Щурите и Новите съседи

• 100 483
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Излъчването на следващите серии от 9 сезон в Испания е прекъснато заради Европейското първенство по футбол. Уж останалите епизоди щели да бъдат подновени на есен, но зрители предполагат, че е възможно да остане и за след Нова година.
Това поне чета във фейсбук  Peace

А знаеш ли дали ще правят 10 сезон или ще направят нов филм както стана със Щурите съседи замениха ги с Новите съседи?

# 106
Излъчването на следващите серии от 9 сезон в Испания е прекъснато заради Европейското първенство по футбол. Уж останалите епизоди щели да бъдат подновени на есен, но зрители предполагат, че е възможно да остане и за след Нова година.
Това поне чета във фейсбук  Peace

А знаеш ли дали ще правят 10 сезон или ще направят нов филм както стана със Щурите съседи замениха ги с Новите съседи?
Да, ще има 10-ти сезон и се знае, че Юдит няма да участва  Grinning

# 107
Да, ще правят 10 сезон, поне това е съобщено досега. За нов сериал изобщо не е споменавано никъде.
Аз им се радвам все повече на Щурите съседи, припомням си различни сцени, а и Маури ми е голям сладур  Grinning

# 108
Да, ще правят 10 сезон, поне това е съобщено досега. За нов сериал изобщо не е споменавано никъде.
Аз им се радвам все повече на Щурите съседи, припомням си различни сцени, а и Маури ми е голям сладур  Grinning

Маури ми е любимец  Laughing Laughing има един епизод мисля че е 43 където Мариано прави стена и зазидва Пако това е един от любимите ми епизоди хаха  Laughing

# 109
А той този 10 сезон някъде сигурно 2017-2018 ще го започнат то 9-ти още не е сниман целия

# 110
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Хосе-Мигел : "Приятелят ми има проблем с гаджето"....
Хуан : "Да се обади в радиото"
 Joy

# 111
И аз да се включа тук.
Новите съседи ми беше любим,не го пропускай.Сега загледах щурите,но нещо не ме грабна.Колко сезона са щурите?
Дано излъчат скоро 9-ти сезон тук в бг на новите съседи.Някой срещал ли ги е с бг субтитри?

# 112
И аз да се включа тук.
Новите съседи ми беше любим,не го пропускай.Сега загледах щурите,но нещо не ме грабна.Колко сезона са щурите?
Дано излъчат скоро 9-ти сезон тук в бг на новите съседи.Някой срещал ли ги е с бг субтитри?

Щурите съседи са 5 сезона, а на новите няма субтитри, но ще ти дам един сайт където ги има с всички сезони http://seriali.club/filmi/semeini/ - гледай ги на плеър 2 че на първия излизат много прозорци

# 113
Много ти благодаря, Catalinaa  bouquet

# 114
  • through the wormhole
Тука ли сте? Нашият "радио-двор" замря нещо. Laughing

# 115

Повечето не са абонирани за него  Laughing

# 116

Какъв ужас!   Laughing

# 117

Какъв ужас!   Laughing

Проверка за алкохол ,духайте тук  Laughing Laughing  bowuu

# 118
Пака, слез от сцената! Навярно, просто сега няма какво толкова да се коментира newsm78

# 119
Пака, слез от сцената! Навярно, просто сега няма какво толкова да се коментира newsm78

Аз съм Естела Рейнолдс, Фернандо Естесо ми е смукал зърното  Laughing Laughing LaughingТака е трябва поне 3-4 сезон на Щурите да почне първите не са толкова интересни

Общи условия

Активация на акаунт