Щурите и Новите съседи

• 101 563
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
И у нас е така. И едните и другите съседи ги гледаме колкото пъти ги повтарят, потретват и подесетват. Нямат омръзване. Яд ме, че не мога да им запомням лафовете...  Crazy Толкова са ценни  Joy

Същата работа! Искам да ги дават постоянно до края на живота ми  Mr. Green

# 586
Скъсвам се от смях  hahaha

Може ли някой да ми припомни как Менчу и Йоли как се сдобиха с апаратамента?

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 21:18 от sigma

# 587
  • In transit
Капитан Салам си е на почит при мен Simple Smile)
Мики, може ли линк за фейс групата?
https://www.facebook.com/groups/850709458274609/

# 588
Grinning
Скъсвам се от смях  hahaha

Може ли някой да ми припомни как Менчу и Йоли как се сдобиха с апаратамента?
Скрит текст:
Купиха го от Йодит. Арасели даде апартамента им под наем на Менчу и Йоли, без знанието на Енрике, докато беше в Ибиса и беше принуден да си плаща наем, за да живее в собствения си апартамент.  Впоследствие реши да живее в апартамента на Йодит, но докато се опитваше да отключи вратата, Менчу отвори и му заяви, че е купила апартамента от Йодит. Каза, че много бързо им го е продала, дори с мебелите. Явно не била много щастлива там или нещо такова каза.

Колкото до лафовете - много ми е смешно като Фермин каже - "Имаше драматичен обрат на събитията"...
Grinning Grinning Grinning
Лафовете ги редят един след друг, не мога да запомня всички. Много се радвам, че бтв толкова бързо пускат новия сезон.
Скрит текст:
Не ми харесва, че ще съберат Енрике и Алба.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 23:47 от Paige

# 589
 Вече май няма да чуваме обръщението  Crossing Arms "Фермин на Вие..."  Joy

# 590
  • Бургас
На мен Менчу и Йоли изобщо не ми харесват Confused Направо си ме дразнят... Дано с времето им свикна, че снощи ми развалиха серията.
И мен изразът с ,,драматичния обрат на събитията,, ми е любим.
А Чуса бременна ли е, май нещо такова четох. И ако да, от кого?

# 591
О, за "драматичния обрат" ми е любим и обичам да го ползвам, когато имам повод.

Менчу ме кефи, ама Йоли изобщо.

# 592
  • София
Бях чела, че била новото гадже на продуцента май. Преди е била Ракел, и беше главна героиня, после стана пълнеж. И сега Йоли е вкарал в сериала. Но не знам дали е вярно, може да са само клюки.

# 593
И мен много ме дразнят Менчу и Йоли, особено последната. Може и да им свикна, както свикнах с Фина.Grinning
Искам да се съберат Теодоро и Алба, много са ми сладки. Heart
Дожаля ми за Бруно Cry , какво го чака милия.

# 594
И мен много ме дразнят тези двете Танкети...надуват ми главата.....откъде ги измислиха. ...
На фона на тях, даже Пака ми се вижда симпатична  Laughing
Мерси за линковете.

# 595
  • In transit
На мен ми липсва Естела с характера и на вечната жертва и нейното "пак отвори чекмеджето с лайната."

# 596
Скрит текст:
И у нас е така. И едните и другите съседи ги гледаме колкото пъти ги повтарят, потретват и подесетват. Нямат омръзване. Яд ме, че не мога да им запомням лафовете...  Crazy Толкова са ценни  Joy

Същата работа!
Искам да ги дават постоянно до края на живота ми  Mr. Green
И аз, и аз, и аз......!!!   Laughing

# 597
Обичам този сериал. Не ме дразни, действа ми релаксиращо. Абсурдните крайности на реалните образи от действителността са чудесно направени като персонажи във филма. Рядко сполучлив комедиен сериал.
Ще ми липсва Юдит. Тези двенките Менчото и Йоли са малко като кръпка, ама ще ги преглътна.
Да, четох и аз, че Йоли е последното гадже на един от главните сценаристи на сериала Алберто Кабайеро. Първата му любима е адвокатката Ребека, взела участие вече в сериала, после е Ракел и тя вече бивша. Йоли-то е последната изгора и на нея е намерена роля. Simple Smile

# 598
Уф, тоз пък,  Йолито най не бива от трите...

# 599
На мен Йоли поне ми харесва как играе, органично й се получава образът, па макар и дразнещ. Докато другите две възлюбени на шефа са пълна скръб ... особено Ракел, от която, за съжаление, няма отървия ... Sick

Общи условия

Активация на акаунт