Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 113
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На Сливница само зареждат карти електронно  ooooh!
Откога е това? Всичките ни карти са издадени там.

# 406
Бях си загубила картата миналия месец и ме пратиха в централния офис на Сливница.Може само за подмяна на карта да не предлагат,и аз да си правя грешен извод  newsm78

# 407
  • 1st floor
А нас ни пратиха за загубена ученическа карта на Възраждане.  newsm78 Ти за коя Сливница говориш, за метростанцията ли?

# 408
  • София
Здравейте, Люлинки, да знаете дали в квартала има спортна гимнастика за момчета? Или някъде в близките квартали.
Тенис преди имаше в R5, сега не знам като е Пулс дали са запази кортовете.

В Нео клуб над хепи  има гимнастика за деца

# 409
Офиса който е над метростанцията,където спират автобусите за извънградските линии.Моята е вадена преди години в централния офис на Сердика в подлеза,може би за това там ме пратиха,сигурно снимките се съхраняват в конкретния офис.В момента само гадая,не пречи да идете да попитате при нужда,вместо да се разкарвате до по голям и далечен офис  bouquet

# 410
В офиса на Кооперативния пазар със сигурност издават карти. Мисля, че не е от значение къде е издадена картата, могат на друго място да ви я преиздадат. Снимките са в компютърната системата, а не в конкретния обект. Могат да използват снимка от старата карта, а може и нова - както предпочитате  Peace

# 411
  • 1st floor
В офиса на Кооперативния пазар със сигурност издават карти.

Точно от там тогава ме пратиха на Възраждане...Е, дано повече не я губим картата, де... Mr. Green

# 412
  • София
При загубена пращат на Възраждане.

# 413
  • София
Благодаря ви много за отговорите за картите за гр.транспорт Rolling Eyes

# 414
  • София
Здравейте, Люлинки, да знаете дали в квартала има спортна гимнастика за момчета? Или някъде в близките квартали.
Тенис преди имаше в R5, сега не знам като е Пулс дали са запази кортовете.

В Нео клуб над хепи  има гимнастика за деца
Благодаря, ще проверя.

# 415
  • София
За загубена карта на възрастен или ученик - само на Възраждане. Там им е нещо като централа  Peace

# 416
Някой да се похвали с парно у дома вече?

# 417
  • Beyond the stars
Някой да се похвали с парно у дома вече?

В 5ти има от снощи, ама сме до 57 ЦДГ  та може да е промоция покрай детската градина  Laughing

# 418
  • София
В трети имаме от вчера наобяд.

# 419
В 8ми от вчера вечерта

Общи условия

Активация на акаунт