Женен съм, но влюбен в друга

• 67 494
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Много точно казано, Love.

Съгласна съм и аз с Love  Peace

# 196
Много точно казано, Love.
Съгласна съм и аз с Love  Peace
И аз съм съгласна с Love!
Обаче не разбрах какво толкова не му харесва в семейството, каква е жена му, как тя прекарва времето си и защо вече не му е интересна? Щото ако очаква, че с новата тръпка след години дълъг съвместен живот няма да се появи пак същата скука....
Някой по-нагоре беше казал да потърси проблема в себе си - и с това съм съгласна. Надали цял живот си се раздавал за другите без капка желание и одобрение от тяхна страна, та чак сега си тръгнал да търсиш щастието си! Всичко, което си направил в живота си е твой личен избор! Ако досега просто  ти е било удобно така, проблема си е твой  Laughing А и тези деца... не разбирам мъжете, които не искат да се грижат за децата си и казват, че това им отнемало от личното време и пространство  Shocked Ми горката ти жена какво да каже  Grinning

# 197
  • Варна
Love!, защо не приемаш вероятността, едното ч..ане да не слага край на интереса между хората.
някои се обсебват още повече.
Естествено, че допускам и подобна вероятност.Не и в тази, така поднесена ни история.
В масовия случай, когато едното чу..не води до връзка, разводи, нов брак и т.н., обикновено има едно дълготрайно, тенденциозно и непреодолимо огорчение от половинката.Нищо подобно тук не "видях".
А и някак не мога да си представя, че е възможно да се развихри една буйна, неподдаваща се на овладяване и страстна любов ей така от нищото, на фона на едно сравнително добро, обичащо се и уважаващо се семейство.

Краси, пак клишета.
Явно доста неща не можеш да си представиш, ако не са се случили с теб.

# 198
като червено на бик
Бика вижда черно-бяло. Червено няма как да види Simple Smile

# 199
Скрит текст:
Love!, защо не приемаш вероятността, едното ч..ане да не слага край на интереса между хората.
някои се обсебват още повече.
Естествено, че допускам и подобна вероятност.Не и в тази, така поднесена ни история.
В масовия случай, когато едното чу..не води до връзка, разводи, нов брак и т.н., обикновено има едно дълготрайно, тенденциозно и непреодолимо огорчение от половинката.Нищо подобно тук не "видях".
А и някак не мога да си представя, че е възможно да се развихри една буйна, неподдаваща се на овладяване и страстна любов ей така от нищото, на фона на едно сравнително добро, обичащо се и уважаващо се семейство.
Краси, пак клишета.
Явно доста неща не можеш да си представиш, ако не са се случили с теб.
ДАли са се случили с мен, с теб, с друг, няма значение.    Laughing
Станали са клишета именно защото в 99% от случаите са верни.
Нещо, случващо се веднъж на милион години, няма как да стане клише.
Става клише, когато е ежедневие.
Точно както в случая на автора.    Peace

# 200
  • София
ще ти мине. споко

# 201
На мен пък ми се струва, че авторът не е мъж, а жена. Всъщност не съм сигурна дали е жена, ама по начина на писане и на мъж не ми прилича....

# 202
Според мен е гей и сега се е осъзнал. Чуди се дали да не напусне жена си заради мъж.

# 203
Според мен е гей и сега се е осъзнал. Чуди се дали да не напусне жена си заради мъж.

Аха, в такъв случай се сещам за коя извивка на шията говори Mr. Green

# 204
Авторът или е журналист по професия или не е мъж, а жена. А, да, евентуално може да е гей  Mr. Green
Но поздравления за талантливо разказаната история.

Ако е истина написаното - авторе, не изоставяй съпругата си !!!!!!!!!!!!!!!!! Ще сгрешиш,а после няма връщане назад  Peace

# 205
Имаш три варианта:
1. Оставяш нещата до тука; ефект- страдаш че не си го изживял, евентуално някога мъката преминава.
2. Продължавате нататък, консумирате връзката; ефекта е в две направления:
2.1. След време се насищате един на друг и сами решавате да прекратите;
2.2. Нещата излизат извън контрол, решавате че сте един за друг, че един път се живее и тн, развеждате се, заживявате заедно, разправяте се с издръжката на децата, часовете за виждане, разпределение по празниците, правите си и едно общо дете (при желание), нещата стават по-тъмно розови в даден момент, започват носталгични мисли за бившите, равносметка дали сте направили правилен избор, осъзнавате се - пак в две направления- 1. Да, това е моят идеален партньор; 2. Не, направих грешка, връщам се при бившия/та (ако е свободно).
Аз така ги виждам нещата.

# 206
За мен звучи абсолютно инфантилно да се влюбиш в някого без секс. Физическата/сексуална съвместимост е най-важното нещо в любовта и връзката. Това е основата на химията наречена любов.
Платоничната любов е за 14-годишни момиченца, а не за зрял мъж.
Така става когато се женят без да имат възможност да пораснат и съзреят емоционално, да придобият любовен опит....Получават се инфантилни мъжленца.

# 207
  • Sofia
Физическата/сексуална съвместимост е най-важното нещо в любовта и връзката.

С това пък изобщо не съм съгласна. Whistling

# 208
Физическата/сексуална съвместимост е най-важното нещо в любовта и връзката.

С това пък изобщо не съм съгласна. Whistling
С кое не си съгласна?
Колко млади, влюбени двойки познаваш, които не правят секс?И въпреки това са заедно от години, все така се обичат и мечтаят да "умрат" заедно?

Няма ли физическа/сексуална връзка, приключва и връзката.
Е, изключая хората над 60 години.....     Laughing   поне повечето.

# 209
Не си прави илюзии, и се вкарвай във филми. Жената флиртува. Жените имат склонността да се изразяват по начин, който понякога много обърква. А мъжете тълкуват така както им се иска.
Дори да има чувства, не са силни. Така че дишай. Трябва само да ти е приятно, докато ти мине. И на двамата.
Най-лошото нещо, което можеш да направиш е да развалиш семействата и на двамата. Ако си много настоятелен, ще те усетят. А тя със сигурност ще те намрази.
Заради единия флирт?  Stop

Общи условия

Активация на акаунт