Щурите и Новите съседи

• 100 435
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Ще му дам шанс на сериала. Гледах един епизод и нещо не бях очарована, но ще го гледам.

# 46
Хайде и аз при вас. Забравила съм ги вече и ги чакам с нетърпение. Flutter

Ще му дам шанс на сериала. Гледах един епизод и нещо не бях очарована, но ще го гледам.
И на мен отначало не ми бяха, но после голям смях. След като започнаха новите съседи, на фона на щурите, ми се сториха страшна тъпотия, но след това  Joy

# 47
Първи сезон е по-скучен като цяло - например Билката още я няма, бабите не са заедно, защото Конча е при сина си. Но по-натам става по-интересно. Не го отписвайте от първите епизоди (тези, които не сте го гледали)  Peace

# 48
Първи сезон е по-скучен като цяло - например Билката още я няма, бабите не са заедно, защото Конча е при сина си. Но по-натам става по-интересно. Не го отписвайте от първите епизоди (тези, които не сте го гледали)  Peace
Напълно подкрепям! Недейте да отписвате "Щурите Съседи" още в началото, дайте им шанс, забавни са.  tooth Дори си спомням, когато започнах да гледам "Новите", неговите първи серии също ми бяха по-суховати от колкото трябва, но я ги вижте сега  smile3532

# 49
Тръгнах с бутонките напред за Аида, ама нещо ми е тегаво. То така беше и за съседите де, ама там бързо с адаптирах.

# 50
  • София
Аз съм гледала Аида, но въобще не ми харесва.

# 51
Напълно подкрепям! Недейте да отписвате "Щурите Съседи" още в началото, дайте им шанс, забавни са.  tooth Дори си спомням, когато започнах да гледам "Новите", неговите първи серии също ми бяха по-суховати от колкото трябва, но я ги вижте сега  smile3532
Щом казвате, ще проявим търпение.  Mr. Green
Ние с ММ гледахме Новите съседи за първи път миналата година от средата. Тази го гледаме от първата серия и вярно в началото ни се стори малко суховат. Peace

# 52
Аз като позагледах малко Новите съседи преди, реших, че това е филм за идиоти и не е за мен Mr. Green
А вижте ме сега, първа фенка  Joy

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 20:30 от Lemy

# 53
Аз вече нямам търпение за довечера  Grinning

# 54
  • through the wormhole
Тъкмо това идвах да пиша и аз. Явно е заразно. Joy

Приятно гледане на всички! Popcorn

Току-що мярнах реклама на някакъв испански сериал. Не видях кога ще почва, но ми се стори, че видях Естела. Mr. Green Нещо за фитнес ставаше въпрос.

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 20:21 от BlackHole

# 55
  • Дубай
Тъкмо това идвах да пиша и аз. Явно е заразно. Joy

Приятно гледане на всички! Popcorn

Току-що мярнах реклама на някакъв испански сериал. Не видях кога ще почва, но ми се стори, че видях Естела. Mr. Green Нещо за фитнес ставаше въпрос.
Да, ей сега даваха рекламата но и аз не обърнах внимание

# 56
  • Бургас
Май испанските сериали стават по-интересни с времето. При Аида също беше така. При Новите съседи - също. Сега казвате, че и Щурите ставали по-забавни нататък.
Кой ли ще е този испански сериал, който рекламират  Thinking

# 57
  • Дубай
Май испанските сериали стават по-интересни с времето. При Аида също беше така. При Новите съседи - също. Сега казвате, че и Щурите ставали по-забавни нататък.
Кой ли ще е този испански сериал, който рекламират  Thinking
Gym Tony Това е сериала големо търсене падна

# 58
  • through the wormhole
Енрике какъв младеж е тука. Mr. Green А и другите. hahaha

# 59
И аз това гледам, май е доста отдавна този сериал.

Общи условия

Активация на акаунт