Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 019
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
В Медива, ако не бъркам се води една лична, но като отидеш, който е на смяна приема т.е. може при всеки ...... такива спомени имам, но аз се махнах от там преди известно време.

# 511
Здравейте. Ще ми трябва кожен лекар без ЗК. Аз съм в 6-та част. Приемам предложения Simple Smile

# 512
  • Somewhere far away
Здравейте,
а на мен ще ми трябва  личен. важното е да е разбран, да не се заяжда  и да дава болнични. също така как стоят нещата с преместването и смяната на личен - сегашния ми е в друг град, но вече спешно ми трябва да е в София така че приемам предложения и чакам съвети.

# 513
Миналата година сменях личен лекар,че предният беше в друг град.Избираш си някой и директно отиваш при нрго със здравната книжка.

# 514
Момичета от Люлин-5, имате ли топла вода?

# 515
  • София
Момичета от Люлин-5, имате ли топла вода?

Сега накарах детето да провери - нямало.

# 516
А ток има ли?

# 517
Ток и студена вода има. От "Топлофикация" ми казаха, че нямат авария наблизо и да търсим местен проблем. От ВИК- че топлата вода е работа на "Топлофикация"...

# 518
  • София
В седма водата почти спря, върна се особено топлата кална та кална. Токът и той спира за малко няколко пъти. На ъгъла на блока от Софийска вода нещо правят. Вчера го правиха три блока по-на горе.

# 519
Здравейте,приеха детето ми в 41 СДЯ Ябълково градина яслата. Бихте ли ми споделили мнение?  Интересува ме отношението,храната бих се радвала да ми дадете примерно меню.

# 520
  • София
Виж в предните теми; и аз и Светла и още други сме писали само хубави неща.
За Бога, пак няма ток в 7 част. Колко още блока трябва да навържат, за да се скапе ептем системата?!

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 18:59 от Beeps

# 521
Аз съм в 8ми. Няколко пъти спира за кратко. Лошото е, че без ток, няма парно и топла вода в нашия вход. Sad

# 522
При нас наистина се оказа местен проблем липсата на топла вода- в съседния вход се спукала общата тръба, та чакахме да я оправят нашите майстори... Справиха се явно, защото вечерта всичко беше наред.

yovanka, а при вас как е?

# 523
  • София
При нас наистина се оказа местен проблем липсата на топла вода- в съседния вход се спукала общата тръба, та чакахме да я оправят нашите майстори... Справиха се явно, защото вечерта всичко беше наред.

yovanka, а при вас как е?

А и при нас беше дошла вечерта.

# 524
  • София
В яслата на Ябълкова градина си изкарахме прекрасно и накрая си поплакахме на раздяла. Памперса беше махнат като с вълшебна пръчка, отношението към децата беше прекрасно. Храната е от детска кухня, т.е. там готвят заедно за пунктовете в цял Люлин и за яслата. Гласувам за тази ясла с две ръце, два крака, уши и нос Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт