Лакове за нокти -105

• 99 380
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • При децата ми
И от любимата марка - Picture Polish Paris (Reborn):
Скрит текст:

Много ми харесва цвета!:love: От къде е лака nadia23?

# 631
Снимката не е моя, но иначе може да се намери от сайтовете, които продават Picture Polish, например color4nails, thenailistashop, livelovepolish, и т.н.

# 632
nadia23, мерси много за препоръките!  bouquet Започвам да ги изпълнявам.

Picture Polish Paris (Reborn) го обожавам без преувеличение, довършвам едно шишенце и имам най-малко още едно в резерва (хм, трябва да проверя дали наистина имам САМО още едно Laughing). Той обаче поне на моята кожа бие повече към розово, та ми се щеше да имам и малко по-коралов любим корал.

Hrispa76, Paris (Reborn) е невероятен, не само като цвят, но и като характеристики, и като трайност. Препоръчвам го с две ръце, както и всички останали лакове на марката.

# 633
Въпрос: някой да може да ми препоръча същия цвят корал? Ако може от O.P.I. или...
OPI NL T30 I Eat Mainely Lobster
Но блестящите частици се виждат само като се загледаш, аз даже го бях ползвала няколко пъти преди въобще да ги видя Laughing
Скрит текст:

Снимката е от нета.

# 634
Мерси, Не се сърди, човече!  bouquet Трябва да го погледна пак. Аз си го бях купила от нейлсикретс с намаление и нещо хич не ми хареса, та дали го дадох някому или го пазя още... Confused трябва да погледна и ако е тук, да му дам втори шанс.

# 635
Хайде и аз да се изтипосам в тази тема. Лак от ония ден (още в работна форма), цветът е наситен, на светлина има лек лилав нюанс, а стикерите стоят вече 2-ра седмица. Grinning Grinning
Скрит текст:

# 636
Ей, много ми харесаха тези стикери Grinning Снощи поръчах от aliexpress за 5$ и сигурно ще ги ползвам две години  Laughing ..::V.I.P::.. , с какъв топ ги минаваш твоите? 2 седмици е доста Simple Smile

# 637
С Golden Rose. Peace
Имам 50 вида стикери, а ползвам от време на време, има да хабя още години. Mr. Green
Обаче напоследък слагам само по 2 на ръка, защото ако се засиля всеки нокът да е със стикер, все някой не се получава, а и е малко досадно. Close Иначе става красива, но и така е добре. Peace
Още ще ми издържат стикерите, но нокътят израства и ще стане грозно.

# 638
и  аз поръчах, но ни вест ни кост от фирмата, тукашна е  Simple Smile

# 639
Бихте ли ми препоръчали качествен топ лак?

# 640
  • Бургас
Този на Ревлон ми е любим-https://www.amazon.com/Revlon-Quick-Dry-Coat-Ounce/dp/B004K0HELY

# 641
# 642
Този на Голдън Роус съм го ползвала и не съм доволна от блясъка, който дава Sad
Лака на Ревлон предполагам мога само си го поръчам?

# 643
# 644
  • Gotham City
Този на Голдън Роус съм го ползвала и не съм доволна от блясъка, който дава Sad
Лака на Ревлон предполагам мога само си го поръчам?

Аз го ползвам в комбинация с Евелин 3в1 и ми дава чудесен блясък и издържа повече отколкото искам дори, разбирай, че трудно го трия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт