Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 036
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм родена и до 21 години живях в Изток. Дойдох в Люлин и свикнах много бързо. Даже сега Изток ми се вижда презастроен и много по-задушлив от Люлин.
А аз живях в Младост 1 и 2, в Хиподрума, Слатина, Центъра... Ами тук ми харесва най-много. Всъщност не се сещам за недостатък, поне в моя район (зад метрото м/у Била и Люлин 9).
Е то сме си комшии Wink

# 181
  • с/у ОколоМръсТното
Много сте мили... Благодаря Ви  bouquet

Взех да се оправям с някои неща. Както казахте - въпрос на свикване и на нагласа.

Валенцето... и моят син ходеше на заедно в час в неговоти си школо в Младост. Изрично исках да го преместя тук, не можело. Здраве да е. От днес е при нашите.
Иначе пътува по 45-50 мин. до школото си и не смятам, че е голяма драма. Все една година ще изкараме.

Ако се сетя за нещо конкретно ще ви питам. За сега всичко е под контрол.
Наздравеее  cheers

# 182
  • София
Момичета, къде има тренировки по таекуондо или айкидо. Синът ми на 11 г., тъй като не можем да намерим футболен отбор, в който да го запиша (във ФК Люлин има по едно дете на тренировка  Confused) иска да тренира някакво бойно изкуство.

# 183
40 СОУ - таекуондо

# 184
  • София
Момичета, къде има тренировки по таекуондо или айкидо. Синът ми на 11 г., тъй като не можем да намерим футболен отбор, в който да го запиша (във ФК Люлин има по едно дете на тренировка  Confused) иска да тренира някакво бойно изкуство.
Сина ми тренира там и в момента тренират около 10 дечица което е нормално предвид летния сезон Simple Smile Доволна съм много.

# 185
  • София
Впечатлена съм днес! Миеха улиците из квартала, даже междублоковите улички!Чудесно е да видиш грижа на общината.

# 186
Впечатлена съм днес! Миеха улиците из квартала, даже междублоковите улички!Чудесно е да видиш грижа на общината.
Всяка година ги мият, но тази и аз съм впечатлена, защото е за втори път, пролетта пак ги миха  Shocked

# 187
При нас не са мили...а трябва.Имаше авария на тръба с вода и сега улицата ни прилича на земен път,толкова кал има.

# 188
Избори идат... мият... Grinning

# 189
  • София
В седма част, не само за втори път мият, ами и за втори пореден ден Simple Smile

# 190
  • Beyond the stars
http://nova.bg/news/view/2016/08/10/156061/спират-топлата-вода-на-десетки-квартали-в-софия/
Още един уикенд без топла вода   Crazy
Пък после половинът ми са чуди на желанията за бойлер в банята като започнем ремонта  Laughing

# 191
  • София
Моят син тренира таекуон-до в 90то.

# 192
  • с/у ОколоМръсТното
Качествено изпиране на килим. Къде?
Ако може да е към Люлин 5-6-7...
Мерси  bouquet

# 193
Някой да знае,защо в Люлин 10 няма вода?Не намерих инфо на сайта на Софийска вода,ама и незнам къде да търся.Нали уж от утре спират топлата за 3 дена,но днес поне студена можеше да има  #Cussing out

# 194
  • София
Качествено изпиране на килим. Къде?
Ако може да е към Люлин 5-6-7...
Мерси  bouquet
Шани, ето тук си дадох килима аз, взимат го от апартамента и го връщат безплатно. Аз лично съм доволна:
http://bonanza08.com/bg/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/%D0 … 0%B8%D0%BC%D0%B8/
Топлата вода нали я спират от утре до понеделник сутрин?

Общи условия

Активация на акаунт