Щурите и Новите съседи

• 100 470
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Аз си гледам Щураците, но някак ми е много скучно. Липсва ми Антонио Ресио, търговец на едро, не чистя риба  Mr. Green
Гледала съм го преди и ми е бил смешен, ама сега някак са ми много странни, много млади и не ми е особено интересен. Ама ще си го гледам по навик  Laughing
А знае ли се кога при нас ще дават 8-ми сезон на Новите?
Може би имаш предвид 9-ти, тъй като 8-ми свърши със сватбата на Антонио и Берта. Доколкото знам от 9-ти сезон в Испания са давали 9 епизода и предполагам, че ще имам поне още 4-5. Да се надяваме, че есента ще го пуснат при нас.

# 91
На мен пък Антонио хич не ми липсва. Май само него недолюбвах там. Добре, че сега го няма  Peace

# 92
На мен ми липсват милинките и Естела Рейнолдс (Фернандо Естесо ми е смукал зърното)  tooth
От друга страна ще започва друг испански сериал и се надявам двата заедно да компенсират някак си липсата на Новите Съседи  Praynig

# 93
И аз чакам Фитнесът да започне,само се чудя какъв е този час за излъчване и за повторение  newsm78.Най-вероятно ще трябва да го тегля и да го гледам когато на мен ми е удобно.

# 94
  • И аз не знам къде
На мен ми липсват милинките и Естела Рейнолдс (Фернандо Естесо ми е смукал зърното)  tooth

Чуса : Аз пък съм му го смукала на Фернандо"     hahaha hahaha hahaha

# 95

Чуса : Аз пък съм му го смукала на Фернандо"     hahaha hahaha hahaha
А Фернандо не я помнеше Естела Joy
А тя милата с такава гордост го споменава Mr. Green

# 96
На мен пък Естела хич не ми липсва. Адски дразнеш герой в сериала ми е, въпреки някои свои култови реплики  Wink
Интересно ми е да видя този нов сериал, макар и в малко късен час, но ще му дам шанс  Wink

# 97
  • Бургас
До момента все едно гледам ретро вариант на Новите съседи. Особено пък Исаскун, Мари Тере и Енрике са си абсолютно същите образи и в Щурите съседи. Какъв е смисъла на два еднакви сериала?!
Много ми липсват Новите съседи  Tired

# 98
Новият сериал защо е с такъв късен час на излъчване? Новите съседи бяха за след 12 години, този да не е за след 16?  hahaha

# 99
beauty_magnolia и аз това се чудя  newsm78
Аз гледам телевизора до към 22 часа,след това той гледа мен  Mr. Green

# 100
beauty_magnolia и аз това се чудя  newsm78
Аз гледам телевизора до към 22 часа,след това той гледа мен  Mr. Green

Той ще е само за много запалени зрители  Crazy Радвам се на испанските сериали, нека да стават повече, че с тия шалварести сапунки по всички телевизии вече ми се гади...  Sick
Припомнете ми къде изчезна Исаскун в един момент? Пропуснала съм го...

# 101
  • София

Актрисата почина.

# 102

Актрисата почина.

Вечна й памет  Cry

# 103
Аз нямам търпение да почне 9-ти сезон на Новите съседи жалко че Щурите съседи свършиха толкова гадно когато се разруши сградата

# 104
Излъчването на следващите серии от 9 сезон в Испания е прекъснато заради Европейското първенство по футбол. Уж останалите епизоди щели да бъдат подновени на есен, но зрители предполагат, че е възможно да остане и за след Нова година.
Това поне чета във фейсбук  Peace

Общи условия

Активация на акаунт