"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 45

• 94 824
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Фенове на "Завръщане", подкрепете Мехмет Акиф Алакурт на финала на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016: http://turskazvezda2016.blogspot.bg/
Благодарим! Heart Eyes

# 76
Момичета, до края на седмицата няма да съм в къщи, и няма да мога да гласувам за нашия Ага. Моля ви гласувайте и заради мен, Хорти разчитам и на теб да знаеш. Каза, че не пропускаш да гласуваш. Пропуснах да напиша, че е за Любима турска звезда.

# 77
  • Пловдив
Момичета, до края на седмицата няма да съм в къщи, и няма да мога да гласувам за нашия Ага. Моля ви гласувайте и заради мен, Хорти разчитам и на теб да знаеш. Каза, че не пропускаш да гласуваш. Пропуснах да напиша, че е за Любима турска звезда.
Да, редовно гласувам, но при всяко гласуване се отчита IP - то на лаптопа ми и няма да мога да гласувам 2 пъти. Освен да гласувам от телефона си или от компа на сина ми. Да, добре, утре ще опитам, защото днес вече гласувах. Каквото трябва, ще го направя! Обещавам!

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 22:39 от Hortensia1

# 78
Добър вечер,
По случайност гледах днес Част от мен.
Брей, този Кахраман така чувствено да целува. Ммммм
Де да беше и нашия такъв. smile3506

# 79
  • Пловдив
Добър вечер,
Сезони, ами той е известен плейбой в турските арт среди! Освен това, като му е паднало, как да откаже милият, такава му е ролята!  Joy Joy Joy Joy Joy
МАА отново е показал вълка на рамото си, което е заплаха за всички, които го ядосват! Изтрил е и спортните възпоменателно клипове в памет на Мохамед Али и е готов за атака!

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 23:53 от Hortensia1

# 80
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Доброоо утрооо  Hug
Ама голяма съм Ванга  hahaha hahaha hahaha
Сезонче снощи и аз гледах Част от мен и като видях Йозджан Дениз как целува  Crazy и си викам ей сега да обсъждахме сериала и целувките и Сезони щеше да е първа  newsm62 newsm62 newsm62
Еййй при наште не помня толкова истинска целувка   smile3516

Добър вечер,

# 81
Привет,
Коте, усещаш ме от разстояние Hug
Ама и как палаво я дебнеше около печката.

Въпреки че Алакурт в Аданалъ беше също плейбой, такива палави нотки нямаше. Всичко беше премерено.
Дори и целувката в Рейс в 7 епизод беше консервирана. Crossing Arms

# 82
Привет,
Коте, усещаш ме от разстояние Hug
Ама и как палаво я дебнеше около печката.

Въпреки че Алакурт в Аданалъ беше също плейбой, такива палави нотки нямаше. Всичко беше премерено.
Дори и целувката в Рейс в 7 епизод беше консервирана.
Crossing Arms

Hug Hug Hug
Сезонче мчи как  Laughing Laughing Laughing
надуших, че сме от една порода  Mr. Green
точно това имах в предвид за Алакурт -никъде не видях от него такива страстни целувки  Rolling Eyes
може би само тази с Назлъ в хотела, ама там ми беше постно  Crossing Arms

# 83
Доброоо утрооо  Hug
Ама голяма съм Ванга  hahaha hahaha hahaha
Сезонче снощи и аз гледах Част от мен и като видях Йозджан Дениз как целува  Crazy и си викам ей сега да обсъждахме сериала и целувките и Сезони щеше да е първа  newsm62 newsm62 newsm62
Еййй при наште не помня толкова истинска целувка   smile3516

Скрит текст:
Добър вечер,
Че то и нямаше истинска, и взаимна(само една когато Султанката бе сарош Laughing), нооо романтиката бе на макс през цялото време, и компенсираше липсата на целувки.
Точно това е ярък пример за мен как при липсата на сценаристки целувки добрата режисура компенсира липсата им докато в момента във Възела откакто събраха двамата ни целувки(не, че преди ги имаше ooooh!), ни нежност както си ме у реда. #Crazy Едни вяли прегръдки doh колкото да не е без хич, чак ме приспиват. Във филма "Само ти", в който участваха пак същите главни от Възела Бел и Ибо химията бе с нож да я режеш, а тук откакто събраха главните се изпари. Tired
Ето това пък за мен е поредното доказателство, че куца ли режисурата и хубавия сценарий не би бил спасителен пояс.
Аз може да гледам сериала, да ми харесва каста, но на черното бяло не мога да кажа и отчитам пробойните в Дизито. В края накрайщата аз загледах Възела заради историята на малкото сладкишче Каан, което загуби майка си(бе болна от рак, но се самоуби преждевременно), която бе и моя лична драма(знаете, че загубих и моята майчица Cry от тази коварна болест малко преди началото на сериала).
А здравейте сега Simple Smile Heart Eyes дружки-веселушки с днешна дата в деня на приятелството.

# 84
Здрастиии Наде Heart Eyes
аз също гледах "Само ти" и страшно ми хареса филма  Peace
много си права, че понякога липсата на нежности романтика в сценария, може да се покаже с умела режисура  Flutter, ноооо понякога е и обратното само със сценарий не става, особено ако пък има и някаква нетърпимост между главните герои  Mr. Green
не знам при нашто семейство Генджо дали наистина е имало подобна нетърпимост  Thinking
но имаше такива прекрасни сцени между Съла и Боран, че дори с липката на целувки  Whistling си бяха чок романтик  smile3521

# 85
  • Пловдив
Здравейте всички от дружината! Желанието ви за нова снимка на Бате се сбъдна, ето го! Това е линка:
 https://www.instagram.com/p/BGb_t5MNrVm/?taken-by=alakurt79

И на Нурсели градския образ в дрехи от колекцията й! Снимките са ала Каролина!

А това е линк към клипа на Нурсели!
https://www.instagram.com/p/BGbt_NzhXvm/?taken-by=nsconcept

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 18:34 от Hortensia1

# 86
Хахаа Батко ни добре дресира кучето. Явно това е неговия дом, защото ми се струва, че Каролина преди време се беше снимала пред тази фурна.

# 87
Здравейте,момичета!Права си Сезонче.Това е кухнята на Бати и там Нурсели пече торта за рождения ден на Тони.А виждате ли и зеленото диванче?Просто семейството ни Алакурт е безумно щастливо и доволно .Така да е.И ние сме, щом те са.Ама тази ужасна брада пак ме боде в очите.

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 23:14 от Cheeky 89

# 88
Добра вечер Прекрасни момичета
Семейна идилия!
Тати се занимава с "децата", а мама се кипри пред огледалото😜
След като изгледах, почти всички, филми на наш Мехмет, стигнах до заключението, че той не си пада по целувките пред камерата!!!

# 89
  • Пловдив
Ето го Алакурт на портрет! Обърнете внимание на босите крачета с отбелязани джапанки, като селскостопански труженик с отбелязан потник!

Общи условия

Активация на акаунт