"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 843
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
На мен сериала ми хареса, като замисъл да се предаде действителността в българската болница. Пропуснаха сценаристите да покажат как лекари изнудват болните, как Бърза помощ е само на книга такава,как сестрите объркват лекарствата а санитарите се спотайват и все от този род. Василев затова каза, че за клюки са бързи, а за друго ги няма. Хареса ми неговата игра, а що се отнася до външният му вид - не може всеки да е красив, при него душата е нежна, разбираща даваща любов. Саможертва се за колегите си и е лъч светлина в тази болница, затова Биляна се влюби в неговата човечност, а не във външният му вид.

# 106
  • Там,където се събуждам щастлива.
За какво ви е съдбата на хазаина на Алекс?! Той беше вмъкнат в историята за да има предлог Алекс да се върне в болницата, след като беше подал молба за напускане. Да се види с професора и оня да му каже, че е скъсал молбата му (или пред него ли я скъса, вече не помня). За какво ви е после развитието на героя. Случая с Мила го развиха, защото намесиха много хора, а и има смъртен случай.

Именно! И сценаристите са ни виновни, че масово трябва да ни се обяснява, като на инфантилни човечета и ако пак сме недоразбрали....разбира се, е тяхна вина.

AkVa7, харесаха ми думите за външността. И аз мисля, че това е търсено, като ефект.

# 107
Аха, да, то по тая логика може нищо да не ни показват, ние да се досещаме, много забавно.

# 108
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аха, да, то по тая логика може нищо да не ни показват, ние да се досещаме, много забавно.

Не става въпрос за нищо, а затова, че изискваме някакви незначителни неща да ни развиват, като сюжетна линия. Напълно ненужни!

# 109
Ами, да, аз съм взискателен зрител и искам да изпипват повече нещата. Като дават напрегната случка, каквато беше опитът за самоубийство на хазаина, поне да видим жив ли е човекът, не е ли.

# 110
  • Разпиляна във въображението
Само да вметна нещо, което ми прави впечатление. Като че ли тук не можем да направим нищо в средата. Или ще сме бандюги и лоши хора, или ще сме за пародия и халтура.

Гледала съм части от два сериала, които визират същата тематика - Този твой мой живот /Турция/ и Разделени при раждането /САЩ/. И двата се засяга темата за разменени бебета. Но хората, които ги отглеждат са друга работа. И едните се борят и другите се борят, работят, осигуряват някакъв живот на децата си /по-бедните/. При нас обаче нещата са винаги черни. Защо мамата на Калин трябваше да умре? Бащата да се пропие и да изостави детето, да стане комарджия, че и той да се гътне... Защо винаги трябва да сме толкова в крайностите и то в лошите?!

# 111
  • ES
Може би за да подсилят добрите качества на Алекс, че видете ли от нищо и ниакво семейство, станал човек и то за пример. Макар да не е точно така. Ролята на камбуров в живота играе не малка роля, той се е опитал да замести частта от семейството му, която е липсвала на Алекс.
Турския сериал с подобна тематкика не съм го гледала, само отгоре отгоре и мисля, че там идеята е друга. Да покажат любовта, която пламва между двамата родители на разменените момичета, а и самите момичета са още млади, не показват как размятана е повлияла за професионалното им развитие както е при Алекс.

# 112
Значи семейството ти не струва и ставаш човек. Просто мисля, че трябва да има нещо хубаво. Само Камбуров е добър. Всички други герои са слаби в различни посоки. То и в американския момичетата са малки още. Исках да кажа, че за да се получат конфликти не трябва непременно героите да са толкова трагични и лоши.

# 113
  • Ню Йорк
Може би за да подсилят добрите качества на Алекс, че видете ли от нищо и ниакво семейство, станал човек и то за пример.

Точно с кое е за пример Алекс? С това, че се намеси в чужди отношения и отмъкна годеницата на приятел? С това, че унищожи доказателства? С това, че се държа с Наталия като с боклук?  Не че нещо, ама такива хора са достойни за презрение, а не за уважение.  #Cussing out

# 114
Може би за да подсилят добрите качества на Алекс, че видете ли от нищо и ниакво семейство, станал човек и то за пример.

Точно с кое е за пример Алекс? С това, че се намеси в чужди отношения и отмъкна годеницата на приятел? С това, че унищожи доказателства? С това, че се държа с Наталия като с боклук?  Не че нещо, ама такива хора са достойни за презрение, а не за уважение.  #Cussing out
Напълно подкрепям. Особено поведението му към Наталия беше отвратително, а тя не го заслужаваше.

# 115

Точно с кое е за пример Алекс? С това, че се намеси в чужди отношения и отмъкна годеницата на приятел? С това, че унищожи доказателства? С това, че се държа с Наталия като с боклук?  Не че нещо, ама такива хора са достойни за презрение, а не за уважение.  #Cussing out
Пълни глупости. Той сам не е отмъкнал годеницата, а това феноменално приятелство на два месеца беше смешно и нелепо. С Наталия се държа съвсем правилно - не я гони, но не я и лъже. Тя си е виновна, тя се държи като парцал. Камбуров ѝ вкара малко акъл и тя се осъзна. Трябва да ти липсва всякакво себеуважение, та да бъдеш в нейното положение със Сашко.
Унищожи доказателствата Сашо, за да защити колега. Осъден доктор няма, защото "Гарван гарвану око не вади". И като си пазят гърбовете, е много трудно, даже невъзможно да има осъдени. А това, което направи Калин с потуления случай, беше гнусно и противно. Абсолютен боклук е Калинчо.

# 116
Тогава се зачудихме къде се намира тоз хазяин. Заедно ли живеят, отделно ли...

В предните теми стигнахме до извода, че са в отделни апартаменти (по вратите, входните) в един жил. блок. А може би и на етаж. Не мисля , че трябва да ми разясняват докрай всички случаи. И не искам.

Става един дъъъълъг лАкуНь! Тц.

# 117
Не искам да ми казват всичко дума по дума, ама като ни "предизвикват" Hug Приемам, че е отишъл да каже, че напуска. Сашо толкова лесно си сменя решенията, че Whistling

Сашо падна надолу по стълбицата ми точно с прикриването на доказателствата за майката. Не ме интересува, че е защитил колега. Радетел на истината - радетел до край. Не знам какво толкова се възхищава от Генадиев. Не са колеги в специалността, не ги виждам заедно да работят и да попива Сашко. А и Генадиев видяхме, че не струва като преподавател.
Наталия си е заслужавала отношението. Хайде бе. Хубаво, спиш с една жена, допускаш я до леглото си, да ти готви и т.н. Тя знае, че не изпитваш чувства, обаче трябва ли да се отнасяш като парцал с нея? Тя започна да изпитва чувства към него, не успя да остане неангажирана, хайде сега тя да е виновна, защото другия е положителния герой в сериала Crossing Arms

# 118
  • Ню Йорк
Много ми е странно: значи Биляна като изневерява е оправдано, че се била влюбила, ама Наталия като иска да е със Сашо не е оправдано нищо, че и тя се е влюбила  newsm78 Объркана съм от двойните стандарти на някои потребителки.

# 119
Много ми е странно: значи Биляна като изневерява е оправдано, че се била влюбила, ама Наталия като иска да е със Сашо не е оправдано нищо, че и тя се е влюбила  newsm78 Объркана съм от двойните стандарти на някои потребителки.
Няма двойни стандарти, не можеш да схванеш разликата. Биляна не се натиска на човек, който не я иска. Не ми се е случвало, но ако мъж, когото харесвам, ми казва и показва, че няма никакви чувства към мен, няма да го преследвам, да не съм луда да падам толкова ниско.
 И кой е казал, че има изцяло положителни герои? Няма такива.
А никъде не съм казала, че унищожаването на доказателства е нещо хубаво, но е реалистично да си пазят гърба взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт