Лакове за нокти -105

• 99 377
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
В този Евелин 3 в 1 има ли формалдехид?

# 646
От мен един страхотен Лореал. Ядосах се след като го взех и се оказа пясък, но после много ми хареса:

# 647
Като ви гледам прекрасните нокти и ми идва да ревна. Как ви издържат толкова дълго, за мен два дни са си цяло чудо, а използвам основа и топ на OPI. Две салати да измия и направя и лакът е заминал  cry Гледам да се къпя по-бързочко уж да не кисна много във вода, но уви, лакът на втория ден е за махане.

Преди като живях с мамито ми издържаше по 3-4 дни, но тогава я измия 2 чаши, я не. Сега като се лакирам заявявам на ММ, че отказвам да готвя идните 2 дни. Да не говорим, че на ден си мия ръцете по над 10 пъти. Гел не ща. Много добре изглеждат ноктите, които виждам тук, размечтах се   Blush

# 648
  • Sofia
И аз бях така, откакто слагам Ши (не Гелиш, от него ефектът е обратен), ноктите ми са много по-здрави и хубави. Почивам 2 пъти в годината по около месец  Peace

# 649
Като цяло издръжливостта на лака зависи от състоянието на нокътната плочка. Ако е по-мазна, по-малко държи лака.... Може и да е въпрос на липса на витамини, на неправилно хранене и прочее глупости, които понякога дори не ни минават през ума. Не знам каква е ситуацията при теб, но говоря общо по принцип.  Wink

# 650
AraBesqUe истината е, че аз не "подготвям" нокътя за лак. Просто се измивам добре за да няма остатъци от кремове и т.н. и нанасям лак. Знам, че е хубаво да се изпили малко самата плочка, но никога не съм го правила. Май трябва да започна  newsm78

Някой може ли да сподели дали пиленетo на нокътната плочката оказва някакво влияние?

# 651
Пробвай с друга основа и топ. От тези на Опи не съм доволна.
Имаш ли някъде наранено по ноктите, при всички ли пада? Аз си имам 2 проблемни (на дясната ръка палеца и показалеца) и при тях тръгва още на 2-ри ден, затова мацвам малко отгоре и изкарват още 1-2. Но си имам навика като чистя нещо да си "помогна" с тези 2 нокътя, уж се въздържам, но забравям и за по-бързо пак се хващам, че съм изчегъртала нещо  Blush

# 652
Не се сърди, човече, като ги гледам нищо им няма, еднакви са си. Обаче според мен палците и показалците се използват най-често и е нормално там първо да пада лакът, особено на дясната ръка. А пък ако се налага и откопчаване и закопчаване на цип няколко пъти на ден, просто няма да им се размине.

Забелязвам по много видеа, че нокътя се лакира и по ръбчето (надявам се ме разбирате). Аз колкото пъти съм го правила това, все прецаквам лака. Моите нокти не са дебели и не си личи, че не е минавано оттам с лак. И все пак подхождам доста непрофесионално към лакирането и може би това си оказва влияние  Thinking

# 653
И аз това с лакирането отпред го забелязвам, но много се омазвам като го правя. Наистина може и това да допринася за издръжливостта Simple Smile

# 654
Допринася да.Особено като си правиш френски и минаваш с бялото и от вътрешната страна на нокътя,защото така издържа повече.И е вярно.Аз пробвах и вече като си правя френски така процедирам.Ели,от страницата Make up but how показваше в един клип,че винаги нанася лак и там.
И забелязвам,че издържа наистина повече.
П.С.
Не знам дали говорим за едно и също.

# 655
  • В полите на Пирин планина
Това "запечатване" на връхчето на нокътя много помага за издръжливостта. Аз слагам лак и топ там задължително. Ако някой нокът леко се изтърка по ръба минавам внимателно с лака и издържа в добър вид още ден-два. С пясъците ми е много лесно в това отношение, защото се поправят, без да си личи.

Леми, много красив маникюр, както винаги.  Heart Eyes

# 656
AraBesqUe истината е, че аз не "подготвям" нокътя за лак. Просто се измивам добре за да няма остатъци от кремове и т.н. и нанасям лак. Знам, че е хубаво да се изпили малко самата плочка, но никога не съм го правила. Май трябва да започна  newsm78

Някой може ли да сподели дали пиленетo на нокътната плочката оказва някакво влияние?
Не, не оказва. Peace

# 657

Не, не оказва. Peace

Даже може и да навреди. Преди нанасянето на лак пробвай да почистиш нокътната плочка със спирт, за да обере поне част от мазнината. Смени основата.  bouquet

# 658
Ехи , след като два пъти използвах тези мултифункционалните пили, които заглаждат плочката, пък после полират и т.н. , такова страдание си причиних на ноктите, че няма на къде. Това леко запилване доведе до люспене и разслояване на ноктите, та трябваше да ги държа много къси, докато израсте позапилената плочка; по 3-4 слоя лак за да запечатам поне за ден-два нацепените връхчета... Вероятно при много плътни, здрави нокти няма да има такъв отрицателен ефект, но аз изхвърлих отдавна този тип пили  Laughing
 Преди да се лакирам си мия ръцете и минавам с лакочистител.

# 659
И аз вече не си пиля нокътната плочка. Също така самите нокти пиля само отвън-навътре в една посока, не напред-назад. Запечатвам с топ лака задължително, ако успея - и със самия лак. На ОПИ ми е най-дълготрайният топ (но е единственият по-скъп, който съм пробвала)

Общи условия

Активация на акаунт