Щурите и Новите съседи

• 100 437
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм ги изпозабравила, но покрай вас почвам да си поприпомням  Grinning
Билката мисля, че се появяваше втория сезон, а се залюбваха с Хуан Куеста малко по-нататък.
Сещам се и как жената на домоуправителя политаше през балкона  Joy

# 31
  • through the wormhole
Литна през балкона, понеже актрисата искала по-голям хонорар. Това го четох някъде. Иначе много я харесвах и ме беше яд в началото, че повече няма да участва.

И в щураците, и в новаците Хуан/Енрике ми е един от любимците. И все е наказан с Билката/Арасели, завалията. hahaha

# 32
Ходи му да изплаква любовна мъка Mr. Green
Вярно, че заради това махнаха домоуправителшата  Peace

# 33
Бащата на Хави беше един майстор. Купиха един апартамент с жена си, а тя все се хвалеше какво имат.
А коя беше жената на Хуан? Даже и визуално не я помня  Thinking
Много се кефех на Белен и Емилио - той все едни лафове и бисери, а пък и тя не падаше по-надолу. А и Белен правеше едни интересни муцки...  Laughing малко ми прилича на Нинес, но с по-главна роля. И тя все се забъркваше в едни истории  Mr. Green

# 34
А коя беше жената на Хуан? Даже и визуално не я помня  Thinking
Тя, впрочем, се включва и в 9 сезон на Новите съседи, който тепърва предстои да гледаме  Peace

Белен и Емилио - сладури  Grinning

На Емилио/Фермин обаче трябва да му се признае - и в двата сериала играе силно надъхан сексуално псевдо мачо, а всъщност в реалния живот е хомосексуален  Wink

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 22:50 от ~Karina~

# 35
  • sf
Яяя какъв джиджан младеж си е хванал Simple Smile
Не съм гледала Щурите съседи, ще следя с интерес.

# 36
Яяя какъв джиджан младеж си е хванал Simple Smile
Не съм гледала Щурите съседи, ще следя с интерес.
Хахахаха  Laughing, ох, разсмя ме. Това е жена - Белен в Щурите съседи, която играе нереализирала се и неуспяла в живота, имаща връзка с портиера Емилио/Фермин.  Peace

# 37
  • sf
Ама аз говоря за снимката от истинския живот от поста над моя Wink

# 38
Уф, аз въобще не кликнах на линка и мислех, че говориш за втората снимка. Извинявай  bouquet

Карина, а тази от първата снимка хич не я помня. Помня Билката.  Peace

# 39
Е, Палома - жената на Хуан, беше основен персонаж в началото. Ако си гледала началото на сериала, ще се сетиш. Голям образ е  Mr. Green

# 40
Е, Палома - жената на Хуан, беше основен персонаж в началото. Ако си гледала началото на сериала, ще се сетиш. Голям образ е  Mr. Green
Помня я, че все командваше и се надуваше пред съседите  hahaha

# 41
От понеделник и аз почвам да следя "щурите съседи"   Naughty
Миналата година като свършиха "новите съседи"  си изтеглих първи сезон ,  не ме грабна толкова , но имаше доста забавни моменти  Simple Smile

# 42
много ме зарадвахте  Hug мислех, че няма да има какво да гледам вече
Аз Щурите съседи не съм ги гледала.

# 43
  • София
А аз като си мисля, че започва в петък. И снощи сме се настанили с моя мъж да гледаме, и останах много разочарована, че е от понеделник  Crossing Arms

# 44
Аз от мъка и в знак на протест, си легнах снощи в 9ч.  hahaha
Е, болеше ме и главата.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт