Щурите и Новите съседи

• 100 453
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря на всички, които отговарят на въпросите ми! Hug
Аз снощи разгледах актьорския състав и видях, че и Гоя се появява по - нататък.

Щастлива, коя е Баровката? newsm78

# 76
Лусия - Ребека от новите съседи

# 77
Лусия - Ребека от новите съседи
Fortuna, така й викат, защото баща й е богат. Той й купи апартамента и всичко в него е по последна мода. Плюс това тя разполага с много пари, все е добре облечена и по-натам е с едни екстравагантни прически  Crazy
Даже после мисля, че взе един ресторант и беше наела на работа половината съседи  Rolling Eyes ама съм позабравила с точност

# 78
Да, вярно, имаше такива моменти с Баровката. На мен лично тя не ми е толкова интересна, далеч по-забавни са ми Белен и Емилио, като започнат да се свалят  Laughing
А Енрике/Хуан, колко по-различен е в Щурите съседи, малко повечко кг има по себе си, и малко повечко коса...  Mr. Green Но пък много му ходи да играе ролята на стожер на обществото  Grinning
Гоя също има интересна роля по-нататък. Играе майката на Белен  Wink И с бащата на Баровката са забавни  Wink
Подсещам се за все повече неща  Grinning

# 79
Снощи не можах да си припомня Щурите съседи много, понеже и гости имахме. Но мярнах, че всички са много различни, млади и зелени  Laughing. Като пуснаха сериала преди колко  newsm78 години за първи път ги гледах само аз  в къщи и ми бяха много забавни. После и мъжа ми ги загледа. Новите съседи ги гледахме и тримата - заедно и с детето и такива щуротии, как ги измислят незнам  Crazy

# 80
Наистина, сериозно въображение се иска  Laughing
Аз си го обяснявам и с това, че играят много актьори, което позволява навързването на всевъзможни ситуации. Ето например в Мирадор де Монтепинар почти не остана съсед от кооперацията, който да не е взимал вземане даване с друг свой съсед / съседка  Grinning
Скрит текст:
Ето, дори в 9-и сезон ще гледаме направо невъзможни двойки като Юдит с Амадор и Маите с Енрике /поне това четох в нета/  Peace

# 81
Помня, че на майката на Белен (Гоя от Новите съседи) ѝ казваха Филийката  hahaha

# 82
Билката сгази една жена два пъти, но дали не беше жената на Хуан  newsm78?

# 83
  • София - Варна
Тя беше. Joy
Наистина колко са младички всички!
Голяма разлика намирам.
Сериалът е от 2003-2006-та. Десет години са минали...

# 84
  • through the wormhole
Билката сгази една жена два пъти, но дали не беше жената на Хуан  newsm78?
Ох, това беше много смешно. Май мина през нея веднъж напред и веднъж назад. hahaha Joy Все се надявах да се върне Палома, ама уви, не се.

# 85
И аз взех да си припомням много неща, нямам търпение да се появи Макси, като баща на Емилио с неговия метросексуален вид и снимки на Бионсе  rotfImbo
А само как Емилио го навикваше, че не си яде кивито, а когато блесне с нещо идва репликата "Ех, татко ти си умен човек защо не си успял в живота?"   rotfImao
Яго също беше забавен с неговите природозащитнически теории и противопоставянето на технологиите, а после какво направи?  Naughty ...игра на телефона, гледа си телевизия и всичко.

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 23:57 от "Теди"

# 86
  • through the wormhole
Относно новия сериал "Фитнес Тони", малко инфо от фб:
Цитат
На 21 юни в 23:00 часа в ефира на България и бТВ Комеди дебютира испанският ситком "Фитнес Тони". Това е най-новият проект на Антония Сан Хуан (Естела) в образа на Берта и Едуардо Гомез (Макси) в образа на Хуанито. Освен тях в продукцията се появяват още куп познати лица, но кои са те ще разберете сами.
"Фитнес Тони" е квартална фитнес зала разположена срещу бар "Tony's After Güor". Фитнес залата е управлявана от Тони Рубироса. Има също и сауна, където всичко може да се случи. Ситкома се радва на голям успех в Испания - за 2 години са заснети 373 епизода дълги между 30 и 55 минути.

# 87
Благодаря, Щастлива и Sweety , за разяснениеето.  Hug

В една от сериите се появи Макси, ще го очаквам и по-нататък.
А следващата серия обещава да е много забавна. Mr. Green

# 88
Относно новия сериал "Фитнес Тони", малко инфо от фб:
Цитат
На 21 юни в 23:00 часа в ефира на България и бТВ Комеди дебютира испанският ситком "Фитнес Тони". Това е най-новият проект на Антония Сан Хуан (Естела) в образа на Берта и Едуардо Гомез (Макси) в образа на Хуанито. Освен тях в продукцията се появяват още куп познати лица, но кои са те ще разберете сами.
"Фитнес Тони" е квартална фитнес зала разположена срещу бар "Tony's After Güor". Фитнес залата е управлявана от Тони Рубироса. Има също и сауна, където всичко може да се случи. Ситкома се радва на голям успех в Испания - за 2 години са заснети 373 епизода дълги между 30 и 55 минути.
Моля?! 373 епизода - какво е това чудо? Laughing
Видях му рекламата днес и ми стори интересен и забавен.

# 89
  • Благоевград
Аз си гледам Щураците, но някак ми е много скучно. Липсва ми Антонио Ресио, търговец на едро, не чистя риба  Mr. Green
Гледала съм го преди и ми е бил смешен, ама сега някак са ми много странни, много млади и не ми е особено интересен. Ама ще си го гледам по навик  Laughing
А знае ли се кога при нас ще дават 8-ми сезон на Новите?

Общи условия

Активация на акаунт