"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 45

• 94 796
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Не се притеснявайте от странностите на модата, дами, ние просто сме нормални и живеещи в реалността жени! Младежката мода е малко трудно смилаема, но и умственият багаж на младите ни съвременници не е достатъчен и затова се стига до тези чудати вкусове от раздрани дънки, висящи парцали и прилика с парцалените кукли на нашите баби! Тези кукли са били с нарисувани големи червени джуки точно както сега младите момичета се стремят към тази "красота"! Липсвал е финесът и естетиката, защото творците на тези кукли са били обикновени занаятчии, а сега се повтаря историята с куклите в реалността - много кукли с големи, разкривени джуки, напомпани от новонароили се пластични хирурзи, които с настървение за печалба пълнят устните и гърдите на млади момичета с фалшиви, евтини и некачествени импланти-деривати! Модата съответно отговаря на претенциите и разбирането за "красота" и "естетика" на тези кухи и изкуствено напомпани млади госпожички, да не говорим, че и много зрели жени прибягват вече до този род "услуги" и се докарват много често на визия до зле гримиран педераст! Това е! Затова не се притеснявайте, че не харесвате НЕЩОТО, защото то е НИЩО!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хорти много добре си описала съвременната младуж  Peace, но това е жалката реалност  Crossing Arms. А за умствения багаж дори не ми се и коментира щото напоследък масово липсва  ooooh!. Дори на моменти се замислям аз ли не съм добре или другите са зле. Добре че сте вие та да комуникирам с нормални и интелигенти хора  Peace пък било то и виртуално.

# 47
  • Пловдив
Хорти много добре си описала съвременната младуж  Peace, но това е жалката реалност  Crossing Arms. А за умствения багаж дори не ми се и коментира щото напоследък масово липсва  ooooh!. Дори на моменти се замислям аз ли не съм добре или другите са зле. Добре че сте вие та да комуникирам с нормални и интелигенти хора  Peace пък било то и виртуално.
Благодаря, Коте, но това е действителността! Така искахме да се промени животът ни, че направо го изчанчихме! Жалко за младите хора! smile3521  
Ето ви и спомен за Бате от снимките на Fatih!

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 20:27 от Hortensia1

# 48
Ах Мехмет Акиф, ах  Crossing Arms погледни си старите снимки които не са чак толкова отдавнашни и се вземи в ръце бе човек  #2gunfire да си актьор ти е призвание а вероятно и твоя съдба  Peace. Ако продължаваш този живот по гори, поляни и в кучешка компания какво ще оставиш след себе си, а? Ако все още се помни ролята ти на Боран ага то след още 10-15 год няма изобщо да се помни  Sick

# 49
Скрит текст:
Хорти много добре си описала съвременната младуж  Peace, но това е жалката реалност  Crossing Arms. А за умствения багаж дори не ми се и коментира щото напоследък масово липсва  ooooh!. Дори на моменти се замислям аз ли не съм добре или другите са зле. Добре че сте вие та да комуникирам с нормални и интелигенти хора  Peace пък било то и виртуално.
Благодаря, Коте, но това е действителността! Така искахме да се промени животът ни, че направо го изчанчихме! Жалко за младите хора! smile3521  

За тази снимка хърватките се чудеха дали е Мехмет или го припознават в гръб.
Честно казана въобще не ми прилича на Агата, ако е той защо е с дънки и тениска  newsm78 newsm78 newsm78, нали там е облечен като Султан. По скоро е някой от екипа, а не Мехмет.

# 50
  • Разград

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 21:47 от vania_e

# 51

Здравейте!

Най после и бат'Абай да се появи, че от кучета и севгили евентуално мехмедово  #Crazy.....

http://tv.haberler.com/cansu-dere-90-bin-tl-isteyince-projeden-c … -8501886-videosu/

И едно видео с Джансу Дере

# 52
  • София
Ето и нещо от anne Gül

Здравейте  Hug Heart Eyes Hug дружки-добродушки  Hug Heart Eyes Hug
Месец Рамазан започна и чак до 5 юли ще има цял ден глад и жажда, а вечер вакханалия ще настава - ядене, пиене, пък защо ли не и още нещо  Wink

# 53
  • Пловдив
Скрит текст:
Хорти много добре си описала съвременната младуж  Peace, но това е жалката реалност  Crossing Arms. А за умствения багаж дори не ми се и коментира щото напоследък масово липсва  ooooh!. Дори на моменти се замислям аз ли не съм добре или другите са зле. Добре че сте вие та да комуникирам с нормални и интелигенти хора  Peace пък било то и виртуално.

За тази снимка хърватките се чудеха дали е Мехмет или го припознават в гръб.
Честно казана въобще не ми прилича на Агата, ако е той защо е с дънки и тениска  newsm78 newsm78 newsm78, нали там е облечен като Султан. По скоро е някой от екипа, а не Мехмет.
Хърватките се чудят, но турските му фенове потвърждават, че е той! Тук не става въпрос, че го снимат в момента, а за това, че е от този период, когато е снимал този филм!
Бате ви е пуснал клип с Тони вместо Мохамед Али  - https://www.instagram.com/p/BGUw1jQtrRW/?taken-by=alakurt79

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 23:38 от Hortensia1

# 54
Славенааа Hug само Абай, може да те докара тук, вече!!
 Hug  Hug Hug на всичко останали..
Хорти, пишеш, че Нурсъли, още учи! На 21 и е първи курс!! Сигурна ли си? Онова клипче от модното ревю, не беше ли ... newsm78 нещо, като представяне на дипломна работа? Имаше и снимки с мама и систър, облечена с тога!! На мен, на дипломиране ми прилича!
Не мисля, че всички млади, са (напомпани) кукли! Да има такива, и то доста! Но, всяко поколение си ги има!
Не мисля, че Нурсъли си е правила нещо по лицето или тялото! Изглежда ми естествена!
Иначе, като дизайнер........то денят си личи от утрото!! Няма как да е следващата Каролина Херера, Стела Макартни, Дона Карен. Но, за всеки влак си има пътници!
Изглежда, да си дизайнер, е много модерно в Турция! Тя, нали и изгората на Къвач е дизайнер!
Марго, голяма вещица си!
 От къде изрови тази снимка??
Тези мама Гюл, много ме кефи newsm51

# 55
  • Пловдив
Славенааа Hug само Абай, може да те докара тук, вече!!
 Hug  Hug Hug на всичко останали..
Хорти, пишеш, че Нурсъли, още учи! На 21 и е първи курс!! Сигурна ли си? Онова клипче от модното ревю, не беше ли ... newsm78 нещо, като представяне на дипломна работа? Имаше и снимки с мама и систър, облечена с тога!! На мен, на дипломиране ми прилича!
Не мисля, че всички млади, са (напомпани) кукли! Да има такива, и то доста! Но, всяко поколение си ги има!
Не мисля, че Нурсъли си е правила нещо по лицето или тялото! Изглежда ми естествена!
Иначе, като дизайнер........то денят си личи от утрото!! Няма как да е следващата Каролина Херера, Стела Макартни, Дона Карен. Но, за всеки влак си има пътници!
Изглежда, да си дизайнер, е много модерно в Турция! Тя, нали и изгората на Къвач е дизайнер!
Марго, голяма вещица си!
 От къде изрови тази снимка??
Тези мама Гюл, много ме кефи newsm51

Диди, че Нурсели е на 21 г. не съм го измислила аз, даже имаше и умуване дали  не е на 20 г, а може да е и по-малка, но това няма значение, а за това "ревю" пишеше в турската преса, че е едно от представянията на младите студенти с помощта на известни турски дизайнери, които ги подкрепят и им дават кураж да навлязат в професионалния свят на дизайнерите. Това не е дипломиране! Ето ви доказателство от фейса й кога е започнала да следва - 27.03.2015 г. !!!!!
https://www.facebook.com/sarikayanurseli
" Nurseli Sarıkaya
28 март 2015 г. ·
Started School at İstanbul Üniversitesi
Публикувано на 27 март 2015 г.
Колеж"
Не обичам да ме подозират в измислици и да ме карат непрекъснато да доказвам!

# 56
Напълно съм съгласна със Хорти. Масовото оглупяване на израстващите е налице. Доказателство за това са и Двойките от Матурите.
А изчанчения клип с кучето ми действа и на мен изчанчено.
Разни хора - разни идеали - Казал авторът и заключил!

# 57
Децата с двойките и напомпаните кукли, са подукт на обществото, в което са израсли!!!

Добро утро Grinning
Кафе?
Скрит текст:
[/i][/b]

# 58
Добро утро момичета кокичета, хубав ден ви желая.

Закуска, кафе и малко ШЕКЕР от мен, за да ви е хубав деня.

Скрит текст:

# 59
Доброоо утрооо  Hug Hug Hug
Силистра хубаво и свежо кафенце си имаме днес  Hug
Тази сутрин ще си позволя и от шекера  newsm08

Скрит текст:
Момичета нека не спорим по въпроса колко са глупави младите и дали са напомпани всички  Praynig
Да, няма спор, че не всички са такива и че всяко поколение си има странности. Да ви кажа честно на мен ми е все едно как ходят, как се обличат, дали са целите татуирани или не  newsm78 грам не ме вълнува. Това са си техните тела, техния живот и те са си в правото за избират как да го живеят  Naughty
Това което ме дразни и на което се вбесявам е нехайството, мързела, който вече е като константна величина в по-голямата част на тинейджърското общество и най-вече изпростяването. Извинявам се за грубите думи, но масово това явление срещам напоследък. Тъй като работя във фирма с доста голям персонал и текучеството и голямо, срещам какви ли не хора. И моето заключение он наблюденията ми е че младите не са научени на работа или пък ако не работят не искат и да се образоват.

Моля да ме извините, за това което споделих. Ни най-малко не искам да засегна някой тук в темата със разсъжденията ми  Hug Praynig

Хубав и спорен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт