"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 98 802
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
А с отвеждането на разпит на Василев с белезници и самият "разпит" - уникум. Оказа се, че не е обвиняем, а го викат само като свидетел-на вниманието на сценаристите: Свидетелите се призовават по надлежен /по НПК/ ред и се докарват с белезници в следствието само при определени ситуации-да си наемат правен консултант. Също така при подобни случаи се назначават експертизи-тройни, петорни и т-.н. Едва след това се привлича обвиняем. Изобщо куца работа, а държанието на следователя заложено в сценария е обида за всички професионалисти от гилдията. Лично мнение.

Ох, да. Друга нелепица. Къде по света свидетел се отвежда с белезници, полиция, суматохи...  ooooh!

Мария Каварджикова не ми харесва като игра. То вярно, че героинята й е безхаберна и лабилна, но и играта на актрисата куца, според мен.

# 481
  • София
За мен никой не ми звучи естествено!

# 482
  • През девет планини в десета...
Аз пък много ясно си спомням момента когато дадоха Галя след катастрофата в близък план че очите и бяха отворени и не клепаше, с което искаха да ни покажат че е мъртва. Така че ще е много странно ако е оживяла. Ще се радвам ако е така обаче.

# 483
  • София
Галя да е в кома или с амнезия ми идва много латиноамериканско. Реално двете серии са още в един и същи ден, даже не се е стъмнило. Може тя да е в много тежко състояние  в друга болница, а от там още да не са съобщили на близките. То при толкова недомислия, едно в повече нищо не е.

# 484
Дано ако е оживяла да има достоверно медицинско обяснение на състоянието, в което я дадоха, че се намира след катастрофата /отворени, немигащи очи / .

# 485
  • До морето
Е, по принцип във всички филми като дадат някой с облещени очи означава, че е мъртъв, ама понеже много харесвам Стилянова съм готова да им простя ако я съживят  Laughing

# 486
Галя се връщаще от среща с майка си.Видя се с Виолета и трябваше да отпътува с Пеци за Лондон.Телефона и е изключен.Майка и знае, че е в чужбина и няколко дни нямя да и звъни.Пеци получи смс да не я търси.Всъщност няма кой да търси Галя.Ще видим в коя болница ще е,и какво са и измислили.Това е моята логика за Галя.Браво Miriel позна за Наталия.Бях убедена че не е тя.Набито око имаш признах те

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 17:42 от roni1969

# 487
Дано ако е оживяла да има достоверно медицинско обяснение на състоянието, в което я дадоха, че се намира след катастрофата /отворени, немигащи очи / .

Реакциите на героите са неадекватни, това е най-дразнещото на тази бутафория. Майка му ще умира, никой не му казва. Получава смс и взима крайни решения.

Другото безумие е как непрекъснато изчезват герои и теми. Какво стана с болестта на Алекс? Нали там, онзи белег, ала бала. Голяма драма беше, уж имаше кризи, пък после взе да тренира, да рискува, да кара мотори. И после край, вече не кара мотори! Simple Smile

То и в Матрицата имаше такава технология, трябва ти някакво умение и ти го зареждат в главата.

Също и с похватът свършва филма на нещо, в продължението - ми то въобще не е това, което е изглеждало. Никъде го няма, в никой сериал. Нито ще пускат сглобен трейлър с подбрани неща, които после не се случват в епизода. Това е лъжа и зрителите се дразнят ужасно много. ДАно си го набият в главата.

И защо подяволите продължават всички да работят в тази уникална, единствена в света болница!???? Освен ако това е като в сериала Изгубени и накрая ще се окаже, че всички са мъртви и са в чистилището.

# 488
 Peace Явно  ще го гледаме сериалчето , защото   ни липсва хубавото българско филмче , но няма да им прощаваме  простотиите .
Не знам защо  не са го дали за озвучаване на  артистите , които  озвучават  чуждите сериали - ясни гласове , хубава дикция и никакво театралничене ooooh! Тогава може би и играта на актьорите ще ни се стори по-добра  Praynig
Спомням си  ,че навремето  , когато гледах  версията на  филма за Аспарух на английски  със субтитри БГ , много повече ми харесаха героите - гласовете им бяха някак по-мъжествени и не рецитираха .

# 489
Галя се връщаще от среща с майка си.Видя се с Виолета и трябваше да отпътува с Пеци за Лондон.Телефона и е изключен.Майка и знае, че е в чужбина и няколко дни нямя да и звъни.Пеци получи смс да не я търси.Всъщност няма кой да търси Галя.Ще видим в коя болница ще е,и какво са и измислили.Това е моята логика за Галя.

Т.е. никоя майка никога по света не е искала детето й, дори да е на 40 да й пусне смс или да се обади като стигне? Много нелепо!

# 490
Почна се Popcorn

# 491
Сега се сещам още нещо-Жени не говори ли с бащата на Сашо, който й каза, че жена му е починала и че Александър Василев му е син. Как не се усеща, че има нещо гнило?

# 492
  • София
Какво да се усети. То не пречи жената да е починала и сина да е син на Генадиев.
Добре, че Жени не застана поне сега срещу Сашо, а срещу Генадиев.

# 493
  • Варна
Жени как живна и разцъфна, ехе... и ще започне такъв живот, че само си викам Дано!

# 494
Какво да се усети. То не пречи жената да е починала и сина да е син на Генадиев.
Добре, че Жени не застана поне сега срещу Сашо, а срещу Генадиев.
Засега.

Тая вечер няма да мога да го гледам, надявам се да не си разваля сутрешното кафе.
Че ви чета поне да съм информирана какво ме очаква. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт