"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 98 815
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Мария Каварджкова играе Генадиева. Peace

Не помня как се казваше актрисата, играеща Генадиева...

# 466
  • София
И аз си го мислех това за Галя-да има амнезия.То,ако в 1 сериал няма някой с амнезия - какъв сериал е въобще.  ooooh!

# 467
  • София
Калин е голяма гад, Димо добре си играе ролята. Харесвам такива образи, в които актьорите потъват и стават сякаш един човек. За момента той и Виолета ми харесват най-много как играят.

Онази сцена, в която мляскаше краставиците на Сашо, чак на мен ми идеше да му лепна един шамар.  Mr. Green

Най-смотаният образ за мен е на Евгения Генадиева, все не знае какво се случва, все неразбрала, все се лута, все я пазят.  Crazy

# 468
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
https://lifestyle.bg/bulgarian/priznaniyata-na-evtim-miloshev-i- … a-apostolova.html

Дано Тути появи да разкаже, но аз това намерих в нета...

Тооо, какво да разкажа.....жената е актриса, сценаристка, създателка на " едни от най-успешните телевизионни проекти в България".....след такава визитка, простосмъртните само могат да мигат на парцали......

И за да не досадя с моите размисли ще резюмирам,  в спойлерче, който иска да чете, който - не, отминава.....

Скрит текст:
От интервюто разбираме, че „ Двамата са създали едни от най-успешните телевизионни проекти в България, сред които „Столичани в повече“ по bTV, а скоро в ефир ще се завърти новият им сериал „Откраднат живот“.

Сценаристи на „Столичани в повече“са Емил Марков и Теньо Гогов / беше сценарист при Слави/
А за сериалът „Откраднат живот“ екипът е доста по-голям Христина Апостолова, Иван Спасов
Евтим Милошев,Елена Ермова, Станислав Грозданов и от там може би идват някои недомислия, поради недобра стиковка на екипа…За мен бедата е точно тук….големия състав, който мен лично ме разочарова с този сериял, че и втори сезон му измислиха…..
Вярно е това, че зрителите очакват да видят нещо ново, разтърсващо или забавно, да преживяват с актьорите радости и неволи, да откриват „доброто и лошото“, да го оценяват през собствената си ценностна система,но…..разочарованието идва много бързо когато не съвпадне с очакването на зретелсксата аудитория, когато незнайно защо нещо, което може да се предаде с малко думи и действия,  тегаво се разтегля в N брой серии… Започва нещо, оставят го по средата, не доразвиват образи, случки. Не показват нищо друго освен един асансьор, в който се случва  всичко най-важно
Когато някой е решил да е сценарист, трябва да може да напише нещо, увличащо, завладяващо, което да ни остави без дъх. Аз така виждам нещата….
 „Турция създаде световен продукт. Виждаме ценности, които продават. В българските продукти се размиха тези неща и обществото страда от това.“

Не мога да коментирам продукта, който Турция създава, тъй като не го познавам. Не мога да преодолея себе си все още и не гледам техни продукции…

„Всяко съдържание въздейства на зрителя, а той има нужда да бъде спокоен и да се забавлява.“

Ееее, да но аз се изнервям пред екрана…….

„Затова е важно за България да създава съдържание на роден език - да има продукти с отношение към българските зрители, към идентичността ни, смята продуцентът.“

Абсолютно подкрепям тезата на г-н Милошев, с една единствена забележка.

Нека всеки да прави това, което може най-добре…., а не да се бута там където  не му е работата….
Аз също искам да съм балерина и да доставям радост и удоволствие на зрителите, но с моите 100 кг., партньора ми трябва да има винаги под ръка стифер като дойде моментът да ме „подхвърли“ на някъде по сцената…. Не станах и певица, въпреки че и сърцето ми пее……тогава нямаше да има пълна зала и  щях да съм № 1,…..така мога да ви изреждам всичко, което ме привлича, но аз не мога да бъда реално. Просто оценявам възможностите си. Мисля си, че всеки здраво мислещ човек трябва да знае къде му е мястото и да не заема мястото на този, който е по-добър от него…….

# 469
  • София
Стилянова сигурно ще е жива,иначе нямаше да я крият,според мен.Амнезия и оцеляло бебе е моето предположение... Mr. Green
Не мога да разбера тая Биляна сега със Сашко ли е,или не е?
Дано кажат нещо повече на Жени,че не се трае това предъвкване на мълчанието. #Cussing out

# 470
Стилянова сигурно ще е жива,иначе нямаше да я крият,според мен.Амнезия и оцеляло бебе е моето предположение... Mr. Green
Дано кажат нещо повече на Жени,че не се трае това предъвкване на мълчанието. #Cussing out

Да , да , сигурно ще е жива след повече от три часа бездиханна и с отворени очи:)). Ще видим какъв клиничен случай ще сътворят, както с оцеляването на Сашко след падането с мотора.

# 471

Да , да , сигурно ще е жива след повече от три часа бездиханна и с отворени очи:)). Ще видим какъв клиничен случай ще сътворят, както с оцеляването на Сашко след падането с мотора.

Нов вариант на будна кома може би ...

# 472
  • София
И аз си мисля нещо такова-Стилянова е приета в друга болница, но поради амнезията не може да си спомни и не информират близките. Те пък си мислят, че е заминала за Англия. Вече дали бебето ще оцелее или не, не мога да гадая.

# 473
Странна ми е и на мен ситуацията с Галя...
Не показаха майка и да и звъни на мобилния...все пак е знаела (предполагам), че ще отива при нея...като се е забявила нормално да звъннеш.
И това с полицая и Виолета...някак си съвсем лежерно и обяснява, че сиг е умряла шофьорката, Виолета и тя хладнокръвно го приема, без въпроси коя е, защо е била със служебната кола, къде е отивала, каква и е Виолета...

И аз се включвам с предположение - Стилянова е жива, но в кома.

# 474
И аз си мисля нещо такова-Стилянова е приета в друга болница, но поради амнезията не може да си спомни и не информират близките. Те пък си мислят, че е заминала за Англия. Вече дали бебето ще оцелее или не, не мога да гадая.
Ами тя трябва да има лична карта, шофьорска книжка по нея ще знаят коя е. Пък и колата се води на Виолета, ще я извикат за разпит, коя е жената, която кара колата ви...и ще знаят.
Може да е в болница, майка и да е при нея, ако има амнезия, най - вероятно няма да и каже за Захариев, че без това не го харесваше...

# 475
Абе, въобще, откъдето и да го подхванеш - недомислица до недомислица и пълно с нелепости  ooooh!

# 476
Сугурно идеята на смс-а е била и да вмени вина на Захариев, че е станал причина за катастрофата като разбере. И той пак много бързо се предаде- като с мнимата бременност.

Май се оказва, че след промотата, най-интересен е форумът и чак после сериалът:))

# 477
А с отвеждането на разпит на Василев с белезници и самият "разпит" - уникум. Оказа се, че не е обвиняем, а го викат само като свидетел-на вниманието на сценаристите: Свидетелите се призовават по надлежен /по НПК/ ред и се докарват с белезници в следствието само при определени ситуации-да си наемат правен консултант. Също така при подобни случаи се назначават експертизи-тройни, петорни и т-.н. Едва след това се привлича обвиняем. Изобщо куца работа, а държанието на следователя заложено в сценария е обида за всички професионалисти от гилдията. Лично мнение.

# 478
Е те от полицията повикаха Виолета, обаче не на разпит, а да и предложат услуги по бракуване на колата Mr. Green
Полицая й каза, че момичето май е починало, а тя каза Благодаря!  Joy Joy Joy Joy

# 479
Аз разбирам, драма, художествена измислица в известна степен, но........нека бъде в сферата на емоциите и взаимоотношенията все пак само. Когато е неуместно вкарана в сценария дразни и олеква иначе хубавия замисъл. Иначе го гледам с интерес, плача, съпреживявам, Някои от историите / в първия сезон/ съм ги чела в този форум, споделени от истински хора и явно използвани в сюжета.

Общи условия

Активация на акаунт