Щурите и Новите съседи

• 101 549
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Енрике и Алба ми напълниха душата  Mr. Green

# 616
Гаджето на Амадор ме уби...Grinning
Grinning Grinning

# 617
  • Бургас
Толкова да го обожавам този сериал, но този сезон ми е доста безличен. Не са ми особено смешни новите серии, да не говорим, че псувните и вулгарностите на моменти ми идват в повече.

# 618
Включвам се и аз при вас, но нещо не ми допада този сезон. Neutral Face Вулгарщината ми идва в повече, на моменти дори се напъвам да го гледам. Усеща се липсата на Юдит и Лео, а майката и дъщерята са толкова отчайващи, че.. язък за сериала. Предишния сезон за мен беше най-силен. 

# 619
Наистина, безличен сезон (поне за мен). Имах големи очаквания спрямо 9 сезон.
Някой може ли да ме подсети, ще има ли 11 сезон или това е края?

# 620
  • Бургас
Наистина, безличен сезон (поне за мен). Имах големи очаквания спрямо 9 сезон.
Някой може ли да ме подсети, ще има ли 11 сезон или това е края?

В момента се снима 11 ти сезон. Дано да е по-добър, че този издиша. Нито сюжетът е интересен, нито има готини майтапи. А като се сетя колко съм се смяла на 9 ти сезон....

# 621
Явно новото гадже на сценариста не става за муза, не му влияе добре на вдъхновението  Laughing
Сега да очакваме Фина да започне да сваля Амадор ли, егати тъпотата.

# 622
  • София
А какво стана с караванката на Коке, защо я няма, че съм пропуснала този момент.
Много ме дразни Йоли, вечно намръщена и сърдита и крещи, бягам от такива хора в реалния живот.

# 623
И мен ме дразни Йоли.
Вчера пропуснах да гледам.

# 624
По спомени мисля, че в нея последно живя Амадор, преди Майте да купи партера.
В миналия сезон не помня някой да е живял в нея и изчезна.

# 625
Лисичка, нищо не си пропуснала и аз сменях на места канала. Щом Антония ме издразни с това, да препъва всички по някакъв начин..., но го отдавам на това, че самият сезон е тегав и шегите не изглеждат никак смешни.
И да уточня, че говоря от моя гледна точка, не искам да обиждам тези, на които им харесва. Simple Smile

# 626
И на мен ми е скучен този сезон. Почти на всяка серия заспивам.
Много се нядявам тези двете новите да изчезнат възможно най-скоро от сериала.

# 627
Колкото и да са ми любими, днешния епизод започна покъртително.
Това с превръзката на очите и вибратора ми дойде too much, особено докато вечеряхме.
Rolling Eyes

# 628
Еее, този персонаж на тази Йоли как можаха толкова лигав и отблъскващ да го направят. Голяма глезотия, голямо чудо. Приятелят ѝ сценариста да не я наказва за нещо от реала. Simple Smile
А е симпатична жена, при един по-забавен образ, щеше да ми харесва. Танкетата, майка ѝ, е дразнеща, но по симпатичен начин, а тази Йоли...
Ето, на проклетата бабка (доня Фина) как ѝ развиха образа много добре – забавно лудо бабе.

# 629
  • Бургас
Много се чудех как ще съчетавам Откраднат живот с любимия сериал. Ами те бързо ми разрешиха дилемата. Гледам от 21 нататък. А как чаках с нетърпение всяка нова серия преди ...

Общи условия

Активация на акаунт