"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 906
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Карлово/ Пловдив
Добро утро! Още малко и ще почне новия сезон Simple Smile ще бъде интересен. Поздрави и хубаво лято, приятели!

# 241
Знае ли се кога започва?

# 242
Обсъдихте ли "разкритието", че Д-р Стилянова оживявала? Simple Smile
http://vipnews.bg/?p=7350
То па оставаше и да я претрепят, това им е най-интересната интрига в сериала.

# 243
  • Разпиляна във въображението
И докторката става студена и наистина пресметлива - да вземе всичко на Захариева Whistling

# 244
Здравейте,може ли някой да ми каже разкрива ли с смяната на бебетата,че го гледах в началото,но после нямах възможност?Надявам се преди да е почнал новия сезон да успея да изгледам 1-ви,но ми се иска да знам дали се разбира че са разменени?Благодаря.

# 245
Да, размяната вече е разкрита. Д-р Кръстева я разкри и каза на стария Генадиев. Написа му СМС, че другият му син е жив. Преди Генадиев обаче жена му отвори СМС-а и реши, че й е изневерявал. Не съм много сигурна, но май двете разменени момчета още не знаят. Позабравила съм, нека някой с по-свежи спомени да каже Алекс и Калин дали разбраха.

# 246
  • Карлово/ Пловдив
Не, Алекс и Калин все още не са разбрали.

# 247
Здравейте,може ли някой да ми каже разкрива ли с смяната на бебетата,че го гледах в началото,но после нямах възможност?Надявам се преди да е почнал новия сезон да успея да изгледам 1-ви,но ми се иска да знам дали се разбира че са разменени?Благодаря.

Не. Не се разбира. Тези, които знаят за размяната си знаят от самото начало. Единственото разкритие е, че бебето е оцеляло и то е Василев.

# 248
Тръгна промото. Струва ми се, че асансьорът е друг Crossing Arms

# 249
Очаквайте скоро по Нова...но колко скоро не е ясно

# 250
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Предполагам,че септември- ранен октомври,след отпочиващо лято за телевизионери и продукции.

Дайте линк към промото?
Доволна съм,че Стилянова е жива.Ще има интрига.

# 251
Хванах го по телевизията. Отново дъртият лекар с "угризенията".

# 252
Тази вечер гледах някакво промо с Генадиева, доста промота ще погледаме докато започне. Simple Smile

# 253
Аз няколко пъти гледам това с Виолета, изглежда доста обещаващо  Peace
Другите не съм ги хванала още

# 254
Не са ли ги качили още никъде?

Общи условия

Активация на акаунт