Женен съм, но влюбен в друга

• 67 467
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
  • с/у ОколоМръсТното
Объркан, интересен образ си...

Но...
Защо се ожени за детската си любов?
И ЗАЩО си позволи да се влюбиш? Да, да... чисто позволение си е... На твоите години е съвсем реално да можеш да контролираш стъпките встрани.

от 06,06, не си влизал. Може пък вече не си толкоз объркан  Thinking

# 241
  • София
Не познаваш,защото никоя няма да си признае...
Но пък, познавам много мъже и оплакване от тях не е имало- не и от тези, чиито жени отслабнаха ефективно и бързо след раждането. Peace

# 242
глупав  Laughing децата няма да умрат без тебе .. нито жена ти.
такива жена се среща веднъж в живота .. а на теб даже и внимание ти дава ..
атакувай със всички средства и това е.. ако се объркат нещата .. после же му мислиш ..
иначе си не само страхливец ..  Sunglasses ами и много ше съжаляваш, ако зареди угризения не си изживял момента .
живота е само един .. и да .. през целия си живот човек живее за да може като дойде ред да затваря очи .. да каже аз живях добре и да затвори очи спокоен , а не .... мамка му .. защо не направих така тогава ..

удри бай филипе  Mr. Green

ако аз имах такава възможност като твоята ..
да съм влюбен в такава жена и тя да отговаря ... нямаше и миг да мисля .. тръгвам  Party

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 10:21 от Елюминат

# 243
Ти пък де я видЕ тая жена, та разбра каква е?!     Mr. Green
Жена като жена, просто се случила с по-шавливи очи.     Laughing   Та това е проблема на автора....тая му е вързала на "кънките" и той милия, на върха на щастието, че някоя чужда изобщо го е забелязала.
След като така лесно се е "влюбил", значи отдавна жена му е просто мебел у дома, а очите му шарят по чуждото в търсене на нещо ново .....едва ли е първата, на която се е пробвал, ама другите не са го отразили.     Laughing
А тази клъвнала и воала, родил се новият Ромео.

# 244
Като чета тая тема и като знам на мен какво ми се случва и се чудя само - какви са тия страхливци?! Защо не застане очи в очи с жена си и не й каже " не съм щастлив, искам развод" и после да ходи да си развява оная работа! Че и се чудя - какъв мъж дава съвети да ходел да си прави кефа, че после щял да съжалява????

# 245
Ти пък де я видЕ тая жена, та разбра каква е?!     Mr. Green
Жена като жена, просто се случила с по-шавливи очи.     Laughing   Та това е проблема на автора....тая му е вързала на "кънките" и той милия, на върха на щастието, че някоя чужда изобщо го е забелязала.
След като така лесно се е "влюбил", значи отдавна жена му е просто мебел у дома, а очите му шарят по чуждото в търсене на нещо ново .....едва ли е първата, на която се е пробвал, ама другите не са го отразили.     Laughing
А тази клъвнала и воала, родил се новият Ромео.

абе да ти кажа ..... и аз имам мебели у дома ,
но такива трепети да са ме обземали близките години не помня .  Sunglasses
не знам що си мислите, че мъжете сме толкова лесни ..
лесни сме, ако е да такоаме малко ... да , то си е тестостерон ..
ама такъв да се отнесе един мъж .. да почне да говори по тоя начин ..
сън да не го хваща и постоянно да я мисли .. не се случва толко често ..
да не казвам веднъж или дваж по изключение  Flutter

Като чета тая тема и като знам на мен какво ми се случва и се чудя само - какви са тия страхливци?! Защо не застане очи в очи с жена си и не й каже " не съм щастлив, искам развод" и после да ходи да си развява оная работа! Че и се чудя - какъв мъж дава съвети да ходел да си прави кефа, че после щял да съжалява????
е такъв дето е ял сопата вече .
и аз не говоря да ходи да си прави кефа ..
а да си изживее тръпката , а не да си прави кефа .
като под изживяване на тръпката имам предвид да приключи с това
поставяне на щастието на всички други преди неговото щастие ..
и да приеме, че заслужава да се чувства добре и той и те така ....

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 12:26 от Елюминат

# 246
Ок, де няма нищо да търси своето щастие, но защо е стигнал чак до тук и не е приключил отдавна... че и не ми изглежда нещо да се е опитвал да направи, а само се е носил по течението на нещастието си и после обвинява другите.. ?

# 247
Ок, де няма нищо да търси своето щастие, но защо е стигнал чак до тук и не е приключил отдавна... че и не ми изглежда нещо да се е опитвал да направи, а само се е носил по течението на нещастието си и после обвинява другите.. ?
просто е . на 20 не мислиш като на 30 .
нямаш същите приоритети, нужди и светоглед ..
всичко се променя колкото и да не ви се вярва

# 248
Звучи доста гадно.. Просто го сравнявам с моята ситуация и ми е трудно да го проумея... На 20 да не искаш да си живееш живота и да правиш каквото искат от теб, а на 30 вече си се уморил и си почнал да търсиш щастието... Пък и в случая .. толкова години заедно, от ученици ... много странно как по-рано не си е тръгнал направо, ами брак и деца ...

# 249
  • София
Звучи доста гадно.. Просто го сравнявам с моята ситуация и ми е трудно да го проумея... На 20 да не искаш да си живееш живота и да правиш каквото искат от теб, а на 30 вече си се уморил и си почнал да търсиш щастието... Пък и в случая .. толкова години заедно, от ученици ... много странно как по-рано не си е тръгнал направо, ами брак и деца ...
Защо да си тръгне?
Обичал я е, предполагам, че и още я обича- така и беше написал, ако не се лъжа.
Само че, едно е да си 20 години с някого и друго- да ти изтръпват ноктите само като видиш крайчеца на косата на ТАЗИ/ТОЗИ.
Случва се и е огромна тръпка, и огромно предизвикателство.
Никой тук не говори за замяна на едната жена с другата.

# 250
Аз може би съм прекалено наивна и не мога да повярвам как можеш да казваш, че обичаш някого а си правел всичко насила... Или да обичаш някого, а да се влюбиш в друг... в смисъл.. възможно е да се влюбиш, но защо го допускаш ако си обичаш човека.. за да се стигне до там, че чак да изпитваш такива чувства ..  Rolling Eyes

# 251
  • София
Аз може би съм прекалено наивна и не мога да повярвам как можеш да казваш, че обичаш някого а си правел всичко насила... Или да обичаш някого, а да се влюбиш в друг... в смисъл.. възможно е да се влюбиш, но защо го допускаш ако си обичаш човека.. за да се стигне до там, че чак да изпитваш такива чувства ..  Rolling Eyes
Не си преживяла разните неща, затова си мислиш, че човек може да командва чувства и мисли.
Понякога, обяснението е, че нещо при твоя човек ти липсва, та затова се заплесваш навън.
Понякога си мислиш, че е от натрупана рутина.
А, понякога никакво обяснение не можеш да измислиш, дори и пред себе си.

# 252
Не си преживяла разните неща, затова си мислиш, че човек може да командва чувства и мисли.
Ами, в ситуации като описаната от автора, можеш прекрасно да командваш чувствата си.
Той сам написа, че не се е влюбил до полуда в момента, в който я е зърнал....така описаната му дълбока лИбов се е получила в рамките на почти година.
Е, питам се, ако обича жена си и няма и намерение да я зарязва, защо не е пресякъл още в зародиш нещата?Усещал е накъде отиват нещата, могъл е да направи 1001 неща, за да не се стига до тук.Дори смяна на работа, ако се налага.
Ама не, нашият "герой" е решил да опита от "меда".....само дето не са му позволили.     Laughing
Точно затова и извода ми, че нито жена си обича, нито в другата е влюбен.Положението му е класика в жанра:от една страна е досадната съпруга, която вече дори не забелязва, от друга страна са масата чужди Убавици, чакащи да им "свирне".    Mr. Green
Е, той се е пробвал, пробвал, пък тази отвърнала на "клаксона".....ама наполовина.

# 253
Не знам , аз мога да командвам чувствата си , мисля ,че големите хора го могат ..........

# 254
могат действията си, не чувствата си

Общи условия

Активация на акаунт