Лидл 85 Полу-лятна

• 121 663
  • 752
  •   1
Отговори
# 555

Кое по-точно те впечатли? newsm78
Подобни са пускали и тук - потниците визирам, и туниката/пола - съвсем същата даже имаше.. Grinning

# 556
  • София
Ами роклята, топове, блузи, де да знам, просто пускат явно повече неща наведнъж.
Искам и такива детски клинчета: http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=31718
 Money

# 557
Мерси за мненията Wink

Ммм, тортичка, това звучи много вкусно Simple Smile Ще пробвам и аз нещо подобно Wink

# 558
  • Sofia
Тези безшевни гащи имат ли някаква еластичност?...имам чувството,че се смъкват

# 559
Ами роклята, топове, блузи, де да знам, просто пускат явно повече неща наведнъж.
Искам и такива детски клинчета: http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=31718
 Money

И тук пускат...потници имам много от Лидл - сини, червени, бели с черно, подобни на показаните по-горе..
Лятото тепърва предстои, ще пуснат, споко Laughing

# 560
  • Варна
Естествено, че са еластчни! 26% еластан как ти звучи?  Laughing  Не се смъкват, много са хубави.

# 561
Тези безшевни гащи имат ли някаква еластичност?...имам чувството,че се смъкват

По-скоро нагоре се движат... Mr. Green както някой писа.

# 562
  • София
 Money

И тук пускат...потници имам много от Лидл - сини, червени, бели с черно, подобни на показаните по-горе..
Лятото тепърва предстои, ще пуснат, споко Laughing
Аа, то и аз имам.  Mr. Green Последно взех един черен и един бял на точки, малко см като далматинец.  Laughing

# 563
  • София
По повод прословутата каничка със сметана - много лесно я отварям, с натискане надолу.
Но предупреждавам, че след кафе със сметана от нея получавам киселини.
Ако кафето е със другата течна сметана - нямам проблеми.

# 564
Нямам, нямам киселини аз от нея, ама.....как да я отворя, как...
 /Момче, как да го свържа бе? - помните ли рекламата за декодерите? Че и мойта работа същата Joy/

# 565
Натиска се силно каничката върху това там кръгче ли е какво беше, сега пък нямам в хладилника за да видя какво беше нарисувано. Пуква, чупи се 'пластината' и след това капачето се отваря и затваря без проблеми. Не виждам как по ясно да се обясни, наистина няма кой знае каква философия, освен ако не говорим за друга каничка.  Grinning

Взех си дългите къси панталони. Много се харесвам, нито плитки, нито дълбоки. Една идея бих ги предпочела по стегнати към коляното, но и така са ок.

# 566
  • софия
След предишна италианска промоция започнах да правя домашна лазаня. Корите са много хубави. Бешамел си правя, не е философия.

# 567
  • София
С корите от тази седмица ли? А колко броя са? Че у нас се прави голяма тава.

# 568
  • София
80В има ли изобщо? Между 75 и 80 съм, а щом са и по-стегнати със сигурност 80 ще ми трябва. Чуда зе изобщо да ходя ли, че и детето е с ваксина и съвсем не ми се ходи.

Киса, забелязала съм, че на Мир най-много изостават дрехите. Днес сутринта бях в Майчин дом и можеше да проверя, ама не беше писала още. Сутиените ге забравих иначе и за тях можеше да видя. От Италиянската седмица вече имам пазар, но хранителните няма да свършат за дни.
За пестото-и при моето се отделя малко зехтин отгоре,  ако се задържи в хладилника, но не е развалено. Пробвай го все пак. Не вземам Лидълско и не знам как е тяхното.

Малко късно отговарям, но все пак... Има 80В, даже най-много от този номер са останали. Днес към 10 часа в магазина на бул. Черни връх имаше от всички разцветки.

# 569
Кафе машинката е супер! Благодаря,че ми я препоръчахте ,момичета! Тази сутрин се размазах с ароматно кафе с дебел каймак!  Heart Eyes
Верно ли, Днес отивам  newsm51
за корите аз съм много доволна, но вече година няма в нашия лидъл/пловдив/
свършват бързо ли, или не ги пускат-не знам
още в понеделник бях там

Общи условия

Активация на акаунт