Лакове за нокти -105

• 99 399
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Откъде купувате ваденки? Български сайт може ли да ми препоръчате.
Много харесвам рози, винтидж картинки, но нали съм с две леви ръце.
Incroyable твоята мацка на нокътя е страхотна  Heart Eyes
Аз си поръчах от алиекспрес с безплатна доставка, само с цветя са, за цената им са супер. Ето линк. 50 листа са, всяко листче е с ваденки за 10-те нокътя.

http://www.aliexpress.com/item/50sheets-Color-Flower-Hot-Designs … 0608.0.111.XEtrst

# 616
Откъде купувате ваденки? Български сайт може ли да ми препоръчате.
Много харесвам рози, винтидж картинки, но нали съм с две леви ръце.
Incroyable твоята мацка на нокътя е страхотна  Heart Eyes

Аз си взимам моите от bornprettystore.com. Доставката е безплатна (но мнооооооого се бавят пратките и трябва да имаш търпение), има голямо разнообразие, нормални цени. Последния път, когато правих поръчка, имаше промоция: 10 листчета със стикери на цената на пет (добре, че беше Ивчето, че да каже, защото щях да я изпусна, де).  Hug Hug Hug

# 617
Благодаря ви.

# 618
В Елитис също има ваденки, и оттам съм вземала.

# 619
Благодаря, момичета!

zazzzi, не знам какво имаш предвид под албум. Имам блог, и инстаграм от скоро. Иначе имам списък в google docs с всички налични лакове. Щото ако нямах,щях да си купувам някои по много пъти  Mr. Green Не че не се е лучвало де  Joy

# 620
  • София
Благодаря, момичета!

zazzzi, не знам какво имаш предвид под албум. Имам блог, и инстаграм от скоро. Иначе имам списък в google docs с всички налични лакове. Щото ако нямах,щях да си купувам някои по много пъти  Mr. Green Не че не се е лучвало де  Joy

Нещо такова имам предвид Simple Smile

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/search?updated-max=20 … amp;by-date=false

Ще ми е много интересно да разгледам твоите лакове, а и предполагам не само на мен Simple Smile  bouquet

# 621
Ох, зазззи, за това ще ми трябват няколко дена да го направя, а мотивация не мога да намеря.
Лаковете ми са над 1000 вече, и ще е лудост да ги вадя един по един и да снимам   hahaha
Иначе на лично мога да ти пратя линк с колекцията ми като списък  Wink

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 09:14 от nadia23

# 622
Eдни поразмазани печати:

# 623
Ох, зазззи, за това ще ми трябват няколко дена да го направя, а мотивация не мога да намеря.
Лаковете ми са над 1000 вече, и ще е лудост да ги вадя един по един и да снимам   hahaha
Иначе на лично мога да ти пратя линк със колелкцията ми като списък  Wink
олелелел, 1000 лака, това е стряскаща цифра
как може човек да има 1000 лака?много бе  Mr. Green явно наистина ти е хоби и обичаш да се лакираш  Simple Smile

# 624
Аз имам над 100 и мога всеки ден да си купувам по някой; ако не се възпирам, като нищо ще стигнат и 1000.  Laughing

# 625
  • София
Лаковете ми са над 1000 вече, и ще е лудост да ги вадя един по един и да снимам   hahaha
Иначе на лично мога да ти пратя линк с колекцията ми като списък  Wink

Добре, благодаря, и на линк със списък ще се зарадвам.  Mr. Green Като си помисля и аз не мога да се наканя, да снимам моите, а са под 500. Но пък и няма какво да ги снимам толко... повечето са ми от бюджетните марки в Бг. Може би, ще започна да снимам по няколко на ден и така ще направя албум с колекцията ми.

# 626
  • Бургас
Леле-1000лака,това е сериозна цифра. Simple Smile

# 627
Онзи ден се лакирах с невероятно красивия RBL - Kellie Gonzo, вчера на четири нокътя вече се олющиха ъгълчетата  #2gunfire, а обикновено ходя с един лак без забележки по 4-6 дни. При това специално успях да си купя от тяхната база, преди да затворят магазина, и ползвах нея вчера. Направо съм ама много недоволна. Самият лак е с консистенция на крем нишесте (малеби  Laughing) и вече да го намажеш като хората, а не да се натрупа като фотополимерна пломба, си е предизвикателство, а и да стои само ден...
Сега съм седнала ядно да го слагам пак, само че този път с любимата ми база на O.P.I. Natural base nailcoat - пусто много е красив и е идеалният корал за мен (снимката е от нета, нямам нерви сега да се мажа половин ден, че и да снимам после):
Скрит текст:
Въпрос: някой да може да ми препоръча същия цвят корал? Ако може от O.P.I. или от друга професионална и дори луксозна марка. На моите нокти най-дълго стоят O.P.I., Picture Polish, A-England, Kiko, горе-долу China Glaze и YSL, колкото и да е невероятно. Имам сигурно шест-седем корала, но точно такъв идеален оттенък нямам. Предварително благодаря!  Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 11:35 от Pump17

# 628
Pump17, погледни Barry M Turbo Charged, това е моя снимка с него:

Скрит текст:

Сещам се и за Dior Delice:
Скрит текст:
И от любимата марка - Picture Polish Paris (Reborn):
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 14:27 от nadia23

# 629
Не мога да не споделя какво ми се случи днес. Влизам в едно козметично магазинче и какво да видя - белият Бруклин, какъв късмет  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт