Женен съм, но влюбен в друга

• 67 473
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Не мисля, че Black cat имаше предвид връзка без секс. Става въпрос,  че можеш да изпитваш силни, истински чувства към някого без да си правил секс с него и без да си на 14-15. Моята "голяма любов"  е много близък приятел, с който съм имала най-силната емоционална връзка през живота си. Едва ли ще ми се случи тепърва с някой друг. Естествено, за да има връзка, трябва да има химия и физическо привличане също. За мен ги имаше, за него - не. И затова не сме били заедно. Но съм го обичала, за разлика от други, с които съм правила страхотен секс.

Радвам се, че има мислещи хора, които умеят да четат и интерпретират с разбиране. Hug

# 226
  • Сф
Не мисля, че Black cat имаше предвид връзка без секс. Става въпрос,  че можеш да изпитваш силни, истински чувства към някого без да си правил секс с него и без да си на 14-15. Моята "голяма любов"  е много близък приятел, с който съм имала най-силната емоционална връзка през живота си. Едва ли ще ми се случи тепърва с някой друг. Естествено, за да има връзка, трябва да има химия и физическо привличане също. За мен ги имаше, за него - не. И затова не сме били заедно. Но съм го обичала, за разлика от други, с които съм правила страхотен секс.

Радвам се, че има мислещи хора, които умеят да четат и интерпретират с разбиране. Hug
Това е само женската гледна точка.За мъжете секса е много важна част от връзката, за някои жени също обаче.Затова е добре да си пасва двойката по всички фронтове.Колкото до романтичните влюбвания и платоническата любов мисля, че форума teen problems е по- подходящ Simple Smile

# 227
  • Sofia
   Между мъжете и жените няма разлика, просто твърдо дълго време на някои им е отървало да ни внушават обратното. Peace Апропо, познавам няколко индивида от мъжки пол, които също са ми споделяли, че сексът е доста надценяван като дейност, с ниско либидо са просто (то, ако такива мъже принципно не съществуваха, нямаше дори и тук, в Bg-mamma, да има десетки теми, озаглавени "Мисля, че мъжът, с когото излизам, е асексуален"), така че със сигурност не всичко е черно-бяло. Wink

# 228
toromanova, разбира се, че сексът е важен за мъжете, а и за жените. Познавам мъж, който беше буквално обсебен от жена с години, независимо че не можеше да я има (или точно за това). А междувременно прелиташе от цвят на цвят. Влюбването всъщност е точно химическа реакция, но пикът обикновено предхожда секса. Любовта, онази трайната, дългата включва мнооого повече от физическо привличане. А авторът е точно влюбен,както си е написал.

# 229
Той може да е тотално несъвместим с теб в леглото, да има отблъскващи полови органи, хигиенни навици, да излъчва отблъскваща миризма, да има неадекватно поведение или желания които изобщо не допускаш и са много далече от твоите представи за норма и т.н.

Така, като ви чета, направо се чудя как ли актьорът Ивайло Захариев се е навил даже да се ожени за приятелката си, още преди изобщо да са се целунали (за секс да не говорим). Laughing Явно е някакъв извънземен организъм.

Той е протестант с промит мозък. Говори открито за Бог и посещава редовно неделните служби.

# 230
Не мисля, че Black cat имаше предвид връзка без секс. Става въпрос,  че можеш да изпитваш силни, истински чувства към някого без да си правил секс с него и без да си на 14-15. Моята "голяма любов"  е много близък приятел, с който съм имала най-силната емоционална връзка през живота си. Едва ли ще ми се случи тепърва с някой друг. Естествено, за да има връзка, трябва да има химия и физическо привличане също. За мен ги имаше, за него - не. И затова не сме били заедно. Но съм го обичала, за разлика от други, с които съм правила страхотен секс. Иначе, при изневяра,много по-трудно се поправят нещата, когато има чувства,  даже и да не се е стигнало до секс. Има доста писано за emotional affair и защо може да е разрушителна за брака.

Това е женски инфантилизъм. Той е доста по-често срещан и донякъде оправдан за разлика от мъжкия. Влюбила се в актьор от екрана или недостъпен младеж от компанията, който не и обръща внимание....Някои жени се влюбват в страданието си от несподелена любов. Това не е реално чувство, защото обектът на въжделенията им не е реален, а измислен от тяхното собствено въображение и поставен на пиедестал, който не заслужава.
Детинщина му се казва на това. Достойно за боклучави женски книжлета, а не за цивилизован, зрял и интелигентен човек от 21 век.

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 16:28 от Pollux

# 231
Мисля че това влюбване се е превърнало във вид емоционална абсолютна зависимост. Не мисля че си даваш сметка колко идеализирано звучи всичко това с новата ти любов. Няма човек на този свят за когото ти да не можеш да спиш и да ядеш освен евентуално детето ти. Всики останали се преодоляват! Колко далечно от реалната преценка за нещата. Няма човек на този свят за когото да си готов да нараниш детето си. Не ми звучи логично. Мисля че твоята идеология те кара да искаш да пробваш нещо ново и различно и за това те тегли към човек със същия проблем. Но това не е любов ами недоизживяни тийнейджърски години. Казваш че си заедно с жена си от училище. Т.е. никога не си имал други връзки? Или други изживявания? Винаги си бил семеен. Това е голям проблем но не е нерешим. Имаш три варианта които можеш да избереш. Първия е да оставиш твоята любовница и да изчакаш докато любовната мъка мине без да разказваш на никой какво се е случило.Така и детето ти и женати ще са щасливи но ти ще страдаш много дълго... Особено както си идеализирал нещата. Като цяло смятам това решение за ненужно но все пак е решение. Второто което можеш да направиш е да си изживееш тръпката с тази жена и никога да не позволяваш жена ти и детето ти да разберат, така хем тях ги пазиш хем ти си си изживял тръпката. Третия вариант е следния и той може би е най смисления. Ставаш отиваш при жена ти и казваш че след този разговор всичко ще се промени само ако тя не успее да те разбере. Ако жена ти е човек на които ти 100% разчиташ, кажи й. Има два варианта или тя ще стане ще те зашлеви и ще се срине от мъка или ще ти каже че много се радва за теб че изпитваш такива красиви чуства и се надява те да продължат възможно най дълго и че се радва че си й споделил и че тя е най добрият ти приятел които в този момент седи плътно до теб. Повярвай ми, това ако го каже жена ти, никога ама никога няма да си помислиш да я зарежеш и ще я искаш завинаги. Случи се на едни мой приятели и това беше единствения начин да го преодолеят.  Ако жена ти е най довереният ти човек на когото можеш да споделиш всичко както и тя на теб вие ще сте вечно щасливи и свободни от оковие на социалните норми на обществото. Ако не те разбере жалко за нея. Опитай се да излезнеш от ситуацията най вече мислейки за твойто дете. защото то не е заслужило. Човек няма как да контролира чуствата си, но може единствено и само да предпази детето си от разпада на един брак. Мисли трезво и успех!

# 232
  • Sofia
Има два варианта или тя ще стане ще те зашлеви и ще се срине от мъка или ще ти каже че много се радва за теб че изпитваш такива красиви чуства и се надява те да продължат възможно най дълго и че се радва че си й споделил и че тя е най добрият ти приятел които в този момент седи плътно до теб.

Предполагам, че поради късния час, си пийнала?

# 233
А ти изтрезняваш ли да те попитам?
Жената говори от опит, че се е случило с нейни приятели. Не знам защо замесваш алкохол... т.е. знам де, да се намираш на писане и да се правиш на много оригинална Simple Smile

# 234
  • София

След като роди ще се оправи  Peace
Това е пълна заблуда на хора, незапознати с устройството на вагината и детеродния път. Peace
ПП. Евентуалното разкъсване на изхода не играе ролята на разширител.

# 235
айде бе авторе ,при толкова приказки до сега да беше свършил работата 100 пъти ........

# 236
  • където мечтите се сбъдват

След като роди ще се оправи  Peace
Това е пълна заблуда на хора, незапознати с устройството на вагината и детеродния път. Peace
ПП. Евентуалното разкъсване на изхода не играе ролята на разширител.
Не бъди толкова категорична!От гинеколог знам,че последствията при всяка жена са различни-и да някои се разширяват!

# 237
  • София

Не бъди толкова категорична!От гинеколог знам,че последствията при всяка жена са различни-и да някои се разширяват!
Аз не познавам такива и предлагам да пуснем една анкета- нека си кажат раждалите как чувстват луфта "преди" и "след"... Peace

# 238
Има два варианта или тя ще стане ще те зашлеви и ще се срине от мъка или ще ти каже че много се радва за теб че изпитваш такива красиви чуства и се надява те да продължат възможно най дълго и че се радва че си й споделил и че тя е най добрият ти приятел които в този момент седи плътно до теб.

Предполагам, че поради късния час, си пийнала?

Не смятам че коментара ти съдържа някаква градивна и респектираща кристика за това нямам намерение да обяснявам дали съм пила или не. Ако измислиш нещо по оригинално съм много готова да го обсъдя адекватно без простащини.

# 239
  • където мечтите се сбъдват

Аз не познавам такива и предлагам да пуснем една анкета- нека си кажат раждалите как чувстват луфта "преди" и "след"... Peace
Не познаваш,защото никоя няма да си признае...

Общи условия

Активация на акаунт