Женен съм, но влюбен в друга

• 67 529
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
и аз го разбирам ,но не го оправдавам за това ,че стои с жена си и и губи времето

# 91
  • София
Добре бе, хора, само аз ли не я виждам тая дилема между тръпката и дълга при автора?
 newsm78

# 92
Добре бе, хора, само аз ли не я виждам тая дилема между тръпката и дълга при автора?
 newsm78

Не си само ти. Проблемът му е единствено липсата на консумация, затова вехне и чезне като младия Вертер. Laughing Или младата Вертерка, целият текст е като писан от жена, барабар с израза за пеперудите в стомаха.

Та, нали се е оженил за голямата си любов!

А, не, казва, че образът на "бабата", с която ще остарее, не е на жена му. Laughing

# 93
Чакайте малко! Сега му се смеете, че не е консумирал или поне не се е опитал да спи с жената, която желае, но ако гго беше направил- щеше да е идиот, че е изневерил на жена си!  ooooh! Няма оправия!

# 94
  • София
Ако визираш мен, изобщо не му се смея, несподелената любов е много тежко преживяване.
Само се опитвам да посоча, че посоката, в която му се дават съвети, е различна от реалния му проблем.

# 95
Чакайте малко! Сега му се смеете, че не е консумирал или поне не се е опитал да спи с жената, която желае, но ако гго беше направил- щеше да е идиот, че е изневерил на жена си!  ooooh! Няма оправия!

Аз не му/ѝ се смея, че не е консумирал/а. Само се съгласявам с Бърди, че съвест, дълг и драма не прозира в написаното, по-скоро тъга и копнеж поради принудителната раздяла. Дали ще изневери ми е все едно.

# 96
Нали знаете, понякога е трудно да се опишат чувства... Цяла една война може да се напише на лист, но за една въздишка може да не стигне цял живот...

Както казах в самото начало - не търся съвет, или "звучен шамар" , или окуражаване. Търсех просто повод да го споделя някъде. Дали търся разбиране - не. Би било глупаво.

# 97
  • София
 newsm78
Ще я видят, нека още малко да пораснат!
Тоя късен пубертет колко вреди е нанесъл, не е истина. Mr. Green

# 98
Толкова ли нямаш приятели за споделяне, ало, объркания

# 99
Авторе пак ти казвам - ти си страхливец .Един истински мъж не споделя в нета ,а действа - действааа Simple Smile
Хилядите "ама ако","ама как" си ги избиваш от главата .Не си щастлив - правиш нещо по въпроса да си .Щастлив си -седиш си на е*ания гъз"

# 100
  • София
Е как да действа, като отсрещната страна не иска. Той иначе действа, девойката не е съгласна.

# 101
Понякога споделянето с близки хора е пагубно (изпитал съм го).

Обаче харесвам ЗЛОДЕИДА ( и същевременно не харесвам заради грубия език) - стреля . Може ли да дам един пример: Преди години гледах един филм, в който човек трябваше да избере между смъртта на двете си деца (терористи го бяха принудили да избира). И трябва да избере , иначе и двете умират... Винаги има "ако", "но". Животът не е черно-бял, той е цветен.

И дискусията харесвам. Някои хора ще се познаят в нея.

# 102
На мен ми звучи като криза на средната възраст, няма нищо странно, не си първия нито ще бъдеш последния.

# 103
Объркан ,и аз те харесвам(и същевременно не заради нерешителността ти)  за това и отговарям в темата ти   Wink

# 104
  • Варна
Ох, патова му е ситуацията на автора. Да, действа, ама как? Ако се раздели с жена си и децата ще нарани тях, същото спира (предполагам) и колежката. Ако ли пък остане в семейството, измъченият ще е той и неговото вътрешно страдание, рано или късно, пак ще доведе до разпад на семейството му. Бомбата вече е заложена, въпросът е кога ще избухне.

Много цинично отношение към любовта срещнах в темата. Тъжно е някак.

Общи условия

Активация на акаунт