8 СОУ "Васил Левски"

• 1 548
  • 7
  •   2
Отговори
  • София
Здравейте, синът ми е приет в първи клас в 8 СОУ и смятам да го запиша. Нямам никаква информация за преподавателките, които ще водят първите класове. Ако някой знае кои са и има мнение за тях, моля да го сподели. Другото което видях е че родителската среща е минала, не знам защо я правят преди децата да са приети, но както и да е, аз я изтървах. Ако някоя майка е присъствала също моля да сподели какво горе -долу са казали. 

# 1
  • София
Никой все още не е писал, но се надявам скоро някой да се включи. Разбрах че едната госпожа, която ще води първи клас е г-жа Паунова, някой знае ли нещо за нея, някакви впечатления имате ли?

# 2
Колко първи класа ще има тази година?
За учителките нищо не мога да кажа, но директорката много се старае. Коментарите из кварталните градинки са положителни. Един от тях е,че директорката подбира много добре учителите.

# 3
  • София
За 4 паралелки говореха, попитах кои госпожи ще са и ми ги казаха, но само тази Паунова запомних.

# 4
Здравейте (: 8мо е добър вариант до 4 клас След това се изнасяйте с 200

# 5
  • София
здравейте ,

някой с отзиви за Г-жите 1 клас на есен .

# 6
здравейте ,

някой с отзиви за Г-жите 1 клас на есен .
Моите деца ще бъдат първи клас тази година. Отзивите за всички са много добри. Само за едната учителка чух и критики, но те не са свързани с преподаването. За нея съм чувала и суперлативи. За останалите 3 съм чувала само добри отзиви. Вие от квартала ли сте или от Студентски град?

# 7
  • София
Благодаря много  Simple Smile))
Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт