Щурите и Новите съседи

• 101 542
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
За съжаление е така. Ударили са го на голям разврат. Не знам защо продължават с 11 сезон.

# 631
Това да не е заразно ? Много си е добре сезона. Е дразнещи са малко Йоли и танкетата, но не е чак зле.

# 632
На мен ми е забавно, макар че се повтарят някои неща.
Фина започна да не ме дразни толкова, а да ми е забавна, така се случи и с двете баби в началото.
Танкетата не ме дразни толкова, колкото дъщеря ѝ. Дори тук ми харесва повече отколкото в Щурите съседи.

Вече се появи и "бонбонът с ликьор" на Берта.  Mr. Green

# 633
  • София
Снощната серия ми хареса. Появиха се и Ракел, и Нинес и Коке. Че липсваха в последно време.

# 634
На мен ми допада....разсмиват ме.

# 635
  • In transit
Малко затъпя, но ми е забавен. Има нови ценни лафове. Снощи ми хареса края на серията. Grinning

# 636
На фона на последните серии, тази беше добра. Антонио най-после да му се отвори парашута и Берта взе, че му доведе "бонбона с ликьор. Smiley Някак противни са ми и сцените с натисканията на Енрике и Алба, може би защото Алба е Алваро, не знам точно на какво се дължи. Не разбирам обаче, защо останалите момичета напоследък са пълнеж - никакво развитие при тях. Всичко се върти около новите, Хави и Висенте, Алба и Енрике и Антонио. Neutral Face

# 637
Снощи искрено съм се смяла с Антонио, при появата си в ролята на чернокож. Няма равен.

# 638
  • Карнобат
Жалко,че скоро свършва сезона и направо се чудя какво ще правя.Харесва ми сериалчето много Simple Smile

# 639
  • In transit
Жалко,че скоро свършва сезона и направо се чудя какво ще правя.Харесва ми сериалчето много Simple Smile
Почваме го отново Simple Smile

# 640
Аз се надявам да почнат от начало Щурите съседи, да се забавлявам отново.

# 641
  • In transit
Леми след Новите съседи щурите ми идват много постни.

# 642
Да ти кажа, след този сезон на новите, който взе да ме отегчава, мисля, че няма да са ми толкова постни, колкото преди. Sunglasses
Нали Щурите бяха с портиера Мариано?

# 643
Абе, "Новите", "Щурите", "Милите", да вървят някакви съседи там....направо съм си вманиачена.  Laughing

# 644
Абе, "Новите", "Щурите", "Милите", да вървят някакви съседи там....направо съм си вманиачена.  Laughing

И аз така. Laughing

Щурите са с портиер Емилио. Peace

Общи условия

Активация на акаунт