Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 059
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,

живея от една година в Люлин, но фризьорката ми е в Дървеница. Тъй като не смея да рискувам, макар да има различни салони около нас, продължавам да ходя в Дървеница, но това ми отнема много време и мисля, че е крайно време да я сменя. Виждам, че във форума има препоръки за Студио Frog, но все пак бих помолила за мнение. Виждам, че има един салон в Люлин 4 "Красота и стил", който изглежда приличен и бих искала да попитам дали някой от вас го е посещавал и има наблюдения или е чувал за него. Ще съм благодарна за всички мнения, защото с това пътуване до другия край на София едно подстригване с боядисване ми отнема  3 часа, а понякога и повече.

# 196
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте,

живея от една година в Люлин, но фризьорката ми е в Дървеница.

Така добре те разбирам... Аз ще се опитам да ходя на моята си, но ще следя за препоръките тук.

buni  bouquet

# 197
  • София
Качествено изпиране на килим. Къде?
Ако може да е към Люлин 5-6-7...

Доволна съм много от тези http://www.pranenakilimi.eu/
Вземат-връщат, не е скъпо, става и зимата  Peace

# 198
  • София
На нас пък ЛЛ е в Надежда. Рядко се налага да я посещаваме и не бих я сменила.
По специалност е педиатър. Пое дъщеря ми на 8м, а малкият - от раждането.

За подстригване и боядисване ходя в "Сафо" във 2ра част. Мисля че в някои от предните постове бях писала.

# 199
  • София
И аз си смених фризьорката. Ходя в Ани стил. Доволна съм. Около нас има огромен избор на салони и можех да избирам много.

# 200
Аз съм при Галя в wave studio. Доволна съм.

# 201
Благодаря, момичета. Ако се реша да отида в Сафо ще пиша след това какво ми е мнението  Grinning

# 202
Здравейте!
Моля за препоръки за детски стоматолог. Не е задължително да е ортодонт, искам да направя профилактичен преглед на детето, което е на 4.5 години.
П.П. Отзиви за ЕО Дент - Люлин на бул. Захари Стоянов, бл. 417?

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 15:19 от Анонимен

# 203
Аз съм доволна от там  Peace

# 204
  • София
Тамошната доктор Михайлова е чудесен детски зъболекар. Но часовете и са доста заети.
Иначе за детски ортодонт мога да споделя- Люлин 2, доктор Консулова. Много съм доволна от апаратчетата на малката щерка.

# 205
Мисля, че хлапето ми има кариеси и предпочитам да е детски, защото ще е първо посещение и искам да има подход и търпението да работи с деца.

# 206
Тамошната доктор Михайлова е чудесен детски зъболекар. Но часовете и са доста заети.
Иначе за детски ортодонт мога да споделя- Люлин 2, доктор Консулова. Много съм доволна от апаратчетата на малката щерка.
Извинете ме, не искам да съм груба, и за моята дъщеря търся ортодонт, но в тази тема чета страшни неща за д-р Консулова... Не знам на кого да вярвам... Shocked

# 207
За първи път на зъбар, заведох сина ми при др. Перчинка в Токуда.
Толкова му хареса, че само ме пита кога пак ще ходи, прави му пломба, с машинките и всичките му там зъболекарски звуци и гадости (аз много мразя зъболекари) Simple Smile

пъ.съ др Перчинка е и ортодонт, слагала ми е брекети, при много тежък случай (третите ми зъби горе растяха обратно към синусите), в момента имам страхотна усмивка....  Embarassed

# 208
  • София
Извинете ме, не искам да съм груба, и за моята дъщеря търся ортодонт, но в тази тема чета страшни неща за д-р Консулова... Не знам на кого да вярвам... Shocked
Не е въпрос на грубост. А на мнение. Дъщеря ми е почти на 12 и от 10 годишна я водя при Консулова, оправи и перфектно долната и горната челюст, зъбките и се изправиха. И далеч не съм защитник на съответната зъболекарка, попитаха за мнения и аз ги изказвам. Няма как всички да са доволни от даден лекар, зъболекар, магазин и прочие.
Първата половин година ходехме заради апаратчето много, много често. Сега вече през няколко месеца, горното отдавна го свалихме, долното- след няколко месеца.
За едно съм съгласна- наистина съм я чувала да се държи грубо с родители, не да вика или подобно, но да е рязка, не точно груба. Винаги се е отнасяло до родители на деца, които носят апаратчета, шини и прочие насила, свалят ги постоянно, защото не им е удобно и прочие.
Ние с нея подобни проблеми не сме имали.
Спазвала си е часовете винаги и никога не сме чакали повече от 15 мин. Колкото и при други зъболекари.
Съобразява се с това, че тя е само ортодонт на малката ми дъщеря, кариеси и подобни и ги прави нашата лична/ на съпруга ми и на мен/ зъболекарка. В процеса на прегледи на апаратчетата ако е откривала кариес ни е препоръчвала да заведем детето при личната ни зъболекарка.
Голямата ми дъщеря е с увреждания, множество, зъбите и ги правехме само под пълна упойка. Единствено доктор Консулова я предразположи и и направи два кариеса. Дъщеря ми е на 15 и не е като да не сме пробвали при всякакви зъболекари.
Тъй че- това бе моето лично мнение. Не държа да ми вярвате или да не ми вярвате.  Simple Smile

# 209
  • София
аз не я препоръчвам
заведох дъщеря ми на 4г при нея, като се има предвид че детето е много кротко, добричко и съвестно изпълняваше каквото й кажеше
мене ме прати долу да чакам, пък аз предпочитах да съм с малката
видя кариес, тюхкаше се как ще го направи, изпусна инструменти-огледалцето, не видях дали ги смени...въобще цялата хигиена на кабинета ми се стори съмнителна....била съм за кратко стоматологична сестра
в крайна сметка на другия ден след бърникането в устата й, дъщеря ми беше с херпес на устната, нещо афтозен стоматит направи
според джи-пи-то беше странно....никога не е правила такива неща
в крайна сметка я заведох в 7-ма п-ка, при една много мила жена, седна в мен, жената беше много мила и съвсем спокойно й направи кариеса
не съм стъпила повече при консулова

Общи условия

Активация на акаунт