Медицински център 'Радост" - Варна - Мнения

• 39 671
  • 123
  •   1
Отговори
# 120
Напротив виждам много текущи и минали доволни пациенти.
До сгрешила съм като без до искам съв цитирала , ако смятате за необходимост може да ме линчувате, може всичко само да се почувствате добре и удовлетворено.
Още веднъж ще кажа моето мнение и да доктора и за клиниката се различава от вашето и всеки ден има хора , пациенти виждам ги затова казвам.
Вие не виждате ли, че в клиниката няма хора, няма пациенти, кой да ви пише?

Ако искате да зададете въпрос, недейте да цитирате  публикации и мнения на хората по няколко пъти , а просто напишете нова.
[/quote]

# 121
Като виждате толкова много доволни пациенти там в клиниката, а и бивши такива, защо не ги попитате директно, ами задавате въпроси по групите и търсите тук в групата негови пациенти за информация. Звъннете днес за час и ще ви дадат за утре, това нищо ли не ви говори за заетостта на доктора. След 13ч клиниката е празна, там е само акушерката (сестрата на ЕМИН, семеен бизнес е с генетичен материал хихихих, ).Това, което пиша и казвам са факти, всеки може да провери, а не да си говори само празни приказки.  Има статистика от ЦАР, прави не повече от 30 трансфера на година, което е смешно. Какъв опит и ресурс има тази клиника? Видимо е  за всички! Просто не разбрах дали задавате въпрос, дали коментирате или цитирате мнението на дамата, затова че Емин продава добавки, което е незаконно ( просто попитах, не съм искала нито да се заяждам, нито да ви обидя).

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 16:58 от Matea Ivanova

# 122
# 123
Здравейте!

Не препоръчвам Нова Радост и съм съгласна с повечето отрицателни коментари. Първо няма вече много пациенти и видимо клиниката е празна след 12ч на обяд. Апаратурата е много стара, ехографа е поне от 10 години. Аз отидох на профилактичен преглед с цитонамзка и микробиология и съм изключително разочарована. Микробиологията след като ми я взеха ми я изпратиха да се излседва незнайно къде и резултата беше положителен за кандида. Емин ми изписа много силно лечение с промивки и още около 10 препарата. В резултат на което ми се разби микрофлората и имам тотална липса на лактобацили и не знам как ще се възстановя. Каза ми, че ако искам мога да си купя изписаните неща от него. Аз го попитах къде е аптеката, той ми отговори, че няма, но продава по-евтино от аптеките. Тоест изобщо няма право да прави това. На касата ме таксува акушерката, която е и касиерка и лаборантка. Апаратурата в лабораторията за кръвни изследвания също е много стара и казах, че бих искала да си  пусна кръвните изследвания на друго място. Емин се изнерви и започна да ми говори изнервено и пренебрежително, а реално той препраща повечето кръвни изследвания също на други места, защото там няма достатъюно добра апаратура и си слага надценка. Базата е стара, няма екип, един човек върши три неща, няма и пациенти. Чувствах се, че съм на пазара и ми предлагаха да си купя какво ли не, а не на място, където съм отишла да получа медицинска помощ.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 12:57 от Nicole391

Общи условия

Активация на акаунт