"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 864
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
За мен Наталия "сама си е виновна"  така да кажем, първо защото Сашо я предупреди още в началото, а и след това като прочете писмото му до Биляна, скри го и реши пак да му се натиска с ясното съзнание, че той обича друга и към нея няма нищо. За мен беше лгочно в този момент да се отдръпне.  Не одобрявам това, че Алекс пак я прие в леглото си, но тя сама позволи така да се отнася с нея.

# 121
Скрит текст:
Може би за да подсилят добрите качества на Алекс, че видете ли от нищо и ниакво семейство, станал човек и то за пример.

Точно с кое е за пример Алекс? С това, че се намеси в чужди отношения и отмъкна годеницата на приятел? С това, че унищожи доказателства? С това, че се държа с Наталия като с боклук?  Не че нещо, ама такива хора са достойни за презрение, а не за уважение.  #Cussing out
Пълни глупости. Той сам не е отмъкнал годеницата, а това феноменално приятелство на два месеца беше смешно и нелепо. С Наталия се държа съвсем правилно - не я гони, но не я и лъже. Тя си е виновна, тя се държи като парцал. Камбуров ѝ вкара малко акъл и тя се осъзна. Трябва да ти липсва всякакво себеуважение, та да бъдеш в нейното положение със Сашко.
Унищожи доказателствата Сашо, за да защити колега. Осъден доктор няма, защото "Гарван гарвану око не вади". И като си пазят гърбовете, е много трудно, даже невъзможно да има осъдени. А това, което направи Калин с потуления случай, беше гнусно и противно. Абсолютен боклук е Калинчо.

Подкрепям  Peace

# 122
Може би за да подсилят добрите качества на Алекс, че видете ли от нищо и ниакво семейство, станал човек и то за пример.

Точно с кое е за пример Алекс? С това, че се намеси в чужди отношения и отмъкна годеницата на приятел? С това, че унищожи доказателства? С това, че се държа с Наталия като с боклук?  Не че нещо, ама такива хора са достойни за презрение, а не за уважение.  #Cussing out
Подкрепям! Алекс е непоследователн и антипатичен. Не ми харесва начина, по който отмъкна Биляна от годеника и, липсата на вина. Отношенията с Наталия са ужасни. Не я обича, но що пък да не му готви и удовлетворява нагона му.... това е някакво байганъовско поведение, което ми е гнусно. Не ми допадат такива мъже - изобщо. Нужна е много повече доброта и същевременно решителност. Да не говорим, че този човек направо е ампутиран от чувство за хумор - все гледа лошо, груб е и почти безсловесен. #2gunfire

# 123
  • Разпиляна във въображението
Наталия виновна. Направо изнасилва Сашо, връзва го и го почва - храни, секси, всичко. Той няма воля, горкия Stop

# 124
Мне, Наталка просто му се натриса, а той си я използва, не я гони. Кво да правя, за мен поведението ѝ е на парцал.

# 125
  • София
Ох, отмъкнал Бибето. Не го ли заведе първа тя на вечеря с омари, която всъщност той плати?
Мъжете са различни - един ще те отсвири, ако не те харесва, а друг - няма, ако не си му физически антипатична. Жените не са по-различни, да не би всички жени да са влюбени в партньорите си? Поради физически причини може и сексуално да не сме привлечени и пак става... докато мъжете допреди Виаграта разчитаха само на нагона си, за да вдигнат самолета

А Наталия определи преследването си като игра, струва ми се, че тя просто не обича да губи, дори споделянето с Биляна за записа не ми се върза много с образа й дотук.

# 126
Именно, Биляна и Сашо са привлечени взаимно, защо трябва да има виновни. Случва се, хора се разделят и събират с други. Не е престъпление.
Наталия всъщност е симпатичен образ, нищо че се натиска там, където не е желана, или не е обичана по-точно.
За записа - тя каза на Биляна, че го прави, защото мрази, когато мъже са груби с жени.
 Разговорът с Камбуров я промени, пусна някоя сълза над пълнените чушки, много трогателно. tooth

# 127
Ама как Василев бил отмъкнал Биляна, моля ви се?! Значи тя не го иска, дърпа се, иска си при Калин, а тоя нахалник Василев най-безцеремонно дойде и я похити.  Stop

# 128
  • София
Чух какво каза Наталия, не ми се връзва с нейното държание - тя самата е малко джаста-праста, разбрахме че и в престъпна схема се е забърквала, не върви да се прави на човек, несвикнал с грубости.
Добре, че е Камбуров - да сготви на жените. И да оправи всички сбъркани отношения, иначе двамата бурсуци още да са с партньори, за които грам не им пука  smile3532

# 129
Кукоо, може би женска солидарност, точно защото е страдала от грубост на мъже.

# 130
Ама защо не осъждате поведението на Наталия. Тя може да иска да е "парцал" както се изразявате, но Сашо може да не го допусне, ако е мъж на място. А той се възползва така че да си затваря устата и да се държи поне малко мъжки.

# 131
Ама защо не осъждате поведението на Наталия. Тя може да иска да е "парцал" както се изразявате, но Сашо може да не го допусне, ако е мъж на място. А той се възползва така че да си затваря устата и да се държи поне малко мъжки.
Ами да, трябваше да я изгони, нали. Е, тя сама си тръгна. Той я отбиваше, каза ѝ да не фамилиарничи с него, когато принудително се раздели с Биляна. Но тя си се настани в квартирата-хотел. И той се възползва, това е.. Но я попита отдавна не ѝ ли е писнало да е сексиграчка,  това още, като щяха да кумуват на Бибето и Калинко.
Затова сълзливо тя му благодари, че не я е лъгал.

# 132
Възползвал се, не трябва да я обижда и унижава. Трябва по-твърд и категоричен начин да я отдалечи, а не само да плямка.

# 133
А ако я изгони, тя няма да се чувства обидена и унизена. Защото съм съгласна, че ако те преследват, не трябва никакви надежди да даваш на преследвача. Случвало ми се е, след намсиколко телефонни разговора му казваш да излезете, за да се разберете, то приема, че щом си съгласен да излезете, значи има надежда и продължава да те преследва.  ooooh!

# 134
А ако я изгони, тя няма да се чувства обидена и унизена.

Така ще е, но ще е от раз. И няма да търпи постоянно обиди и унижение.

Общи условия

Активация на акаунт