Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 064
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 Simple SmileАми ето, мнения различни, всеки си преценява при кого да отиде. Аз съм доволна, при нея ме изпрати приятелка, чието дете е лекувала, също доволна, после аз изпратих две приятелки- също доволни. Явно има и много недоволни. Може пък ние да сме извадили късмет.
В крайна сметка всеки си преценява къде и при кого да заведе детето си.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 21:33 от Валенцето

# 211
Моето мнение за Консулова хич не е положително  #2gunfire

# 212
  • София
И аз съм на мнение, че за дете е по-правилно да се води при детски стоматолог. Синът ми има проблеми със зъбките си от 3 годишен и се наложи да търся най-доброто. Първо падна лошо и станаха усложнения, сега пък кариеси... Затова изобщо не съм се ограничавала само за квартала. Първо опитах в Юниордент, но останах крайно недоволна, след това ми препоръчаха Ео дент, но така и не ги посетихме. Спряхме се на проф. Кабакчиева от МА. За сега съм доволна. Решава професионално нашите специфични проблеми, детето няма никакъв дискомфорт, ходи с огромно желание даже.
Имам винаги доста въпроси, които мога да обсъдя с нея - като за силанизирането, за захапката- има и ортодонт в нейния кабинет и т.н.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 14:49 от Мигла

# 213
  • София
Tottó, моите зайци ги прегледа обикновен зъболекар. Младичък, но нацели подхода, така че съм доволна. Д-р Красен Найденов 0887 536 684. Кабинетът е в осма част, зад Билла. Нямаме сложнотии, да кажа, де.

# 214
  • София
Момичета, имате ли идея къде в люлин е частният кабинет на професор Угринов от лицево челюстна хирургия?

# 215
  • София
http://sofia.dir.bg/news.php?id=23639158

Чудесно, но в кой Люлин? Wink

# 216
http://www.dnes.bg/sofia/2016/08/19/sladki-prikazki-i-kucheshki- … uchilishte.312912
Преди сина ми редовно караше вечер колело там и мога да потвърдя, че е 100% така - пълно с хора, дето си разхождат кучето в училищния двор. Не знам дали е така и в другите училища в района....

# 217
  • София
Така е и в 33-то, ужас някакъв. Правила съм забележка, само дето бой не ядох. Да не говорим, че млади момчета разхождат бойните си кучета. Дъщеря ми е на 11г и минава оттам за нейното си училище, да ви кажа голям страх бере.

# 218
Здравейте, има ли пациенти на Галина Иванова от 26-ДКЦ, трябва ми телефона и, а съм извън София, и не мога да отскоча до кабинета за да го проверя  Sad

# 219
  • София
и аз съм засичала кучешки разходки в училищен двор... пълно безхаберие, дори ми се учудиха за какво точно им направих забележка...

# 220
  • София
Изпражнения има и в 56 за съжаление. Не зная при положение, че всичките ми познати са против и срещам уж разбиране по този въпрос как се получава, че целият град е осран и опикан- училища, дворове, детски площадки, подлези и ъгли....

# 221
За съжаление, има много бездомни кучета, които акат и ръсят бълхи, кърлежи и тении на воля...
Върпосът е стар колкото Прехода и скоро няма да бъде решен.... Crossing Arms

# 222
  • София
Съкварталци, здравейте!
Малко съм ви поизпуснала, но пък затова влизам с въпрос. Далечно ми е още с второто, но за информация да попитам- някой да знае дали детската (държавна) кухня все още предлага и диетично меню?
Благодарности! bouquet

# 223
  • София
Цитат
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

На 24 август 2016 г. (сряда) и 25 август 2016г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Ген. Александър Суворов“ жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода” в района на:

....
жк.“Люлин“ 4, жк.“Люлин“ 5, ж.к. „Люлин“ 3 (бл.368, бл.369, бл.370 и бл.371) и кв.“Филиповци“ -  от 14.00 ч.  на 24.08.2016г.  до 02.00 ч. на 25.08.2016г

На мен ми трябва ученическа раница за дребен.
1ви клас кара с две. И двете са в безобразно състояние. Едната може и да издържи, но втората е китайска и е за боклука.

# 224
  • София
някой да знае дали детската (държавна) кухня все още предлага и диетично меню?

Пред кабинета на личната съм виждала обява за това, но виси от много време и не знам актуална ли е...

Общи условия

Активация на акаунт