Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 107
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И в 7 има от вчера сутринта.

# 421
  • София
И в 6 ти от вчера сутринта. Явно го включват поетапно.

# 422
  • София
И ние имаме ама е много слабо.

# 423
  • 1st floor
Време за парно ли е вече?  newsm78 Аз даже не съм разбрала, че го пускат... Tired

# 424
еее айде сега всички да се изброим имаме ли парно, нямаме ли....

# 425
Имаме,имаме още от вчера на обяд,но според комшиите още е слабо  newsm78 За първа част говоря.
Да попитам-случайно да има литературен клуб в районна?  bouquet

# 426
В Люлин 8 го пуснаха в понеделник.
Избързаха според мен, но те ако може още септември биха го пуснали  Crazy

# 427
Имаме,имаме още от вчера на обяд,но според комшиите още е слабо  newsm78 За първа част говоря.
Да попитам-случайно да има литературен клуб в районна?  bouquet

Това е много интересен въпрос.  Grinning
Аз не знам да има, но и за други квартали не съм чувала, на местно ниво, така да се каже.
Ти как си, свикваш ли с квартала?

# 428
Скрит текст:
В предния квартал (Гео Милев) ходих на една подобна среща,колежка ми каза за него,5 6 жени се събираха,като се редуваха да си гостуват.Чинно си изчетох книгата ореди да  отида (Нора Робърт-"Божествено зло"),но се оказа че книгите са последното нещо което се обсъжда и не повторих Mr. Green
Да,свикнах,спрях да се оглеждам насам натам като в небрано лозе  Blush.Взе даже да ми харесва,че всичко е наблизо и има голям избор.Понаучих магазините и кафетата,сега си тъся хоби и интереси в квартала  Hug

# 429
  • 1st floor
Уф, аз вече съм тук от 17-18 години и още си търся... Mr. Green А сега съвсем сериозно - дойде гадното време и наистина не знам какво да правя, освен да чета книжки на дивана. Идеи за разнообразяване в квартала? newsm78

# 430
Благодаря за отговорите за топлото, веднага ми стана ясно, че нещо не е наред във входа и действително инсталацията не беше пълна. Вече всичко е в изправност.

# 431
  • София
Читателски клуб звучи интересно. Дали да не се пробваме да си направим един?

# 432
  • София
Върти ми се в главата нещо за Културния център. Там правят някакви литературни срещи, но какви точно...ако се обадите или се разходите дотам ще ви кажат.
Ето, намерих, значи права съм била:
http://kclulin.eu/

# 433
  • софия
За картите за градския транспорт – синът ми си изгуби неговата и от бюрото, което е на кооп.пазар му извадиха дубликат. Не трябва да се ходи до Възраждане, във всяко бюро в което издават карти може да си подадеш заявление и на другия ден да си вземеш дубликата.

# 434
Здравейте, предложили са на децата от класа на сина ми безплатна силанизация на 4 зъбчета в ЕО Дент. Знам че по принцип силанизацията е безплатна, търся мнения за ЕО Дент Люлин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт