Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 74 264
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • Beyond the stars
Приятелка от Варна каза, че имат безплатни контейнери за строителни отпадъци по квартали - такива големи  Blush
Някаква идея дали из Люлин или по принцип из София има такива ?
Че къртим една баня и сме се подготвили за извозване до депо, ама да си питам  Mr. Green

# 586
Приятелка от Варна каза, че имат безплатни контейнери за строителни отпадъци по квартали - такива големи  Blush
Че къртим една баня и сме се подготвили за извозване до депо, ама да си питам  Mr. Green
Лятото, когато ние правихме ремонт, попитахме момчетата, които извозваха отрязаните клони около контейнерите и те казаха, че се предлага такава услуга от общината, но не е безплатно.

# 587
  • Beyond the stars
Приятелка от Варна каза, че имат безплатни контейнери за строителни отпадъци по квартали - такива големи  Blush
Че къртим една баня и сме се подготвили за извозване до депо, ама да си питам  Mr. Green
Лятото, когато ние правихме ремонт, попитахме момчетата, които извозваха отрязаните клони около контейнерите и те казаха, че се предлага такава услуга от общината, но не е безплатно.
Да, за общината е ясно - гондола пред блока 80лв.Ние ще си извозим боклука до депо по принцип ама ми стана интересно щом община Варна има такива екстри дали и из София няма  Mr. Green

# 588
  • Somewhere far away
Момичета, имате ли информация Д-р Росен Бойков Бенчев от св. София кога работи,  на какви смени е и много ли се чака при него ?

# 589
Момичета, имате ли информация Д-р Росен Бойков Бенчев от св. София кога работи,  на какви смени е и много ли се чака при него ?
Понеделник, сряда и петък от 14 ч., вторник и четвъртък от 8 ч. Най-много двама, трима души да трябва да изчакате. Peace

# 590
  • Somewhere far away
мерси много!  bouquet
една приятелка ми каза че чакала половин час и ме шокира- а аз нямам толкова време и работата ми е буквално за пет минути при него,  бързам за работа и ми е нанагорно да чакам половин час чак. а  втората смяна до колко часа е ?
И още един глупав въпрос  newsm78 Joy- ще има ли проблем с даването на болничен заради вадене на мъдрец ? Зъболекаря ми не  работи с НЗОК и компания и ми каза че няма да може да ми даде той, затова единствения шанс ми остава в личния.

# 591
Втората смяна не знам точно до колко часа е, 18, 18,30 newsm78.
Предполагам, че няма да има проблем с болничния.

# 592
  • София
На мен ми писа и поправя 4-5 пъти сбъркан болничен, докато го приемат от нои. Чети внимателно на място какво ти е писал.
Иначе ако му се обадиш ще те изчака.

# 593
  • София
Дами, търся личен лекар на територията на Люлин за мъжа ми. Препоръки?
Умишлено не го насочвам към моята лекарка, защото при нея се виси с часове и ако ти се наложи, вземаш отпуска, за да повисиш в 12 ДКЦ...
Искам някой, при когото мога да си запиша час от сутринта за следобяда, да отида, да не се бия за влизане и да не се разправям с освирепели баби.

# 594
  • София
Д-р Росен Бенчев в МЦ Св. София.

# 595
  • София
Има ли някой от списващите в темата, който да живее в бл. 711, вх.А? Ако има, моля да ми пише на лични, за да удари едно рамо в имотна дилема. Предварително благодаря bouquet

# 596
  • София
Д-р Росен Бенчев в МЦ Св. София.

Благодаря!

# 597
  • Beyond the stars
Като сме пак на лекарска тематика - отзиви за д-р Василка Васева от Медива?
Била съм веднъж с платен прием и добро впечатление ми направи, ама като личен лекар не знам.
Също ако някой има отзиви за д-р Мая Александрова пак от Медива, ще съм благодарна  Hug

# 598
  • София
Тъй като снегопочистване около нас така и не се появи сега като се стопли най-после се видяха улици и тротоари.

# 599
И всички боклуци и кучешки изпражнения,които са били под снега  Sick

Общи условия

Активация на акаунт