Щурите и Новите съседи

• 101 617
  • 725
  •   2
Отговори
# 480
  • Бургас
Днес се шегувам с малкия, който е на 1 месец, че като му дам да суче, сигурно си казва наум "Ах, какви гърдички"  Laughing

# 481
Днес се шегувам с малкия, който е на 1 месец, че като му дам да суче, сигурно си казва наум "Ах, какви гърдички" Laughing
Да ти е жив и здрав бебока! Heart Eyes И да не тръгне по пътя на Ресио Naughty Laughing

# 482
Нямам търпение за 10-ти сезон. Алба ще участва, нали?

# 483
Сериите на Щурите съседи, които сега дават давали ли са ги преди? Уж ги гледам откакто са пуснали всички видове съседи, а тези серии ми се струват непознати... newsm78

# 484
Сериите на Щурите съседи, които сега дават давали ли са ги преди? Уж ги гледам откакто са пуснали всички видове съседи, а тези серии ми се струват непознати... newsm78
Аз днес те следвам из темите, та да ти отговоря.  Grinning Аз миналата година за първи път гледах"Щурите съседи" и да,тези серии ги даваха. Peace

# 485
Аз днес те следвам из темите, та да ти отговоря.  Grinning Аз миналата година за първи път гледах"Щурите съседи" и да,тези серии ги даваха. Peace

Благодаря ти и тук  bouquet Значи аз нещо пак не съм догледала, че май повечето серии ги "гледам" в движение.  В първата серия Роберто като носеше тоя телевизор през половината серия и докато ги спираха на всеки етаж неговата реплика "Като в компютърна игра сякаш минахме на следващо ниво..." така ме разсмя... Laughing

# 486
  • Бургас
Днес се шегувам с малкия, който е на 1 месец, че като му дам да суче, сигурно си казва наум "Ах, какви гърдички" Laughing
Да ти е жив и здрав бебока! Heart Eyes И да не тръгне по пътя на Ресио Naughty Laughing
Що бе, ще стане търговец на едро  Laughing
Благодаря за пожеланията!

# 487
  • Дубай

Що бе, ще стане търговец на едро
  Laughing
Благодаря за пожеланията!

Ох,бе ще ме уморите  Joy Joy Joy
Живо ,здраво бебчето

# 488
Щото все курвета ще са му в главата. Laughing Peace

~~~

Ева Исанта и Макарена Гомес на снимачната площадка. Много са празнични, кога направиха 10 години Party

Макарена с коремче ли е или ми се струва? Rolling Eyes

# 489
  • Бургас
Щото все курвета ще са му в главата.
Важното е да не стане клоун - отмъстител  Mr. Green

# 490
Нямам търпение за 10-ти сезон. Алба ще участва, нали?
Да. Peace Теодоро също. Laughing

# 491
В днешната серия, една жена говореше на български. Simple Smile

# 492
 Joy

"Дайте време на времето".  Laughing

# 493
  • София
От 01.06 започват да повтарят Новите съседи от първи сезон. Но от 01,00 ч.  ooooh!
Преди половин час тъкмо казах, че ми липсва Антонио. Но по това време няма как да седя да ги гледам.

# 494
Дали няма да ги повтарят и по друго време? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт