm78

# 468
В стари теми май не бяха доволни от тавичките за пица.
Трябвало да им се сменят местата на стойката докато се пекат, не било удобно.

Ако се пекат на вентилатор няма ли да се изпекат равномерно?
Аз имам такива с дупки и се изпичат без проблем във фурната с вентилатор без да им се сменят местата.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=42143

За тези ли говорите че са с дупки newsm78

Не. Изглеждат така

# 469
Аха
А тези които съм показала дали стават

# 470
Я да попитам бургазлийки, кой от магазините на Лидъл е най-голям и добре зареден, или всичките са еднакви?
Всички са еднакво големи, но по мои наблюдения в Славейков най-бавно се изчерпват нещата. Ако съм пропуснала нещо,почти винаги там го има. А, и в Мол Галерия има доста неща, които в другите магазини няма.
Благодаря ти  bouquet
А кой е магазина в Славейков, на ул. Проф. Яким Якимов 17 ли ?

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 14:33 от Lemy

# 471
  • София
И аз да попитам за сутиените, които са от понеделник - отговарят ли си на номерата и съсипват ли се бързо?

# 472
  • София
Сглобихме днес единия шезлонг и сме много доволни, удобни са.  Peace

# 473
Дали ще има намаление на цените на сладоледите това лято?

# 474
Вчера си взех розов сутиен мека чашка 85Д. Не съм свикнала с тройно закопчаване и ми е малко кофти на гърба, отделно, че ми е точен, но на първото закопчаване. Бих го върнала, но стои много добре отпред и цената от 10 лв също е супер.
Та да питам някой купил такъв дали ще се отпусне малко и дали ще омекне?
Не мога да намеря снимка, като на точки е. Четох малко от темата, мисля, че Svetla81 си беше взела.

# 475
Я да попитам бургазлийки, кой от магазините на Лидъл е най-голям и добре зареден, или всичките са еднакви?
Всички са еднакво големи, но по мои наблюдения в Славейков най-бавно се изчерпват нещата. Ако съм пропуснала нещо,почти винаги там го има. А, и в Мол Галерия има доста неща, които в другите магазини няма.
Благодаря ти  bouquet
А кой е магазина в Славейков, на ул. Проф. Яким Якимов 17 ли ?

Същият.

# 476
Бебешките чорапки номер 11-14 за каква възраст са пoдходящи?

Ако си отговарят около 6месечно бебенце, даже 6-9м да кажем.

# 477
  • София
Вчера си взех розов сутиен мека чашка 85Д. Не съм свикнала с тройно закопчаване и ми е малко кофти на гърба, отделно, че ми е точен, но на първото закопчаване. Бих го върнала, но стои много добре отпред и цената от 10 лв също е супер.
Та да питам някой купил такъв дали ще се отпусне малко и дали ще омекне?
Не мога да намеря снимка, като на точки е. Четох малко от темата, мисля, че Svetla81 си беше взела.
Аз, аз  Simple Smile Моят обаче е черен на точки. Доста активно го нося откак съм го купила, да, отпуска се. Нa мен пък ми направи впечатление, че тези не са им стегнати колкото други модели, които съм взимала. Аз съм на 80B и обикновено лидлските размер 80 в началото ми седят стегнати на най-крайното, точно като на теб и после се поотпускат, а този още от началото го нося на средното, та аз пък имам обратните притеснения, че твърде много ще се отпусне  Laughing

# 478
Май не говорим за един и същ. Ето този е, снимах го.
Скрит текст:

# 479
Дами, привет! Някой ползвал ли е слънцезащитната козметика, която се предлага в Лидел? Ако някой има отзиви или впечатления ще съм ви благодарна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт