"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 905
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Алекс. Малко по-висок и по-свеж е наживо.
Готин е, на живо повече отколкото иначе, факт.

# 226
Алекс. Малко по-висок и по-свеж е наживо.
Готин е, на живо повече отколкото иначе, факт.
Щом е толкова по-висок , каква ли е Радина  newsm78

# 227
# 228
Не е толкова висок, среден на ръст е. Просто ми изглеждаше в сериала като джудже до любимата.

# 229
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E,колко да е висок Василев?
1.75 макс според мен.

# 230
Аз пък много ги харесвам.Всички ми харесват.Мисля,че идеята не е да са мис и мистър свят.Успяват да ме накарат да повярвам в това което правят.Абе изобщо съм пристрастена към сериала.Аз филми не гледам,сериали пък въобще,сега как се зарибих не знам.Ама мнооого му се кефя.Ще чакам новия сезон с нетърпение.А и да благодаря на GQ отново за хубавата снимка.Много закачлив поглед от Биляна.Готинка е.

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 18:05 от roni1969

# 231
Много е хубава Радина, но в ролята на Биляна до края ми беше малко дървена. Дано следващия сезон да се отпусне.

# 232
Много е хубава Радина, но в ролята на Биляна до края ми беше малко дървена. Дано следващия сезон да се отпусне.

И аз гледам горната снимка - защо пък един път не я видяхме с горното излъчване във филма? Достатъчно сцени за флиртуване имаше ....

# 233
Именно. Сякаш винаги някакво напрежение излъчваше, дори в интимните сцени с Александър. Така и не успях да й повярвам, че е  влюбена. Виж, Димо Алексиев е съвсем друга класа. Беше истински във всичките си реакции- и влюбен, и тъжен, и бесен, и пиян, и вглъбен в работата си.

# 234
Има и такива случайно попаднали в НАТФИЗ...бездарно е момичето, освен ако образът на Биляна не е такъв

# 235
Е не,не съм съгласна че е бездарно момичето.Много си е добра даже.Но това,според мен разбира се.Аз МНОГО я харесвам.Нали им трябва време да поработят заедно,да посвикнат един с друг.А пък и ролята и е такава.Може във втори сезон да е по усмихната ако сценаристите го заложат в образа.

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 15:18 от roni1969

# 236
Явно трудно влиза в образ

# 237
Явно трудно влиза в образ
Което респективно означава, че няма грам талант. Имала съм щастието да се срещам с актьори с главно А, не можеш да разбере дали са в образ или говорят сериозно, а заиграят ли влизат от образ в образ.

Не ми харесва как играе Радина. Някак бездушна стои, дано се коригира.

# 238
Бездумно,той пък Сашо много приказлив Laughing на мен ми харесват,не са великите  актьори,мисля,че повечето търсят турска драма и превземки.живота е такъв суров,дръпнат и всеки с неговите си проблеми.а и мъжете не харесват приказливи жени Mr. Green

# 239
 newsm78 Защо да не допуснем ,че образът на Радина е мелахолична  отличничка , израснала под  опеката на агресивната си майка . Учила е това , защото просто така е трябвало , била е гадже на сина на шефа , защото маман  я е подтиквала и т.н.
Надявам се  във втори сезон да  се откъсне от майка си и да живне  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт