"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 831
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Димо Алексиев,точно тази ръбатост и грубост харесвам у него( а дори не е мой тип).Чаровен,извън баналния Холивуд тип красота.

Много си е готин даже! И играе по-добре от повечето си колеги в сериала.

# 91
Всъщност какво трябваше да ни покаже самоубийството на хазяина newsm78

То поне да беше станало ясно, че се е самоубил, а тук си гадаем жив ли е, не е ли Grinning
Не че е важен образ за сюжета, но си е недомислица.
Изкефих се, че старият Генадиев предложи на Камбуров да работи в болницата, много ми се иска той да се върне в играта и да пребори болестта.
А Билето как му изтри записа на Калинчо  Laughing Той пък, след като му е такъв коз, толкова ли няма резервен? По гневната му реакция съдя, че няма. Аз му симпатизирах в началото, но ми опротивя с опитите си да задържи Биляна на всяка цена и с подмолните си действия. То поне да си струваше. Нейния образ ми е най-безинтересен, много е предвидим и едностранен, никаква градация няма.
А и нещо друго ми направи впечатление. Как пък Кръстева от един поглед в кръвните групи на пияндето и Василев се светна, че не са баща и син, а на Василев все още му убягва този факт? След като "баща му" постъпва на два пъти в болницата, логично е да му е видял изследванията и лесно да установи несъвместимостта между кръвните им групи, още повече, че е лекар. Оттам ще си зададе някои въпроси и постепенно ще стигне до истината. То даже и лекар не е нужно да си, това за унаследяването на кръвните групи се учи в часовете по биология. Ама Сашето е много зает с работа или терзания по Билето, къде ще ти гледа кръвни групи.  Grinning 

А и тази Хинова се държа много арогантно с Кръстева и даже не й благодари, че спаси детенцето.
Напротив, благодари й, призна, че си разбира от работата, но я упрекна, че пие на работното си място.

# 92
  • София
И първосигнално би извикал бързата помощ

# 93
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мисля, че Сашо не се занимаваше с изследванията на баща си. Бащата и двата пъти беше приет и лекуван от друг. Не си и спомням да е гледач епикризи.
Кръстева не се сети от кръвните групи, а от други неща и за потвърждение на идеята си, че може да имат връзка, отиде да търси кръвните групи.

Хазяинът въобще не ме интересува, а и мисля, че второстепенните роли са създадени не, за да научаваме неща, а в услуга на главните роли: от сцените с тях да се научава повече за главните герои и техните характери. Това е нормален подход, както в киното, така и в литературата.

# 94
  • Разпиляна във въображението
Да де. Какво научихме за героите, което не знаехме Thinking след като онзи се опита да се самоубие.

# 95
  • Там,където се събуждам щастлива.
Да де. Какво научихме за героите, което не знаехме Thinking след като онзи се опита да се самоубие.

Сашо: не се уплаши да помогне в онзи момент.

# 96

Сашо: не се уплаши да помогне в онзи момент.

Пред пушката ли? После пред пистолет, на ред е нож. Като цяло излишно и безсмислено.

# 97
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Miriel, не ме разсмивай, моля тееее.... Joy Joy Joy
Те сценаристите не знаят нищо за героите си ...., а ти сега се напъваш да разбереш....,че и нас караш да се напъваме....Сигурно им дават бонуси  за всеки нов герой....знам ли  newsm78 
То само това да е, някак да го преглътнем.... голЕма боза е, ама българска!
Турска, индийска, латино не са ми по вкуса, от тая пийвам и понякога се кефя на добри попадения,......ама са доста редки за съжаление!
Радвам се на коментарите ви и се забавлявам!
Успешен ден   Flowers Bouquet    Kissing Heart    Flowers Bouquet

# 98
  • ES
За какво ви е съдбата на хазаина на Алекс?! Той беше вмъкнат в историята за да има предлог Алекс да се върне в болницата, след като беше подал молба за напускане. Да се види с професора и оня да му каже, че е скъсал молбата му (или пред него ли я скъса, вече не помня). За какво ви е после развитието на героя. Случая с Мила го развиха, защото намесиха много хора, а и има смъртен случай.

# 99
Най-вероятно трябва да приемем, че е оживял и всичко е наред, щом не дадоха да се изнасят или да се появи някой наследник Peace

# 100
  • София
И за Жекова се надахме... Ама не й върза бившето гадже, а цяла серия му посветиха.
Наистина, да си направят списък на започнатите и зарязани сюжетни линии и да въведат малко ред, вместо да пускат фантазията си да се рее безпризорно
За никъде са без бг-мамма

# 101
Оцеля хазяина.Алекс му помогна и после остана отново на работа в болницата.Беше си затръгвал за Варна ама тази случка му попречи.Биляна и тя помогна.Това,че не дават всичко в детайли според мен е търсен ефект.Малко да си ги доразвиваме сами случките.

# 102
Тогава се зачудихме къде се намира тоз хазяин. Заедно ли живеят, отделно ли...

# 103
Може би голям апартамент разделен на две.Той в едната част, те в другата.Не че е важно де.Аз се надявам в новия сезон Бибито и Алекс да са в нова квартирка саминки,че то тука... ..

# 104
Хазяинът живее в същата сграда, но не можах да разбера дали в същия апартамент. Биляна нали ходи и чака Василев, но не чу изстрела или как си говореха. Или си е тръгнала преди изстрела, или хазяинът е в друг апартамент.

Общи условия

Активация на акаунт