"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 45

• 94 794
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Привет от дъждовен Бургас,
Тези наивни клипчета ме объркват много. smile3517

# 31
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Сезонче  привет от облачен Пловдив  Hug
тези клипчета на агата вече не се и опитвам да ги разгадая дори  Crossing Arms

Силистра дай пак линк, че не ми рови из предни страници

# 32
  • Пловдив
Здравейте на всички в къщата!  Hug Hug Hug Hug
Много коментари събуди появата на Нурсели с "колекцията"  си!  Laughing Laughing Laughing
Тя е студентка първи курс все още и това не е официална колекция на професионалист, а на студентка, която си подготвя различни колекции за проекти в обучението й! Естествено тя може и да ги продава тези дрехи, но нека не я съдим "сурово", защото това са нейните опити за навлизане в този вид индустрия - сега се учи. Преди бяхме коментирали, че имала модна линия за обувки и чанти, но това също ми се струва, че е плод на нашето въображение въз основа на професионалния й профил в ИГ @nsconcept. Там вече няма такава колекция, а само тези 6 модела!
Колкото до външния й вид и аз имам резерви относно веждите и джуките, за които още след първите й снимки писах, че е прекалила с тунинговането, но това си е нейният вкус, а и Бате явно си я харесва такава! Нали знаете лафа "вкус, казала маймуната и си облизала задника"! Такива са мъжете, влече ги винаги по-изчанченото за леглото и за показност, но за кухнята и децата избират по-обикновената и реална жена! Само у нас в България борчетата и мъжете в залез искат такива "ярки" и набиващи се на очи "дами", за да се покажат и да направят впечатление! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Животът ни учи на много неща, а вразумяване настъпва бавно, но късно!  Joy Joy Joy Joy

# 33
Здравейте  Hug в новата тема и благодаря за нея.
И аз като Котето Simple Smile Heart Eyes не се опитвам да разгадавам клипчетата пускани от Агата, Stop дори не ги гледам докрай, no отварям ги за секунди и ги затварям, не предизвикват интереса ми. no
Нурсела както съм писала и преди не ми харесва(няма да задълбавам кое по-точно, че не е едно), ряяяядко има снимки на които да ми е що годе симпатична, но той и Агата не ме кефи понастоящем, no така че нямам забележки към тях като двойка, подхождат си, и визуално, и по интереси.
Дрехите, които представя не бих ги носила и в нас, Stop нооо браво на нея за опитите й да се развива.
Джансу, Джансуууууу е друга бира, сладка, фина и не погрозняваща с годините, даже напротив.

# 34
Коте, за теб и всички които имат желание. Гласувайте за нашия Ага, че това е финала bouquet

http://turskazvezda2016.blogspot.bg/p/blog-page_56.html

# 35
Хорти, права си в поста си. Аз бих добавила.
Любовта е до време, глада е вечен!!!
Тъй че младите булки не трябва да ги крепи само красотата и славата.

# 36
  • София
     Отново привет на всички!
     Силистра, нямаше ме известно време в къщи и затова сега ти благодаря. Много си права трябва да минат 24 часа. Сега гласувах и  всичко е ОК. Трябва да гласуваме всеки ден /след 24 часа/. За мен достигането до финала е успех за МАА.   Радвам се, че е харесван и пожелавам да е на по предно място / най-добре първо!??/
     Хубав ден ви желая.

# 37
Силистра благодаря за линка  Peace  Hug

Хорти
  Hug Сезонче  Hug съгласна съм с напосаното от вас

Наденце
и за всички вас

# 38
  • Пловдив
Силистра, аз гласувам редовно във всички сайтове за най-добър, харесван и т.н турски актьор, където е нашето момче! Не пропускам!!!!

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 16:07 от Hortensia1

# 39
Силистра, аз гласувам редовно във всички сайтове за най-добър, харесван и т.н турски актьор, където е нашето момче! Не пропускам!!!!

Вай бе това плажна рокля, риза или ..... може би нощница  Mr. Green
Това момиче обаче има доста странен вкус за мода  Naughty Thinking
или моя внкус е коренно различен от моя  Crazy Crazy Crazy

# 40
Здравейте!Ама надписа на тениската от модната линия ме ошашка.Как да го тълкувам,,Няма гадже,няма проблеми"?Да не е приключила с агата и да се е отдала на бизнеса си!

# 41
  • Пловдив
Чики, не бъди наивна! Всичко е реклама, мила! Това е за масовия потребител! Тя си има любовник, не гадже! Нали пътеводната звезда й е "Сексът и градът", а скоро ни поства в ИГ си и снимка от възможно най-слабия и тъп филм, не по моя оценка само, а по оценка на филмовата критика в Америка, на Аджелина Джоли и Брат Пит! Този изключително слаб филм и с много слаба игра от страна на двамата "велики" също я е вдъхновил и тя се е отдала на "интелектуални" стремежи към филми от този род. Филмът се казва "Край морето" под режисурата на Анджелина Джоли и е от 2015 година!  Ето и линка към филма с Бг субтитри   http://kinofen.net/filmi/drami/7004-by-the-sea-kray-moreto-2015.html#_     smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 16:47 от Hortensia1

# 42
Силистра благодаря за линка  Peace  Hug

Хорти
 Hug Сезонче  Hug съгласна съм с напосаното от вас

Наденце
и за всички вас
Коте. Simple Smile Heart Eyes
Не, че нашия вкус е странен, а по-скоро си мисля, че този на създаващите мода е такъв, а и как иначе, нали са творци, а творците са меко казано странни, и в по-голямата си същност не разбрани като цяло от обществото.

# 43
Гласувайте момичета, трябва да избутаме нашия Ага на първо място.

Хорти, Нурселка това ли пусна newsm78 newsm78 newsm78

И аз да се изкажа по въпроса. Не искам да звуча като стара свекърва ама не я разбирам тази мода  newsm78 newsm78 newsm78
Скъсани масури по краката, това си е лудост, да даваш пари за скъсани гащи smile3513
А това синьото ми прилича на халатите от едно време, които ги раздаваха за работно облекло. А сандалите ми приличат на сандалите на римски центурион  smile3506
Това нещо модата не го разбирам и това е, особено тази, на младежите  newsm78 newsm78 newsm78

# 44
Скрит текст:
Силистра благодаря за линка  Peace  Hug

Хорти
 Hug Сезонче  Hug съгласна съм с напосаното от вас

Наденце
и за всички вас
Коте. Simple Smile Heart Eyes
Не, че нашия вкус е странен, а по-скоро си мисля, че този на създаващите мода е такъв, а и как иначе, нали са творци, а творците са меко казано странни, и в по-голямата си същност не разбрани като цяло от обществото.

Наде има нещо такова и аз имам подобни наблюдения  Peace

Общи условия

Активация на акаунт