Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 74 997
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Мами, а за седма или шеста част отзиви от яслена група - било ясла или детска градина? Чудя се като дойде моментът как да си редим желанията. Нали на набор 2016 документи се подават февруари за септември?!

# 526
  • София
повечето хора гледат първо шанс за прием, а после отзиви...

# 527
В мега мола, е съседство н а Била, е открит руски магазин Берьозка.

# 528
  • София
Ами има кой да ни гледа и у дома и не на всяка цена държа да тръгва на ДГ Simple Smile

Знаете ли клубче в района на Мега мол, където можем да изпием едно кафе, а детето да поиграе с други деца? Все още лази и не ходи.
Капела плей има ли подобен удобен кът, там съм сядала само на лекция на 9 месеца.

# 529
  • София
Капела плей не е подходяща за лазещи сладурчета. Другите деца тичат скачат и ще го отнесат... И родителите са навън, няма наблизо маси.
В 6-ти има клубче в сладкарница Скайлайн, до СБА. Малко е и масите са точно до вратата на клубчето. По-подходащо е за вас, мисля Simple Smile

# 530
Здравейте,
аз обаче не ти го препоръчвам това клубче в скайлайн. Бях там преди няколко месеца. Останах крайно разочарована. Голяма мръсотия вътре в детския кът, жената която "уж" ги пази, само се чуди как по бързо да се отърве от тях, а пък си беше доста студеничко вътре. А за сладкарница по стари торти не съм яла скоро.
Аз ще ти препоръчам заведението "Гофрета" - в 3 част,на втората спирка след спирката на общината. Заведението се намира на самия булевард между 3 и 4 част. Има детски кът пък предлагат всичко за ядене Simple Smile

# 531
Гофретите и аз го харесвам, но с това пушене вътре започвам да го избягвам  Crossing Arms

# 532
  • София
А нещо в седма или девета част? Докато стигнем по-далече детето ще заспи в количката Simple Smile

# 533
Срещу мега мол в 10та част точно на булеварда има детски клуб. Мисля че се казваше Мики маус. Бяхме на рд там лятото канени. Много е хубаво според мен и на децата не им се тръгваше.

# 534
  • София
Ще го потърсим, дено има дечица! Simple Smile

# 535
ако ще ходите само за кафе, спокойно можете да отидете и в Хепи през деня. Хем ще си пиете кафето, хем детето ще си поиграе на техния кът. Вярно, малък е, но пък е безплатен.

# 536
  • София
В Хепи не приемат без придружител деца под 2 г. в детския кът.

# 537
  • София
ако ще ходите само за кафе, спокойно можете да отидете и в Хепи през деня. Хем ще си пиете кафето, хем детето ще си поиграе на техния кът. Вярно, малък е, но пък е безплатен.
Вече не е безплатен. 2лв е за 1 час, 3лв за 2 часа.
През деня няма проблем и за по-малки дечица, като няма хора каките много хубаво си се занимават с бебетата. Иначе за придружител изискването е даже за деца под 3г., не под 2.

# 538
наистина ли са направили къта в Хепи платен  Shocked
излагация! за тази стаичка 1х2 метра...
Добре, че птдавна спряхме да ходим в Хепи  Stop

# 539
  • София
Целта ми не е за моето кафе, а да поиграе с други деца детето. Така и не си намерихме другарчета, а то вече търси детска компания.

Общи условия

Активация на акаунт